Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός περνά σε νέα επίπεδα.

Η Philips ανακοίνωσε μόλις την πλέον καινοτόμα και τεχνολογικά προωθημένη λυχνία LED του κόσμου.


Τη λένε Philips Hue Connected Bulb και ήρθε να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για ατμοσφαιρικό φωτισμό στο σπίτι μας, καθώς είναι η πλέον έξυπνη LED λάμπα του κόσμου, πλήρως ελεγχόμενη μέσω διαδικτύου!

Το νέο ορόσημο στην κατηγορία «λαμπτήρες» λοιπόν, η Philips Hue, συνδέεται μέσω ασύρματης τεχνολογίας με συσκευές iOS, όπως το iPhone, επιτρέποντας στον χρήστη να εξατομικεύσει πλήρως τη λειτουργία της, την ένταση, αλλά και τη θερμοκρασία χρώματος, δημιουργώντας ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες σε κάθε δωμάτιο μέσω μιας απλούστατης εφαρμογής.

 

Η λάμπα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά -στην αρχή τουλάχιστον- στα Apple Stores από τις 30 Οκτωβρίου, με την καινοτόμα λάμπα να προσαρμόζεται μάλιστα στα ήδη υπάρχοντα ντουί. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 λαμπτήρες αλλά και αντάπτορα που συνδέεται στο οικιακό Wi-Fi router, για την επικοινωνία λάμπας και εφαρμογής.

Και ερχόμαστε τώρα στο θαυμαστό του πράγματος: ο λαμπτήρας μπορεί να συντονιστεί μέσω της εφαρμογής ώστε να δημιουργεί διαφορετικούς τόνους λευκού χρώματος, αλλά και κάθε άλλο δυνατό και αδύνατο χρώμα από μια παλέτα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων! Όλο και κάποιο θα βρείτε να ταιριάζει κάθε φορά στην ψυχική σας διάθεση.

 

Μέχρι και να προγραμματίσετε μπορείτε ιδιαίτερες φωτιστικές συνθήκες για κάθε ώρα της ημέρας, καθώς μιλάμε για μια πολύ έξυπνη λάμπα. Κι αν ξεμείνατε από έμπνευση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες που έχετε τραβήξει στο κινητό σας ως χρωματική παλέτα, ώστε να τη μιμηθεί η λάμπα μέσω της εφαρμογής.

Η νέα φωτιστική εποχή είναι ήδη εδώ! Κι αν η Philips Hue Connected Bulb είναι σχετικά «αλμυρή» (145 ευρώ το αρχικό kit των 3 λαμπτήρων και 45 ευρώ η κάθε λάμπα), έτσι είναι πάντα η πρωτοπορία. Αφήστε που η διάρκεια ζωής της φτάνει τα 15 χρόνια...

 

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto