Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ανακοίνωση ΝΔ για φθορές σε πίνακα και οι μηνύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την “πλάκα” ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Όλα τα «νόμιμα μέσα» είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει η ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως μετά τους ισχυρισμούς ότι σκίστηκε ο πίνακας «η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θ. Βρυζάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.

Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.

Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ορισμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ο πίνακας είναι σκισμένος. Ωστόσο η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ και σάτιρας όπως εξηγεί το moufanet.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto