Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Μάν. Γιουνάιτεντ–Ολυμπιακός ζωντανά και σε High Definition στα κανάλια Novasports.

Η μεγάλη ρεβάνς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε High Definition μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD, την κρίσιμη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τους «κόκκινους διάβολους», με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Τα κανάλια Novasports, ετοιμάζονται να προσφέρουν στους συνδρομητές τους, την εμπειρία ενός μεγάλου αγώνα Champions League, όπως μόνο αυτά ξέρουν. Την Τρίτη 18 Μαρτίου, σε ζωντανή μετάδοση από τα αθλητικά κανάλια της Nova και το Novasports.gr θα προβληθούν οι συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου από τις 18:00, τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την μετάδοση του πρώτου αγώνα, Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διεξήχθη στις 25 Φεβρουαρίου με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με σκορ 2-0. Την σκυτάλη στις 20:30 παίρνουν τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD με το Pre game show σε παρουσίαση των Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ στις 21:45 θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το «Ολντ Τράφορντ» σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, και Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν. Επίσης, η παρακάμερα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του. Ο αγώνας θα καλυφθεί και σε μαγνητοσκόπηση στις 00:10 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Το σπουδαίο παιχνίδι όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Τετάρτη 19 Μαρτίου
18:00 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πρώτος αγώνας 25/2), Novasports 2 & Novasports 2 HD
20:30 Pre game Show, Novasports 1 & Novasports 1 HD και από την Web TV από το Novasports.gr
21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός, Live, Novasports 1 & Novasports 1 HD και audio από το Novasports.gr
23:45 Champions Live, Novasports 1 & Novasports 1 HD
00:10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός (rec) Novasports 2 & Novasports 2 HD

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Με γκέι χρώματα η εθνική Ιταλίας. Πάει Ρόμα ο Μήτρογλου; »
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto