Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Έλλη Στάη: Ο Τσίπρας έχει καβαλήσει το καλάμι εδώ και καιρό.

Για όλους και για όλα μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Έλλη Στάη, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τον Αλέξη Τσίπρα, τη γυμνή της φωτογράφιση, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και μίλησε για το αν οι πολιτικοί «καβαλούν» το καλάμι. «Κατεξοχήν γίνονται αλαζόνες. Η αλαζονεία είναι μία ασθένεια που παθαίνουν οι πολιτικοί και χάνουν το παιχνίδι», είπε. Όσο για το αν ο Τσίπρας το έχει «καβαλήσει», απάντησε: «Ε νομίζω αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Πιστέψανε πάρα πολύ ότι το έχουν! Και τους έβγαινε κιόλας. Έβγαινε κόντρα σε κάθε λογική με αυτά που συνέβαιναν στη χώρα μας. Να μην ξεχάσουμε την περίοδο του δημοψηφίσματος. Ήταν ίσως η πιο κρίσιμη εθνική περίοδος των πολλών τελευταίων δεκαετιών. Εγώ είχα καταλάβει απολύτως- για αυτό είχα αυτή την μαχητική στάση κόντρα σε αυτό το δημοψήφισμα- και ότι κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ το θέλανε, το είχανε σχεδιάσει και ήταν πάρα πολύ πιθανό να συμβεί».

Στα της προσωπικής της ζωής, η Έλλη Στάη παραδέχθηκε ότι έχει ζηλέψει και έχει κάνει στο παρελθόν σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά και πως δεν την έχουν διώξει ποτέ από δουλειά. «Αν δώσω την απάντηση την αληθινή, μπορεί να φανεί βλακώδες και υπεροπτικό. Αλλά δεν. Μπορεί να προλαβαίνεις ξέρεις και καμιά φορά. Και να φεύγεις πρώτος», δήλωσε.

Πηγή: newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto