Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Αυτή είναι η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στο στάδιο των γυρισμάτων βρίσκεται η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την παραγωγή της οποίας έχει η Plus Productions S.A. και τη συμπαραγωγή οι Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean.

Μετά το «Αν...», ποια λέξη, ποιος τίτλος, ποια φράση έχει σειρά; Ύστερα από την ταινία που κέρδισε το κοινό, τους κριτικούς και τις μεγάλες αίθουσες, έρχεται το επόμενο βήμα.

Αυτή τη φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες. Μια ερωτική τριλογία που στο τέλος όμως αποκτά κοινό φινάλε. Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει το σενάριο, κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι και μπαίνει στο πλάνο.

Μία ταινία ακόμη αβάπτιστη, με τα πρώτα γυρίσματα του πρώτου μέρους να έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το δεύτερο και τρίτο μέρος της θα γυριστούν τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστές της πρώτης ιστορίας ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom.

Πηγή: newsbomb.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto