Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρκαδόρος έριξε μία Λαμποργκίνι σε τοίχο

Ο παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων του Νέου Δελχί έπεσε σε έναν τοίχο την ώρα που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι μιας Λαμποργκίνι Gallardo ενός πελάτη ο οποίος τώρα ζητεί 250.000 ευρώ αποζημίωση, όπως ανέφερε σήμερα το ξενοδοχείο και μια ινδική εφημερίδα.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τους Times of India δείχνει το μπροστινό μέρος του πολυτελούς αυτοκινήτου εντελώς παραμορφωμένο, με το καπό να έχει διπλώσει μετά τη πρόσκρουση σε έναν τοίχο στην είσοδο του ξενοδοχείου Le Meridien.

«Δεχόμαστε κάθε είδους πολυτελή αυτοκίνητα, σημαντικούς πελάτες, διοργανώνουμε εξαιρετικές εκδηλώσεις και αυτό που συνέβη ήταν εντελώς από λάθος», δήλωσε μια εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι το ατύχημα σημειώθηκε την 3η Ιουλίου.

Ο παρκαδόρος, που εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο εδώ και 10 χρόνια, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε ένα παρτέρι το οποίο ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό εξαιτίας μιας ισχυρής βροχής, πρόσθεσε η ίδια. Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Οι εικόνες των καμερών ασφαλείας δείχνουν τον παρκαδόρο να οδηγεί το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ στην είσοδο του ξενοδοχείου και να βγαίνει από αυτό γρήγορα, σύμφωνα με τους Times of India.

Στη συνέχεια ξαναμπαίνει στη Λαμποργκίνι κάνει μερικούς ανεξήγητους και ξαφνικούς ελιγμούς, αναγκάζοντας έναν από τους συναδέλφους του να τρέξει για να αποφύγει το αυτοκίνητο, το οποίο τελικά προσκρούει σε έναν τοίχο.

Τη Λαμποργκίνι είχε δανείσει ο ιδιοκτήτης της σε έναν εξάδελφό του.

Διεξάγεται έρευνα σε βάρος του Meridien το οποίο αποποιείται κάθε ευθύνη για το ατύχημα, όπως και ο παρκαδόρος. Ο ιδιοκτήτης της Λαμποργκίνι ζητεί αποζημίωση ύψους 20 εκατομμυρίων ρουπιών (250.000 ευρώ).

Η Λαμποργκίνι Gallardo φτάνει ταχύτητα μεγαλύτερη των 320 χιλιομέτρων την ώρα και στην Ευρώπη πωλείται προς περίπου 180.000 ευρώ, όμως οι δασμοί ενδέχεται να διπλασιάσουν την τιμή της στην Ινδία.

Πηγή: newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto