Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

nomosxedio agroton syntonistikh ellados apaithsh pros psifish daily news gr com 28 02 2016
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !

1ον. Άμεση υποστήριξη και επανασύσταση στο 100% της πολεμικής βιομηχανίας όπως, Ε.Β.Ο ελληνική βιομηχανία όπλων, ΕΛΒΟ ελληνική βιομηχανία οχημάτων, Ε.Α.Β ελληνική αεροπορική βιομηχανία, για την αυτονομία και αυτάρκεια των ένοπλων δυνάμεων της χώρας.

2ον. Άμεση επαναλειτουργία των ελληνικών κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής βελτίωσης της κτηνοτροφίας και των ελληνικών βιομηχανιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα με σκοπό την μείωση του κόστους και αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής.

3ον. Μηδενική φορολογία στην αγροτική παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια με σκοπό την ανάκαμψη του αγροτικού πληθυσμού.

4ον. Μηδενικό ΦΠΑ στα πρωτογενή προϊόντα και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που σχετίζονται με την επιβίωση του πληθυσμού.

5ον. Κατάργηση των δασμών σε όλα τα αγροτικά μηχανήματα και αγροτικά προϊόντα εισαγωγής για την μείωση του κόστους παραγωγής μέσω τού κεφαλαίου.

6ον. Αυτονομία του ΟΓΑ κατάργηση του προτεινόμενου ασφαλιστικού που προωθείτε για όλους τους οικονομικούς κλάδους και κατάργηση όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών δανείων, η περίοδο χάριτος μέχρι ανακάμψεως της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής.

7ον. Κατάργηση της διατάξεως προκαταβολής ΦΠΑ 100% του επόμενου χρόνου επί αβέβαιου προσεχούς κύκλου των επιχειρήσεων και λοιπόν, ειδικώς του πρωτογενή τομέα ο οποίος βάλετε και από κλιματολογικές συνθήκες.

8ον. Τελικό άθροισμα άμεσης και έμμεσης φορολογίας 10% για όλους τους κλάδους της οικονομίας.

9ον. Μηδενικούς φόρους στον πρωτογενή τομέα εν όσο αφορά την ενέργεια.

10ον. Κατάργηση του Αγγλικού δικαίου και επαναφορά του αστικού δικαίου με επανεκπαίδευση των δικαστικών στο αστικό δίκαιο.

11ον. Κατάργηση των αποφάσεων του ΚΥ.Σ.Ε.Α Μάρτιος 2013 με επανασύσταση του Α και Β σώματος στρατού για την κάλυψη και ασφάλεια των δυτικών συνόρων και γενικά της Βορείου Ελλάδος και ήτοι της περιουσίας του πρωτογενή τομέα και των υπολοίπων κλάδων με Άμεση αποσύνδεση και υπαγωγή στο ΓΕΕΘΑ των ταξιαρχιών και μεραρχιών της Ελλάδος που έχουνε υπαχθεί στο στρατηγείο ΝΑΤΟ Θεσσαλονίκης.

12ον. Απαιτούμε άμεσο τριπλασιασμό των μισθών των αξιωματικών των ένοπλων δυνάμεων και του αστυνομικού σώματος με επαναφορά του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ διότι στην κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει αδυνατούν να υπερασπιστούν την ασφάλεια μας και ειδικός στην βόρεια
Ελλάδα., και τετραπλασιασμό των μισθών των Ελλήνων πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και διασφάλιση των οικογενειών τους σε περίπτωση απώλειας.

13ον. Επανασύσταση της εθνοφυλακής με οπλισμό νέας τεχνολογίας και εκπαίδευση όλων των πολιτών στον παρόν ρόλο.

14ον. Λογιστικό έλεγχο του χρέους για όλα τα ληφθέντα δάνεια της μεταπολιτεύσεως. Έλεγχος καταστάσεως των δανείων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας και ειδικός από το ελεγκτικό οικονομικό συνέδριο της χώρας ως ανώτατο οικονομικό δικαστήριο.

15ον. Έλεγχος του ΑΕΠ από το 2000, και τιμωρία των υπευθύνων για την παραποίηση του, σύμφωνα με τα άρθρα του συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας.

16ον. Επιστροφή των χρημάτων που εκλάπησαν από τους Έλληνες με την δόλια μέθοδο του χρηματιστηρίου, ειδικά των ασφαλιστικών ταμείων και την τιμωρία των υπευθύνων.

17ον. Εθνικοποίηση των τραπεζών, η επιστροφή των 233 δις που εισέπραξαν δια την ανακεφαλοποίηση.

18ον. Έλεγχος των τραπεζών περί παράβαση των νόμων του αστικού κώδικα, άρθρων
178 και 200 που αφορά τα χρηστά ήθη και την συναλλακτική των ηθών.

19ον. Τιμωρία όλων των υπευθύνων πολιτικών για παράβαση των νόμων 178 και 200 του αστικού κώδικα για τα προεκλογικά τους ψεύδη, εκμεταλλευόμενη την άγνοια του Έλληνα πολίτη.

20ον. Επαναφορά των συντάξεων σε επίπεδα υγιούς επιβίωσης των συνταξιούχων αντάξια των εργαζομένων.

21ον. Αξιοποίηση του ορυκτού και θαλάσσιου πλούτου σε εθνικό επίπεδο.

22ον. Άμεση επανασύσταση του συστήματος υγείας και τριπλασιασμό μισθού των ιατρών δια την βελτίωση εξυπηρέτησης των Ελλήνων ασθενών.

23ον. Άμεση επανασύσταση της παιδείας με σκοπό την πνευματική αναβάθμιση των Ελλήνων και αλλαγή στον τρόπο διδαχής των αρχαίων ελληνικών,

24ον. Κίνητρα για επιστροφή των ελληνικών επιχειρήσεων.

25ον. Χρήση όλων των ελληνικών εφευρέσεων που αφορούν την ενίσχυση του έθνους και την αυτονομία του.

26ον. Κατάργηση των νομαρχιών και η μετατροπή τους σε τοπικά πανεπιστήμια με γενική απασχόληση στην έρευνα και την αξιοποίηση όλων των επαγγελμάτων του νομού με σκοπό την μόρφωση του κάθε επαγγελματία κατά επιλογή του πολίτη ώστε να τον καθιστά αυτόνομο και αυτάρκη.

27ον. Έλεγχος των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας για αποφυγή παραποίησης των.

Σε τυχών περίπτωση που δεν συναινέσετε στα παραπάνω αιτήματα θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άμεση ενημέρωση σε όλα τα συμβούλια πρωτοδικών της χώρας, τους αστυνομικούς διευθυντές και λοιπά όργανα τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία του συντάγματος και ήτοι του έθνους, διότι μας οδηγείτε στην υλοποίησης από εμάς του άρθρου του 120 του συντάγματος με ταυτόχρονη δημιουργία αγροτικού φορέως με δυνατότητα προσέγγισης και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων του έθνους με μοναδικό σκοπό την προστασία του.

ΥΓ.
Προτάθηκε από αγρότες στον πρόεδρο της πρωτοβουλίας (συντονιστική βορείου Ελλάδος) με πρόεδρο τον κύριο Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου μετά την λήξη της συνεδρίασης προς αποφυγή διάσπασης του ενωτικού κλίματος με σκοπό να μελετηθεί και να το θέσουν την επομένη στην Νίκαια. Από πληροφορίες τα μέλη της πανελλήνιας συντονιστικής δεν επέτρεπαν προτάσεις πλην του ασφαλιστικού, φορολογικού, και κόστους παραγωγής.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto