Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σύλληψη Θέμη Καλπακίδη, από TAP. (Video)

Σύλληψη Θέμη Καλπακίδη, από TAP. (Video)

Την Τρίτη 26 Ιουνίου το 2018, μετά από μήνυση που κατέθεσε η κοινοπραξία TAP στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας  για παρακώλυση εργασιών των έργων του αγωγού, δυνάμεις της ΟΠΚΕ, μεταβήκαν στην περιοχή του Ζυγός, στο σημείο που έχουμε στον χάρτη και συνέλαβαν τον Πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου κ. Θέμη Καλπακίδη, καθώς και δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καβάλας και άλλα μέλη από την συντονιστική για την αλλαγή όδευσης του αγωγού.

Ο Πρόεδρος των αγροτών ενώ ήταν εξαντλημένος μιας και που βρισκόταν σε απεργία πείνας σε στάση ενάντια της όδευσης, βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο της ντροπής, πως οι αστυνομικοί, τον σέρνουν σαν τσουβάλι , αρκετά μέτρα, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό στον άνθρωπο αυτό, στον θεσμό που εκπροσωπεί, καθώς ακόμα και την κατάσταση που βρισκόταν.
Σημείο σύλληψης Θέμη Καλπακίδη και των υπόλοιπων 7.Συντεταγμένες:40.9939409,24.3823456,27
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε, ότι οι 8 συλληφθέντες, δεν παρεμποδίζανε καμιά εργασία, απλά είχα συγκεντρωθεί στο σημείο εκείνο, το οποίο θα περάσει ο αγωγός. Αξίζει να τονίσουμε, ότι δεν υπήρχαν εργάτες της κοινοπραξίας του TAP εκεί και η ενέργεια αυτή, φανέρωσε τις προθέσεις του TAP για να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, να χειροτερέψει τα πράγματα, να χαλάσει την εικόνα του προς την κοινωνία, πράγμα το οποίο έχει ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ για να την «χτίσει» και φυσικά ο βασικός στόχος ήταν ο εκφοβισμός των ανθρώπων που αντιστέκονται, ενάντια στην όδευση του αγωγού, μέσα από τα τενάγη.

Αυτή είναι η «δημοκρατία» του TAP, όπως και η κοινωνική ευθύνη που λέει ότι έχει.

Μαζί με τον Θέμη Καλπακίδη, οι αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ, συνέλαβαν και τους: Νίκος Ξανθόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Καβάλας (παράταξη «Ανάσα» Δ. Τσανάκα), Μανώλη Κελαϊδάκη, δημοτικό σύμβουλο Καβάλας (παράταξη «Κ.Α.Π. Ε. Παππά), Σπύρο Προυσαεύ, δημοτικός σύμβουλος Καβάλας (παράταξη « Ο τόπος της ζωής μας» Μ. Παπαδόπουλου), Παναγιώτη Αρσονιάδη, πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνιών Ν.Καβάλας , Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Σάββα Μυλωνίδη, συνταξιούχο, «Yπάτιο» Αντόνιο Λουρσέρι, ακτιβιστή από το κίνημα “No Tap” της Ιταλίας που βρέθηκε στην Καβάλα για συμπαράσταση στον απεργό πείνας Θέμη Καλπακίδη.

Δηλώσεις Θέμη Καλπακίδη, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΑΠ - ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ TAP !

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι παραλίγο να συλληφθούν ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων κ. Λευτέρης Κωταΐδης και ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων Λάζαρος Τσαταλμπασίδης.

Video από τις αντιδράσεις του κόσμου, έξω από την αστυνομία Καβάλας, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συλληψη των 8.

Δηλώσεις Μ. Κελαϊδάκη στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας.



Γιατί δεν πρέπει να περάσει ο αγωγός από εκεί. Δείτε το παρακάτω ενημερωτικό βίντεο.

Τελευταία τροποποίησηΔευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 19:49
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto