Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Και το CNN Turk ενδιαφέρεται για τηλεοπτική άδεια!

Ο διεθνής διαγωνισμός που ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες φαίνεται πως έχει ανοίξει την... όρεξη σε αρκετούς Τούρκους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τηλεοπτική συχνότητα στην Ελλάδα.

Ο πρώτος που έγινε γνωστό πως ενδιαφέρεται ήταν ο Acum Ilicali, ιδιοκτήτης του TV8 και... σταρ στην Τουρκία, αφού έχει περάσει από την παρουσίαση εκπομπών πριν γίνει... καναλάρχης και έχει απασχολήσει τη γείτονα ουκ ολίγες φορές με την προσωπική του ζωή.

Το ενδιαφέρον του άλλωστε έγινε και μείζον θέμα πολιτικής κόντρας ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, εξαιτίας δημοσιεύματος το οποίο τον ήθελε να έχει συζητήσει το θέμα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία τον περασμένο Νοέμβριο και το τετ α τετ που είχαν, παρουσία του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέντ Νταβούτογλου, στο φιλικό Τουρκίας – Ελλάδας.

Ο 46χρονος Τούρκος επιχειρηματίας φαίνεται όμως ότι δεν είναι ο μοναδικός που θέλει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει, όπως έγραψε και ο ΒΗΜΑτοδότης και άλλος ένας Τούρκος media-αρχης. Ο λόγος για τον Σαμπατίν Τουρκούρ, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρεται για κανάλι της Θράκης.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που είχε "κοντραροχτυπηθεί" με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ.

Πηγή: newsit.gr

Τελευταία τροποποίησηΤετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 18:50
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto