Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Απίστευτο: Έμαθε on air πως ο πατέρας του παιδιού της είναι αδερφός της!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα πήγε να βρει τη μαμά της που την εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό και ανακάλυψε πως είχε παντρευτεί τον ίδιο της τον αδερφό με τον οποίο μάλιστα έχουν και μια εξάχρονη κόρη.

Ο λόγος για την 39χρονη Αντριάνα και τον 37χρονο Λέανδρο οι οποίοι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια.

Οι δυο τους που είναι από τη Βραζιλία, ξόδεψαν πολλά χρόνια προκειμένου να βρουν την μητέρα τους. Αυτό που τους έφερε κοντά ήταν όσα είχαν περάσει σε μικρή ηλικία. Τα είχαν εγκαταλείψει οι μαμάδες τους που μάλιστα ήξεραν πως ήταν και συνονόματες.

Δεν μπορούσαν βέβαια να φανταστούν όταν ξεκίνησαν το ψάξιμο πως θα κατέληγαν στο ίδιο άτομο, πως θα είχαν δηλαδή την ίδια μητέρα.

Η Αντριάνα δεν ξαναείδε την μαμά της από όταν ήταν ενός έτους καθώς την εγκατέλειψε ενώ ο Λέανδρος στα 8 του έμαθε πως η μητέρα του τον είχε παρατήσει και πως τον μεγάλωνε η μητριά του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια, όταν η Αντριάνα χώρισε και μετακόμισε στο Σάο Πάολο. Αμέσως ερωτεύτηκαν και έμειναν μαζί.

Τον προηγούμενο μήνα όμως η 39χρονη αποφάσισε να ψάξει να βρει την μητέρα της. Απευθύνθηκε σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό και έτσι έμαθε πως έχει και έναν αδερφό, τον Λέανδρο.

Όταν έγινε ξεκάθαρο πως ο Λέανδρο που αναφέρθηκε στην εκπομπή ως ο χαμένος αδερφός της, είναι ο δικός της Λέανδρο, ο σύντροφος της, η γυναίκα έπαθε σοκ!

«Φοβάμαι να γυρίσω σπίτι και ο Λέανδρο να μην με θέλει πια. Τον αγαπώ πολύ. Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα έγιναν επειδή ο Θεός ήθελε να γίνουν έτσι. Βεβαίως και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν το γνωρίζαμε εξ αρχής πως είμαστε αδέρφια. Όμως δεν το ξέραμε και ερωτευτήκαμε.» είπε η ίδια στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που τη βοήθησε να βρει τη μητέρα της.

Τελικά οι δυο τους μετά από αυτήν την αποκάλυψη θα μείνουν μαζί.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto