Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ζουράρις: Καλά κάνουν οι νέοι και φεύγουν από την Ελλάδα.

Ζουράρις: Καλά κάνουν οι νέοι και φεύγουν από την Ελλάδα.

Ο κ.Ζουράρις μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αρνήθηκε να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις για θέματα παιδείας, λέγοντας ότι δεν είναι της αρμοδιότητάς του και στις ερωτήσεις που απάντησε άφησε την δημοσιογράφο με το στόμα ανοικτό.

Για τους νέους που αναγκάζονται να φύγουν από την χώρα για να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό είπε:

«Για την ώρα καλά κάνουν τα παιδιά και λένε ότι θα φύγουν. Ετσι, κι αλλιώς θα πηγαινοέρχονται. Πληρώνουμε για κάθε παιδί εκ των αρίστων αυτών, έχουμε ξοδέψει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για να τα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό το χαρίζουμε τώρα στις ξένες χωρες για μερικά χρόνια μακάρι να ξαναγυρίσουνε γιατί είμαστε όπως ξέρετε υπο χρεοκοπία και είμαστε απεοικια χρέους γθα μερικα χρόνια ετσι ειναι οταν είσαι νικημένος αυτό συμβαίνει και οι γενίτσαροι τα καλύτερα παιδιά τα «ιτς ογλαν» ήταν τα καλύτερα παιδιά τα πιο έξυπνα τα πιο εύρυθμα τα πιο όμορφα μάλιστα για λόγους περιέργους τα έπαιρναν οι τούρκοι απο τις οικογένειες και τα έκαναν γενίτσαρους. Μια νικημένη χώρα έτσι είναι υφίσταται τα πάντα».

Έφερε ως παράδειγμα την Ινδία. Είπε μάλιστα απαντώντας αν έχουμε γίνει Ινδία: «Λίγο χειρότερα».

Πρόσθεσε ότι κανέναν δεν έβλαψε η συνέχιση των σπουδών και θύμισε μάλιστα ότι δίδασκε 23 χρόνια στο εξωτερικό.

Ο κ.Ζουράρις είπε ακόμα ότι εν μέρει έχουμε βελτιώσεις. Εφερε ως παράδειγμα την μείωση της ανεργίας.

Είπε ότι αυτό είναι θετικότατο πλην όμως ανεπαρκές.

Ο υφυπουργός Παιδείας εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε για την οικονομία, λέγοντας στην δημοσιογράφο: «Να με ρωτήσετε για το ΦΕΚ μου και τις αρμοδιότητές μου. Εγω είμαι υπεύθυνος για τα σχολεία του εξωτερικού».

Ο υφυπουργός Παιδείας αρνήθηκε να μιλήσει για άλλα θέματα επικαιρότητας. Είπε ότι εξασφάλισε σε σχολείο του εξωτερικού πισίνα και γυμναστήριο και μειώθηκαν μισθώματα. Υποστήριξε μάλιστα ότι κάποι σχολεία στην Ελλάδα έχουν πισίνα και γυμναστήριο.

Ο κ. Ζουράρις αρνήθηκε να πει αν θα ανοίξουν στην ώρα τους τα σχολεία λέγοντας ότι είναι αρμοδιότητα άλλου υφυπουργού. «Αυτά θα τα ρωτήσετε στον υφυπουργό που ασχολείται με τα σχολεία του εσωτερικού».

Πηγή: newsit.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto