Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Με φυλάκιση κινδυνεύει ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πρόσφατα μετέφερε παράνομα στην Αυστραλία τους δύο σκύλους του, κινδυνεύει με δεκαετή ποινή κάθειρξης, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Guardian.

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτήν την εποχή πραγματοποιεί γυρίσματα για την ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Παραμύθια», βρέθηκε στις αρχές του μήνα στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν μετέφερε με το ιδιωτικό του τζετ τα δύο αγαπημένα του τεριέ, τα οποία ωστόσο δεν δήλωσε στις αρχές παραβιάζοντας έτσι τους νόμους για την καραντίνα που ισχύουν στη χώρα.

Στις 25 Μαΐου, επιτροπή της αυστραλιανής Γερουσίας ανακοίνωσε ότι αν η υπόθεση θα φθάσει στα δικαστήρια, ο Ντεπ κινδυνεύει με ποινή έως και δεκαετούς κάθειρξης ή με πρόστιμο μέχρι και 243.200 ευρώ. Επίσης με έως και δύο χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους του ηθοποιού για τον ρόλο του στην υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν «πολύ σοβαρή» την υπόθεση.

Το ζήτημα προέκυψε όταν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Ντεπ να πηγαίνει τους σκύλους του στον τοπικό κτηνίατρο για καλλωπισμό και οι αρχές προειδοποίησαν ότι τα δύο τεριέ θα θανατώνονταν αν δεν επέστρεφαν στις ΗΠΑ μέσα σε δύο μέρες.

Η σύζυγος του Ντεπ, η Άμπερ Χερντ, επέστρεψε στην Καλιφόρνια με τον Πίστολ και τον Μπου, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός εγκατέλειψε τα γυρίσματα της ταινίας κι έφυγε κι εκείνος για τις ΗΠΑ, κάτι που ωστόσο διαψεύδει ο ατζέντης του.

newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto