Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 01/06 - 07/06

 

krios

Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παράμεινε ψύχραιμος και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

money icon zodiaΟικονομικά: Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

 

love icon zodia Ερωτικά: Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα σχέσης και φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου για μερικές καταστάσεις μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τότε θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

 

tayros

Ταύρος
(21 Απριλίου -20 Μαΐου.)

 bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, για να μην κινδυνεύσεις να χάσεις και τα κεκτημένα σου. Βέβαια, όλα είναι στο χέρι σου, για να τα διορθώσεις και να τους δώσεις την τροπή που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη ξεφύγει. Προσοχή πολύ λοιπόν στις αγορές που θα σε πάνε πίσω.

money icon zodiaΟικονομικά: Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

love icon zodia Ερωτικά: Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας(η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) θα σε κάνει να νιώσεις έντονο το αίσθημα ότι πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το
ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου η Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι με το μέρος σου και θα φέρει αυτό που περιμένεις.

 

didimoi

Δίδυμοι

(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στα θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

 

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά ο ανάδρομος Ερμής σου υπενθυμίζει να τα δεις με πολύ σοβαρότητα. Κάτι έξοδα και αλλαγές που θέλεις να κάνεις άστα καλύτερα για αργότερα γατί τώρα μόνο πρόβλημα θα σου φέρουν.

 

 love icon zodia Ερωτικά: Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου δίνουν όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν είσαι ακόμη παρέα με την μοναξιά έφτασε η περίοδος που θα χαρείς. Πολύ σύντομα θα βρεις και το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

 

karkinos

Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα, για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

money icon zodia

Οικονομικά: Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις πολλά έξοδα.

 love icon zodia Ερωτικά: Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην παρατάς τα πράγματα στην μοίρα τους. Κινήσου όπως ξέρεις και θα βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

 

leon

Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις, που δε σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα, που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. 

love icon zodia Ερωτικά: Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα ομορφύνει όλες τις καταστάσεις θα δοθούν λύσεις και θα περάσεις πολύ καλά. 

Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούργια γνωριμία.

 

parthenos

Παρθένος
(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις μπόλικες υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς, θα εξισορροπήσεις.

money icon zodiaΟικονομικά: Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.  Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις  να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο. 

 love icon zodia Ερωτικά: Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αυτή την εβδομάδα στην σχέση σου αρκεί βέβαια πάντα να μην ξεχνάς ότι μπαίνεις σε περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Δηλαδή αποφεύγεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου μπορείς να τη διώξεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

zygos

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Οι στόχοι και οι ιδέες σου είναι σε καλό δρόμο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο και να ανοίγει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός στα λόγια σου και στις κινήσεις σου.

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα. 

 love icon zodia Ερωτικά: Για άλλη μία φορά και αυτή την εβδομάδα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο Άρης σε ευνοεί αρκετά. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα που έχεις δημιουργήσει. Και αν είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να την διώξεις μακριά. Έχεις όλα τα φόντα να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

 

skorpios

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου αυτή η εβδομάδα στον τομέα της δουλειάς σου. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδα σου.

money icon zodiaΟικονομικά: Απόφυγε  να κάνεις  οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.

love icon zodia Ερωτικά: Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτή την περίοδο που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ανεβάζει τον ερωτισμό σου. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές. Μια νέα περίοδος ξεκινά για εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι και να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

 

toxoths

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, φίλε Τοξότη. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα, που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις  να αυξήσεις  τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσεις  να πας  καλά στο μέλλον.

 love icon zodia Ερωτικά: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Μην αφήνεις τους άλλους να ζουν στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

 

aigokairos

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις αρκετό τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την περίοδο θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις  εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου.

 love icon zodia Ερωτικά: Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου θα σου έκανε πολύ καλό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

ydroxoos

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου -19 Φεβρουαρίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τον Ερμή από τον Καρκίνο, ο οποίος μέχρι το Σάββατο, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε όμως, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα.

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρόσεξε  λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

love icon zodia Ερωτικά: Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις και κάποιες απόψεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βάλει το μαγικό της χέρι και θα σε επηρεάσει θετικά. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου που της λείπει το τελευταίο διάστημα.

 

ixthis

Ιχθείς
(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου.)

bussiness icon zodia  Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και θα δεις να ολοκληρώνονται κάποια σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Μην παρεκκλίνεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για σπατάλες. Πάντως, αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις, σήμερα μπορείς να τις λύσεις.

money icon zodiaΟικονομικά: Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 love icon zodia Ερωτικά: Οι εξελίξεις που θα έχεις στην σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό σε προειδοποιεί να αποφύγεις να κάνεις πολλές συζητήσεις για να λύσεις θέματα γιατί δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου στον βαθμό που θα ήθελες. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

 

 

Τελευταία τροποποίησηΤετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 02:31
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Media

Life Style

Τεχνολογία

Άντρας

Περιβάλλον

Υγεία

Συνταγές

Αρθρογραφία