Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Έτσι θα είναι η νέα ΑΕΚ

Άλλη ομάδα από αυτή που εξασφάλισε (και μαθηματικά εφόσον δεν χάσει την Κυριακή από την Κηφισιά στη Ριζούπολη) εύκολα μεν, πλην όμως όχι τόσο εντυπωσιακά την άνοδό της στη Football League θα είναι η ΑΕΚ της επόμενης περιόδου.

Στο υπάρχον ρόστερ θα υπάρχουν πολλές αλλαγές και αυτοί που θα «επιβιώσουν» για τη δεύτερη κατηγορία θα είναι λίγοι. Σίγουροι για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Γεωργέας, Πεταυράκης, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Τσεβάς και Μπρέσεβιτς. Από τους γκολκίπερ Καραγκιολίδη και Βούρα αναμένεται να μείνει ένας, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθούν δανεικοί οι Τσουμάγκας (για να βρει αγωνιστικό ρυθμό), Τζανετόπουλος, Τσούπρος, Αργυρίου, Καζβιρόπουλος και Γροντής. Ερωτηματικά υπάρχουν για τους Τσιρίλο, Ρόβα, Ράμα και Ντακόλ, ενώ φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσουν οι Σταθάκης, Τσουκαλάς, Μούργκα και Πόποβιτς.

Η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει σε έντεκα μεταγραφές. Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Ντούνης, Ζόριτς, Σαρρής, Μάνταλος, Φαγέ, Σβάρνας, Κολοβέτσιος και Μπακάκης έχουν ήδη αποκτηθεί και θα ακολουθήσουν άλλες τουλάχιστον 5-6 προσθήκες. Η «Ένωση» αναζητεί έναν αριστερό μπακ, τουλάχιστον έναν στόπερ, έναν μεσοαμυντικό, τουλάχιστον έναν ακραίο και τουλάχιστον έναν σέντερ φορ.

Μία πρώτη εικόνα του «σίγουρου» ρόστερ της νέας ΑΕΚ ανά θέση είναι η εξής:

Τερματοφύλακας: Ανέστης, Βούρας ή Καραγκιολίδης.

Αμυντικοί: Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας.

Δεξιά μπακ: Μπακάκης, Γεωργέας.

Αριστερά μπακ: Πεταυράκης.

Κεντρικά χαφ: Κορδέρο, Φαγέ.

Εξτρέμ: Πλατέλλας, Ντούνης.

Μεσοεπιθετικοί: Ανάκογλου, Μάνταλος, Ζόριτς.

Επιθετικοί: Μπρέσεβιτς, Αραβίδης, Τσεβάς.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν είναι… οριστικά. Οι αποφάσεις θα παρθούν για όλους στο τέλος της σεζόν, όταν και θα υπάρξει απόφαση για τον προπονητή που δύσκολα θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας.

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto