Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΣΤΟ ...... ΜΑΞΙΜΟΥ.

ellhniko kratos tromokrates maximou daily news gr 22 11 2015

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ. ΣΤΟ ...... ΜΑΞΙΜΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Τα γεγονότα που παρακολουθούμε να συμβαίνουν στον κόσμο, έχουν πλέον ξεφύγει από κάθε έννοια λογικής. Ο δρόμος είναι κατήφορος , οδηγεί σε γκρεμό και δεν έχει πισωγύρισμα. Όχι επειδή δεν γίνεται, αλλά επειδή έτσι τον έχουν σχεδιάσει.

Η παγκόσμια ανάφλεξη είναι ήδη ορατή και έρχεται με γοργούς ρυθμούς. Εμείς όμως δεν πρέπει αυτήν την στιγμή να κοιτάμε τα προβλήματα του κόσμου, γιατί αντιμετωπίζουμε ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τρομοκρατική επίθεση ΜΕΣΑ στην πατρίδα μας, από εκπαιδευμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΚΟΚΡΑΤΕΣ, που “σπρώχνουν” την χώρα σε γενική ανάφλεξη.

Αντιμετωπίζουμε, μία ΕΧΘΡΙΚΗ και ΕΚΤΟΣ Συνταγματικής νομιμότητας Κυβέρνηση, που εξαπάτησε τους Έλληνες και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ την εντολή του “ΟΧΙ” που πήρε από τον λαό, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου.
Με λίγα λόγια, σε ΌΛΑ αυτά τα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που ψηφίζει η Κυβέρνηση, ο λαός είπε “ΟΧΙ”. Αλλά με πρωτοφανή θράσος, αυτοί οι σύγχρονοι ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ, αγνόησαν τον λαό.

Ήταν η στιγμή που πήρε ο αέρας και τον “μανδύα της Δημοκρατίας” που φορούσαν για να κρύβονται, και φανερώθηκε ο πραγματικός εαυτός τους, αλλά και το διατεταγμένο ανθελληνικό έργο, που ήρθαν να εκτελέσουν.

Ζούμε στην εποχή της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, που άλλο δηλώνεις και άλλο είσαι. Που άλλα λες και άλλα κάνεις. Μιλάνε για Δημοκρατία και καταπάτησαν Εθνικό Δημοψήφισμα, αγνοώντας το “ΟΧΙ” του λαού. Δηλώνουν “αριστεροί”, ενώ εφαρμόζουν πρακτικές ΧΟΥΝΤΑΣ και ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Μας πολεμάει μία πολιτική ΧΟΥΝΤΑ, που τα έχει κάνει “πλακάκια”, με την Αντιπολίτευση, την Δικαιοσύνη , τον Στρατό, αλλά δυστυχώς και την Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Μια πρωτόγνωρη συνεργασία Θεσμών και Εξουσιών, που συνεργάστηκαν με στόχο να αφανίσουν, αυτόν που πρέπει να υπηρετούν. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δεν γνωρίζω μέχρι σήμερα να έχουμε αντιμετωπίσει χειρότερη μορφή πολιτικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πολιτικής Δικτακτορίας .
Πριν λίγες μέρες, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πανούσης, ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, κατηγορώντας ΔΗΜΟΣΙΩΣ την Κυβέρνηση, πως εμπλέκεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της κ. Μακρή. Και όλα αυτά, σε κάνουν να αναρωτιέσαι:
Πόσοι τρομοκράτες μαζεύτηκαν μέσα σε αυτήν την Κυβέρνηση;
Που έχει ξαναγίνει και σε ποιό κράτος, να κατηγορεί υπουργός Δημοσίας Τάξης την Κυβέρνηση για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Τι απάθεια είναι αυτή που δέρνει την Δικαιοσύνη και την “Αντιτρομοκρατική” ;
Πως μπορούν και κάνουν όλοι “γαργάρα” τέτοιες καταγγελίες υπουργού;
Τι συμβαίνει τέλος πάντων σ’ αυτήν την χώρα;
ellhniko kratos tromokrates maximou daily news gr 22 11 2015 2

Τα ερωτήματα θα μπορούσαν να είναι ρητορικά, αλλά όχι σε τέτοια θέματα, που χαρακτηρίζονται ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την επιβίωση ενός κράτους. Όταν όλες οι Κυβερνήσεις του κόσμου φοβούνται την τρομοκρατία, τι μπορεί να σημαίνει για μία χώρα, όταν από τα πλέον αρμόδια και επίσημα χείλη, συνδέεται η Κυβέρνηση με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Και γιατι, ενώ με τέτοιες δημόσιες δηλώσεις υπουργών, θα έπρεπε να χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, στην Αντιπολίτευση, στην Δικαιοσύνη και στις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας, βλέπεις παντού μία ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ, σαν να άκουσαν το πιο “φυσιολογικό” πράγμα;

Επειδή δεν γίνεται όμως, να παίρνουν όλοι τους τόσο βαριά χάπια καταστολής και να μην καταλαβαίνουν τι ακούνε, δείχνουν με την στάση τους κάτι πραγματικά απίστευτο για πολιτικό σύστημα . Δείχνουν πως οι δηλώσεις των υπουργών που εμπλέκουν την Κυβέρνηση με την Τρομοκρατία, γι’ αυτούς είναι “κοινό μυστικό”. Γι’ αυτό και δείχνουν τέτοια απάθεια.
Γιατί την ίδια απάθεια έδειξαν όλοι τους, όταν αυτή η ίδια Κυβέρνηση, με συνοπτικές διαδικασίες και σαν να μην τρέχει τίποτα, ανέτρεψε το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας , καταπατώντας την λαϊκή εντολή του “ΟΧΙ” στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Αυτό το Δημοψήφισμα ήταν το σημειο ΣΤΑΘΜΟΣ για την χώρα, που αν το είχαν σεβαστεί, όλα θα είχαν αλλάξει και δεν θα μιλάγαμε σήμερα ούτε για φοροεπιδρομή, ούτε για κατασχέσεις.

Και με αυτήν την αδιανόητη για Δημοκρατία πραξικοπηματική ενέργεια, έρχονται τώρα να “δέσουν”, οι Δημόσιες δηλώσεις του υπουργού κ. Πανούση και της βουλευτού κ.Μακρή, για Κυβέρνηση στο Μαξίμου, που εμπλέκεται με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί τέτοια ενέργεια που μας άφησε ΑΦΩΝΟΥΣ, δεν θα γινόταν ποτέ από πολιτικούς. Μόνο εκπαιδευμένοι ψυχροί τρομοκράτες, θα έκαναν κάτι τέτοιο με τόση ευκολία.
Μας κυβερνούν λοιπόν αδίστακτοι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι πολιτικοί. Δεν περιμένουμε βέβαια να συλληφθούν από την “δικαιοσύνη” και την “αντιτρομοκρατική”, γιατί όλοι μαζί συνεργάζονται και από τους ίδιους παίρνουν εντολές.

Αλλά όταν πέφτουν οι μάσκες της “Δημοκρατίας” και αποκαλύπτονται οι “λύκοι” της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τότε δεν μπορούν να συνεχίσουν την υποκρισία και το βρώμικο έργο τους. Γιατί άλλο είναι να αναρωτιέται ο λαός, “τι συμβαίνει με αυτούς” και άλλο είναι να αποκαλύπτονται ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ από πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως. Τότε γίνονται αυτόματα “καμμένα χαρτιά” και είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ υπάλληλοι για τ’ αφεντικά τους.
ellhniko kratos tromokrates maximou daily news gr 22 11 2015 3

Βλέπετε όλο αυτό το τρομοκρατικό σχέδιο, για να μην το καταλαβαίνει ο λαός, πρέπει να καλύπτεται με τον μανδύα της “νομιμότητας” και της “Δημοκρατίας”. Αλλά μετά το λάθος που έκαναν με το Δημοψήφισμα, όλα έφυγαν από τον δρόμο της νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Γιατί τώρα, όσο και να το “τραβάνε” από δω, όσο και να το τραβάνε από κει, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η ΧΟΥΝΤΑ , Δημοκρατία δεν γίνεται.

Οι μάσκες έπεσαν. Ειναι ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, είναι και ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , με την “υπογραφή” και την “σφραγίδα” του υπουργού Δημόσιας Τάξης.
Τώρα καταλάβαμε, γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μάρτυρες υπεράσπισης, των τρομοκρατών και των αντιεξουσιαστών.
Είδατε πως, “άγει δε προς φως την αλήθεια χρόνος” .!!!!

Όσο πιο γρήγορα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από την χώρα, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς . Γιατί σε αυτή την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, ΔΕΝ πρόκειται να ανεχθούμε τρομοκράτες να την καταπατούν, έστω και αν έχουν την κάλυψη του “νόμου”. Τουλάχιστον ο γράφων.
Γι’ αυτό δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω, μέχρι να αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ και μέχρι να γίνει σεβαστό το “ΟΧΙ” που ψήφισε ο Ελληνικός λαός.
To ακούσατε ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;;
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζητάει ο λαός.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Life Style

Media

Υγεία

Περιβάλλον

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Άντρας

Σεξ + Σχέσεις