Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Πρόβα νυφικού για την Έλενα.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Στα καλύτερα τους βρίσκονται η Έλενα Παπαρίζου και ο σύντροφος της Ανδρέας Καψάλης.

Μάλιστα ο αγαπημένος της, της έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό σε εστιατόριο στα Νότια προάστια.

Μπορεί σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» μονόπετρο να μην υπήρχε, όμως ο λόγος ήταν ότι το ζευγάρι περιμένει να βγει το διαζύγιο του Ανδρέα και να λήξει και τυπικά ο γάμος του, ώστε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λέγεται μάλιστα ότι η η γνωστή τραγουδίστρια έχει γνωρίσει τον αγαπημένο της στη μητέρα της, Φρόσω και σε κάποια άλλα συγγενικά πρόσωπα.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Κωμωδία εις διπλούν στο Mega.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media
Όχι μία, αλλά, όπως όλα δείχνουν, δύο θα είναι οι νέες σειρές που από Γενάρη θα ξεκινήσουν στο Mega.

Ετσι, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, άναψε το πράσινο φως για τη μεταφορά της ισπανικής σειράς «Con el culo al aire», αλλά και για τη νεανική σειρά «Είναι μακριά ακόμα, Μπαμπαστρούμφ;», που έχει πάρει έγκριση από πέρυσι, αλλά είχε μπει στον πάγο. Πρόκειται για δύο καθαρόαιμες κωμωδίες.

Στον «Μπαμπαστρούμφ», παρακολουθούμε τη ζωή 5 φίλων που αρνούνται να ενηλικιωθούν.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συζητήσει οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.ά.

Οσον αφορά τώρα το ισπανικό φορμά, το στόρι εκτυλίσσεται σε ένα... κάμπινγκ, όπου και αποφασίζουν να εγκατασταθούν λογής λογής άνθρωποι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης!
 
Διαβάστε περισσότερα ...

Η Ελένη Φιλίνη έγινε αφίσα σε όλη την Τουρκία.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Σε πρώτο πλάνο φιγουράρει η Ελένη Φιλίνη σε αφίσα που έχει τοποθετηθεί σε διάφορους δρόμους της Τουρκίας.

Πρόκειται για την διαφημιστική καμπάνια της τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελληνίδα ηθοποιός.

Να τονίσουμε δε πως η ίδια φωτογραφία υπάρχει σε όλα τα τηλεοπτικά περιοδικά της γειτονικής χώρας ως διαφημιστική καταχώριση.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Τροχαίο για άσο της Γιουνάιτεντ.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ράιαν Τάνικλιφ, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγαίνει από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητό του, χωρίς να τραυματιστεί, μετά από σφοδρή σύγκρουσή του με διερχόμενο όχημα στο Χέιγουντ.

Ο 19χρονος μέσος δεν πρόλαβε να χαρεί το νέο του αυτοκίνητο, αφού λίγες ώρες μετά την αγορά του πολυτελούς οχήματος συνέβη το ατυχές περιστατικό.

Το συμβάν έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, με τον άσο της Γιουνάιτεντ να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο βαν και στη συνέχεια πάνω σε μάντρα, στο Χέιγουντ του Μάντσεστερ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες υπέβαλαν τον άσο των «κόκκινων διαβόλων» σε αλκοτέστ, με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για έναν Τάνκλιφ «άσπρο σαν πανί». Όπως αναφέρει στη «Sun» ο Μάθιου Κρόνσοου, διερχόμενος, το «οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό», ενώ ο Τάνικλιφ φαίνεται να «οδηγούσε με 30 μίλια την ώρα».

Ο άσος της Γιουνάιτεντ μόλις είχε αγοράσει το πολυτελές SUV του, ενώ ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν έχει σχολιάσει επίσημα το περιστατικό.

Πηγή: sport-fm

Διαβάστε περισσότερα ...

Ήθελε σεξ μετά την εγχείριση.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος
Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους ούτε καν στο νοσοκομείο. Αν και η 50χρονη είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση στο μηριαίο οστό σε νοσοκομείο της Ιταλίας, στη θέα του αγαπημένου της δεν μπόρεσε να αντισταθεί και υπέκυψε στις σεξουαλικές της ανάγκες.

Μάλιστα το ζευγάρι δεν σεβάστηκε ούτε την ασθενή που βρισκόταν δίπλα του, η οποία όμως, όντας υπό την επήρεια αναισθησίας, δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Αυτό που πρόδωσε τελικά το ζευγάρι ήταν οι αφόρητοι πόνοι που ένιωσε κάποια στιγμή η εγχειρισμένη. Οι νοσηλευτές μπήκαν στο δωμάτιο και τους έπιασαν στα πράσα. Ο άντρας έφυγε τρέχοντας, με τα παντελόνια σχεδόν κατεβασμένα, ενώ η γυναίκα, που δεν μπορούσε να κουνηθεί άλλωστε, θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση.

Εναντίον του ζευγαριού κατατέθηκε μήνυση από το νοσοκομείο.
 
Διαβάστε περισσότερα ...

Μοίραζε κοκαΐνη για να «ψαρέψει» ψηφοφόρους.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Τι κάνει ένας υποψήφιος πολιτικός για να πείσεις τους πολίτες να τον ψηφίσουν; Τους υπόσχεται δουλειές, τους υπόσχεται παροχές ή τους... προσφέρει κοκαΐνη!

Κι όμως, το απίστευτο συνέβη στη Βραζιλία. Η κυρία Κάρμεν Κριστίνα Λίμα, υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της πόλης Ιτακοατιάρα, τύπωσε τα προεκλογικά της φυλλάδια και σε καθένα από αυτά κόλλησε και ένα σακουλάκι με κοκαΐνη.

Έπειτα, πήγε σε κεντρική πλατεία και άρχισε να μοιράζει την πραμάτεια της! Το νέο διαδόθηκε πολύ γρήγορα και εκατοντάδες συμπολίτες της έτρεξαν να επωφεληθούν από τη μοναδική προσφορά. Φυσικά, εκτός από τους συμπολίτες, το νέο της... διανομής πληροφορήθηκε και η αστυνομία που έτρεξε να «μαζέψει» την κυρία Λίμα.
Η υποψήφια συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά και για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Άνεργος έπαιρνε 12 επιδόματα τον μήνα.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα
Πλοκάμια στον ΟΑΕΔ έχουν απλώσει οι επιτήδειοι που με πλαστά δικαιολογητικά έπαιρναν παρανόμως επιδόματα ανεργίας και μία σειρά άλλων παροχών. Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχουν πάρει ήδη 23 υποθέσεις, που έχουν κοστίσει στον ΟΑΕΔ πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ. Αρκεί να αναφερθεί πώς μόνο μία υπόθεση - στην οποία εμπλεκόταν υπάλληλος του οργανισμού - η ζημιά είναι 1,4 εκατομμύρια.

Οι πειθαρχικές υποθέσεις που έχουν διαβιβαστεί στην εισαγγελία, είναι όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, 21. Οι 13 αφορούν την Αττική και οι υπόλοιπες εντοπίζονται στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, την Κω, το Ηράκλειο και τη Ζάκυνθο.

Ενδεικτικά, αναφέρονται κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
- Επίδομα ανεργίας από 12 συνολικά υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έπαιρνε ταυτόχρονα κάτοικος της Αττικής. Το κόστος φτάνει τα 58.277 ευρώ και έχει διαβιβαστεί πράξη βεβαίωσης οφειλής στη Δ.Ο.Υ.

- Υπάλληλος του ΟΑΕΔ καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια. Είχε προχωρήσει σε πλαστογραφία με αποτέλεσμα η ζημιά για το ταμείο να φτάνει σχεδόν το 1,5 εκατ. ευρώ.
- Πρώην αστυνομικός έπαιρνε παροχές ανεργίας και οικογενειακό επίδομα με πλαστά δικαιολογητικά, δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει 19 παιδιά.
- Γυναίκα εργαζόταν ως μισθωτή και παράλληλα έπαιρνε την επιδότηση για το πρόγραμμα νέων ελεύθερων επαγγελματιών (ποσό 15.000 ευρώ), το οποίο απευθύνεται σε εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ ανέργους που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.
 
Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed