Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Άννα Βίσση: Πόση αποζημίωση ζητάει από την Περιφέρεια και το Δήμο για την καταστροφή που υπέστη;

Οι πλημμύρες που χτύπησαν τα Βόρεια Προάστια είχαν σαν αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλες υλικές καταστροφές στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Κηφισιά και τώρα η Άννα Βίσση διεκδικεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως αποζημίωση καθώς όπως αναφέρει στο αίτημα του ο κατασκευαστής της οικίας, η πλημμύρα ήταν αποτέλεσμα των βουλωμένων φρεατίων στο δρόμο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος η θεομηνία της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο του σπιτιού της Βίσση. Η πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής αναφέρει πως στο συμβάν προκλήθηκαν ζημιές σε είδη ρουχισμού, μουσικά όργανα και όργανα γυμναστικής, όμως σύμφωνα με τη τραγουδίστρια οι ζημιές είναι μεγαλύτερες καθώς η πλημμύρα είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν μεταξύ άλλων, όργανα γυμναστικής, ένα σολάριουμ, ένα σύστημα home cinema, πλυντήρια, ψυγεία, καφετιέρες, το σύστημα συναγερμού, το κλιματιστικό αλλά και πολλά επώνυμα ρούχα μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα η Άννα Βίσση υπολογίζει το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών στο ύψος των 58. 470 Ευρώ και διεκδικεί επίσης να γίνουν τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της προκειμένου να προστατευθεί από μια μελλοντική καταστροφή.
Το κόστος αγγίζει τα 500 ευρώ και όπως είναι κατανοητό η Άννα Βίσση δεν προτίθεται να το αναλάβει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το συμβάν έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Δήμο Κηφισιάς, που όμως έχει δεχθεί και αναμένεται να καταθέσει το αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Η πλευρά της τραγουδίστριας δηλώνει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης καθώς έχει όλα τα απαραίτητα ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Πηγή: freegossip.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto