Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ σύζυγος: Την έριξε στο γκρεμό μπροστά στην κόρη τους για να πάρει την ασφάλεια ζωής.

Μοιάζει με σενάριο ταινίας θρίλερ… όμως συνέβη στην πραγματικότητα!

Ο 59χρονος Χάρολντ Χένθορν από το Κολοράντο της Αμερικής σκότωσε την σύζυγο του, Τόνι, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, μπροστά στην κόρη τους για να πάρει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της!Αυτό που κάνει ακόμη πιο σοκαριστική τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας είναι ότι εκείνη την ημέρα γιόρταζαν την επέτειο του γάμου τους!

Ωστόσο, στη δίκη που έγινε αποκαλύφθηκε πως το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και με την πρώτη του γυναίκα, πριν από 20 χρόνια… Τότε ο θάνατος της είχε θεωρηθεί ατύχημα και εκείνος είχε βάλει στην τσέπη του… 496.000 δολάρια σαν αποζημίωση!Όσον αφορά το ποσό που εισέπραξε από τη δεύτερη δολοφονία; Αγγίζει περίπου τα τρία εκατομμύρια δολάρια! Ας δούμε όμως το σατανικό του σχέδιο! Με αφορμή την επέτειο τους, της πρότεινε να πάνε μια όμορφη εκδρομή.Σταμάτησε με το οικογενειακό αμάξι τους σε μια πλαγιά… Άφησε την κόρη τους μέσα στο όχημα, της είπε να βγουν για να δουν την θέα και τότε την σκότωσε, σπρώχνοντας την στο κενό από έναν γκρεμό!

Εκείνος, ισχυρίστηκε πως το μοιραίο βράδυ το αυτοκίνητό τους είχε πάθει βλάβη και την ώρα που έφτιαχναν το λάστιχο, η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Βέβαια, προδόθηκε, γιατί κάθε φορά, έδινε και από διαφορετική κατάθεση μπλέκοντας τα περιστατικά.Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η δίκη του και ο σατανικός 59χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια.

Πηγή: freegossip.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto