Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η καναλάρχισσα Σπυροπούλου 'τελείωσε' την Κουτσελίνη από τον Alpha. Ρίχνει ευθύνες για τον πάτο της εκπομπής!

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν μέσα στο καλοκαίρι, καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day  και σχολίασε την κατάσταση στην τηλεόραση, εκφράζοντας την άποψή της για πρόσωπα κι εκπομπές. Ένα από αυτά στα οποία αναφέρθηκε, ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία φέτος συνεργάστηκε στενά.

"Χαίρομαι που μπόρεσα στην αρχή της Κωνσταντίνας να είμαι μαζί της. Ως Ζήνα θα την έκανα κεντρικό πρόσωπο σε όποιο κανάλι κι ας ήμουν. Είναι ένα πρόσψπο φωτεινό, βγάζει λάμψη. Περπατάει και την θαυμάζουν. Δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον από το πρώτο του λεπτό. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ αληθινό πρόσωπο και ότι λέει το πιστεύει. Πήγαμε μαζί στην Κρήτη και τη σταματούσε ο κόσμος στο δρόμο και γινόταν χαμός", είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μετά από όλα αυτά τα όμορφα λόγια της Κουτσελίνη προς την Σπυροπούλου, η δεύτερη... έδειξε την πόρτα της εξόδου στην πρώτη, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν ο... προπονητής στην εκπομπή της Σπυροπούλου "Σπίτι μου σπιτάκι μου", που όπως φαίνεται από τα πρώτα νούμερα... αγγίζει πάτο, με την Κατερίνα Καραβάτου στο κανάλι Εpsilon, να κάνει πάρτυ με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η Σπυροπούλου θεωρεί πως για την κατρακύλα της εκπομπής φταίει η Ζήνα Κουτσελίνη, και ως άξια καναλάρχισσα, της έδωσε τις.... συμβουλές της στο χέρι, και της άνοιξε την πόρτα να αποχωρήσει.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto