Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !

katasxesh katatheseon kourema logariasmon daily news gr 01 11 2015

ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΚΟΚΚΙΝΑ” ΔΑΝΕΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έχω πει πολλές φορές πως μας Κυβερνούν άνθρωποι που μισούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Όχι απλά αντιπαθούν αλλά μισούν. Και η σημερινή Κυβέρνηση, όλης αυτής της ξεφτίλας, που είναι και δηλωμένοι άθεοι και ανθέλληνες, μας μισούν περισσότερο απ’ όλους και δεν το κρύβουν.
Ψήφισαν λοιπόν το χειρότερο μνημόνιο, παρά το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος και με τακτικές χειρότερες των Ναζιστών του Χίτλερ, προχωράνε στην εφαρμογή του, έχοντας ρίξει μία “μούτζα” στον Ελληνικό λαό.

Επειδή τα μέτρα που φέρνουν τώρα είναι πολύ σκληρά και θα φτωχοποιήσουν εντελώς τους Έλληνες, κάποιοι μέσα στην Κυβέρνηση έχουν εκφράσει φόβους, γιατί φοβούνται την έκρηξη του λαού και επιθυμούν να φύγουν. Κάποιοι άλλοι μιλούν πάλι για εκλογές εκφράζοντας την ίδια επιθυμία. Δηλαδή “ας το κάνουν κάποιοι άλλοι, όχι εμείς”. Και αυτό, όχι επειδή δεν θέλουν, αλλά επειδή φοβούνται την έκρηξη, μήπως και δεν προλάβουν να διαφύγουν.

Αυτά γνωρίζοντας η “Deutsche Bank” αναφέρει ξεκάθαρα σε Μυστική έκθεση της, ότι στην Ελλάδα οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και απρόσμενες και όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα.
Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 2 Νοεμβρίου, που πρέπει να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ μέχρι τώρα γινόταν από το Ελληνικό δημόσιο, δηλαδή πάλι από εμάς, αλλά αυξάνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας, ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Δηλαδή με χρήματα κατευθείαν από την ΤΣΕΠΗ και από τους λογαριασμούς των Ελλήνων.

Έτσι έχουν αποφασίσει, ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ με το λεγόμενο “κούρεμα” ή “bail in”, βλέπετε βρίσκουν πολλές λέξεις αντί της κλοπής για να μην χτυπάει άσχημα.
Και έχουν αποφασίσει να πάρουν, με εντελώς καταναγκαστικό τρόπο, όλα τα χρήματα από τα “κόκκινα” μη εξυπηρετούμενα δάνεια, είτε στεγαστικά είτε καταναλωτικά. Και αυτό σε πρώτη φάση, θα το κάνουν με κατασχέσεις λογαριασμών καταθέσεων, ακόμη και λογαριασμών μισθοδοσίας. Δηλαδή θα κατασχέσουν τον λογαριασμό, μέχρι το ποσό της οφειλής. Και ότι υπάρχει μέσα, αλλά και ότι μπαίνει από μισθοδοσία, ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ.

Γι’ αυτό και καθυστέρησαν 20 ημέρες να βάλουν τα χρήματα των οικογενειακών επιδομάτων στους λογαριασμούς. Για να ψηφίσουν πρώτα τον νόμο και να κατασχέσουν τους λογαριασμούς οι τράπεζες. Γιατί πολλοί Έλληνες οικογενειάρχες, έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια πρώτης κατοικίας. Θα τα βάλει λοιπόν το δημόσιο στους δικαιούχους ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Αυτό θα κάνουν σε πρώτη φάση.
ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα κατασχέσουν πρώτα όλα τα χρήματα και μετά θα πάνε σε κατασχέσεις περιουσίας, αν και νομίζω πως δεν θα φθάσουν εκεί, γιατί αυτό είναι αιτία πολέμου για τους Έλληνες και το ξέρουν. Γι΄αυτό και από Δευτέρα θα κατασχέσουν ότι χρήμα υπάρχει και όπου υπάρχει.

Αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ κυβερνάνε και έτσι θέλουν να κάνουν την “ανακεφαλαιοποίηση” των τραπεζών τώρα. Νομίζω με το δίκιο τους μετά οι Έλληνες, θα μπορούν αν δεν βρίσκουν μπροστά τους πολιτικούς, να πετάνε αυγά και γιαούρτια στις τράπεζες.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ “ΟΧΙ”.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτούς τους άθλιους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και το μίσος που έχουν για τους Έλληνες. Ούτε να χαρακτηρίσεις αυτήν την βρωμιά, που έχουν μέσα στον εγκέφαλό τους.
Αλλά παίζουν πολύ με τα σπίρτα δίπλα σε εκρηκτικά και να μην λένε μετά πως δεν τους είχα προειδοποιήσει.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook.com

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Life Style

Media

Υγεία

Περιβάλλον

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Άντρας

Σεξ + Σχέσεις