Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Νευρολόγος για ΣΟΥΜΑΧΕΡ: Θα εξαρτάται από τρίτους για το υπόλοιπο της ζωής του.

Οι όποιες ελπίδες πλήρους ανάρρωσης του Μίκαελ Σουμάχερ και επιστροφής στην κατάσταση που βρισκόταν πριν το σοβαρό ατύχημα στις Άλπεις, καταρρίφθηκαν από πολύ έμπειρο νευρολόγο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Έριχ Ρίντερερ, θα συνιστά μεγάλη επιτυχία αν ο Γερμανός πιλότος μπορεί να κάθεται στο καρότσι του χωρίς βοήθεια σε διάστημα τριών μηνών από σήμερα και αν έχει τη δυνατότητα να χειριστεί ηλεκτρικό αναπηρικό καρότσι σε έξι μήνες από σήμερα.

Σύμφωνα με τον Ρίντερερ, ο Σουμάχερ θα εξαρτάτα από άλλους και θα χρειάζεται βοήθεια για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Όσο καλά κι αν κυλήσει η αποθεραπεία του, ο Σουμάχερ θα εξαρτάται πάντα από τρίτους. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένειά του το γεγονός ότι συνήλθε από το κώμα έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο. Και πρόκειται και για πολύ θετικό οιωνό, από κάθε άποψη».

Ο 45χρονος Γερμανός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, κατάφερε να επικοινωνήσει με τους γιατρούς μεσω νοημάτων, βρίσκεται πλέον στη Λωζανη, 20 περίπου μίλια μακριά από την πολυτελή του βίλα, ωστόσο σύμφωνα με τον Ρίντερερ, ίσως θα ήταν προτιμότερο να μεταφερθεί στο εγγύς μέλλον σε κλινική για παραπληγικούς.

Τα όσα δήλωσε ο νευρολόγος έρχονται να συμπληρώσουν αυτά που ισχυρίστηκε προ εβδομάδων και ο πρώην γιατρός της F1, Γκάρι Χάρτσταϊν, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Σουμάχερ δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.


Πηγή: newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto