Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Έξαλλος ο Μιχαλόπουλος με τον Καπουτζίδη. Τα βρόντηξε κι έφυγε!

Αποχώρησε λίγα 24ωρα προτού αρχίσουν τα γυρίσματα, τινάζοντας στον αέρα την παραγωγή και ματαιώνοντας τη μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς που ετοιμάζει για το Mega ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την «Εθνική Ελλάδος», αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους συντελεστές, με πρώτο και καλύτερο τον σεναριογράφο. Η παραίτησή του ναι μεν αιφνιδίασε τον Καπουτζίδη, το καστ και το κανάλι, όχι όμως την εταιρία παραγωγής και αυτό διότι οι πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να κατηγόρησε την εταιρία παραγωγής Καραγιάννη για την αποχώρησή του.


Καλά πληροφορημένες πηγές αποκαλύπτουν πως το πρόσφατο ραντεβού του ηθοποιού με τον παραγωγό της σειράς, Γιώργο Καραγιάννη, του στούντιο Κάπα, έφερε τη ρήξη και κατόπιν την αποχώρησή του. Η συζήτηση αφορούσε την αμοιβή του Μιχαλόπουλου, ώστε να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας. Φαίνεται πως οι δύο άνδρες ήρθαν σε σφοδρή διαφωνία για τα χρήματα που έπρεπε να πάρει ο ηθοποιός, με το παζάρι να είναι σκληρό και τα επιχειρήματα πολλά, εκατέρωθεν. Ο πρωταγωνιστής μάλιστα υποστήριζε πως τυγχάνει μεγάλης αγάπης από τον κόσμο, ότι φέρνει καλά νούμερα στις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί και πως τα ΜΜΕ έγραψαν διθυράμβους για την επιστροφή του.

Ψάχνουν αντικαταστάτη

Η άλλη πλευρά, όπως λένε πληροφορίες, πρότασσε το θέμα της κρίσης, της ακριβής παραγωγής και του μεγάλου καστ. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος με πολύ ευγενικό τρόπο σηκώθηκε από την καρέκλα του και με περίσσια ευγένεια ευχαρίστησε τον παραγωγό και του ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει καταφέρει να τον πείσει, αλλά από τη στιγμή που η παραγωγή είναι αντίθετη με τις οικονομικές απαιτήσεις του ηθοποιού, μάλλον η επιστροφή φαίνεται θολή. Από την άλλη, το κανάλι ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του, ώστε να μη βγει πολύ εκτός προγραμματισμού. «Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει γράψει ένα ωραίο σενάριο και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Μου άρεσε ο ρόλος που μου πρότειναν, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη» είχε δηλώσει στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό ο Πάνος Μιχαλόπουλος, σκορπίζοντας χαρά στους θαυμαστές του που περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto