Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Εθνική Γερμανίας: Συμφωνήσαμε να μην ξεφτιλίσουμε τη Βραζιλία μετά το 4-0

Τελικά τι είναι χειρότερο; Να σε διασύρει ο αντίπαλος ή να σε λυπάται;

Ο Ματς Χούμελς ομολόγησε πως οι παίκτες της Γερμανίας έχοντας σαν «προίκα» το 5-0 του πρώτου μέρους, συμφώνησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού απέναντι στη Βραζιλία να μην συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και διασύρουν περισσότερο τη «σελεσάο».

«Αυτό που είπαμε μεταξύ μας ήταν ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά να μην προσπαθήσουμε να τους ξεφτιλίσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε έναν αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό ότι εμείς το κάναμε αυτό και δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε κόλπα ή κάτι τέτοιο. Απλώς κάναμε το παιχνίδι μας για 90 λεπτά», τόνισε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.

Όσο για το πώς εξηγεί αυτό το εξωπραγματικό 7-1, είπε: «Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, οι παίκτες της Βραζιλίας αποδιοργανώθηκαν πλήρως κι εμείς δεν χάσαμε καμία ευκαιρία μέχρι να φτάσουμε στο 5-0».

Τέλος, αναφορικά με τον τελικό της Κυριακής, στον οποίο αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, είπε: «Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε πόσο δύσκολος θα είναι ο τελικός. Θα γίνει σίγουρα σκληρή μάχη και γνωρίζουμε καλά πως αν χάσουμε την Κυριακή, ό,τι συνέβη στον ημιτελικό δεν θα έχει αξία».

Πηγή: sport-fm.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto