Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Γείτονες του Παντελή Παντελίδη «Έφυγε ο άγγελος της γειτονιάς μας».

Στην οδό Σηλυβρίας 6 στη Νέα Ιωνία βρίσκεται το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης. Ένα αξιαγάπητο παιδί που πάντα βοηθούσε φίλους και συγγενείς και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, όπως αναφέρουν οι γείτονες που τον έζησαν από μικρό παιδί.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

AdTech Ad

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο πατρικό του 32χρονου και η εικόνα που συνάντησε ήταν αποκαρδιωτική. Φίλοι και γνωστοί εμφανώς συγκινημένοι από το χαμό του τραγουδιστή, μας μίλησαν για ένα εξαιρετικό παιδί. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια μιας γυναίκας που τον είχε ζήσει από μικρό:

«Έφυγε ο άγγελος της γειτονιάς μας. Ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, ένας άγγελος. Δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα στη γειτονιά. Οι τσέπες του ήταν τρύπιες για όλον τον κόσμο. Τον φάγανε».

Λίγο πιο πέρα, ένας φίλος του πατέρα του. Εμφανώς συγκινημένος μιλά για ένα συνεσταλμένο και μαζεμένο παιδί, μη μπορώντας να πιστέψει το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

«Τον συνάντησα στο δρόμο και μου έδωσε φωτογραφίες του και το cd επειδή, ήξερε ότι είμαι φίλος με το πατέρα του. Από μικρό παιδί μεγαλόκαρδος. Την τελευταία φορά που τον είχα συναντήσει μου είχε πει “Αφού είσαι φίλος με τον πατέρα μου είσαι και δικός μου φίλος”, απίστευτο».

 

Θρήνος στη γειτονιά του 32χρονου

Φίλοι και γνωστοί πηγαίνουν να μάθουν τι έχει συμβεί, στο πρακτορείο που διατηρεί ο πατέρας του Παντελή Παντελιδη στη Νέα Ιωνία και βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το πατρικό του.

Το πρακτορείο είναι κλειστό σήμερα, ενώ πολύς κόσμος έρχεται στο σημείο.

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν άξιο υπαξιωματικό του πολεμικού ναυτικού και για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τους φίλους του και βοηθούσε τους πάντες.

«Πάντα πείραζε τους φίλους του κάνοντας πλάκα και όταν πήγαιναν να τον δουν στο μαγαζί που τραγούδαγε, τους υποδεχόταν στο καμαρίνι του πριν το πρόγραμμά του», ήταν μερικά από τα λόγια των κατοίκων που βρίσκονται στο πρακτορείο.

Πηγή: newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto