Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Άσχημες εξελίξεις για την χώρα.

Ελλάδα -  Κορονοϊός

Δραματικές εξελίξεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Άσχημες εξελίξεις για την χώρα.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα στο έσχατο μέτρο.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την διάδοση του κορονοϊού.

Οι εικόνες του συγχρωτισμού και του συνωστισμού στις παραλίες και στα βουνά έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση η οποία προσανατολίζεται σε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.

Σύμφωνα με την paradrasi.gr, τις επόμενες ημέρες, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι και αναμένται να αποφασιστεί πολύ σύντομα, αφού η διασπορά του ιού αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο.

Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε πρόσφατα ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και ότι θα κάνει ότι χρειαστεί για να αποτρέψει θανάτους.

Σε πρόσφατο tweet του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε: «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έχουμε υποχρέωση να προειδοποιήσουμε ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος.

Το σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον αριθμό και να μην χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους ενώ θα μπορούσαν να σωθούν. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας». Έδωσε το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης. Θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την διασπορά του φονικού ιού.

Τι σημαίνει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας; Σημαίνει ότι θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις των πολιτών παρά μόνο για ιδιαίτερες περιπτώσεις ατόμων που εργάζονται στον κρατικό μηχανισμό ή ενδεχομένως έχουν ειδική άδεια από κάποιον επίσημο κρατικό φορέα που να δικαιολογεί τις μετακινήσεις τους.

Ελεύθερα θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο τα φορτηγά και τα οχήματα που μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό των μονάδων που θα είναι ανοικτές.

Θα επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση οι μετακινήσεις ασθενών που πρέπει να μεταβούν σε διαγνωστικά ή ιατρικά κέντρα με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης. Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως σε όλη την Αττική και θα ελέγχουν εξονυχιστικά τους πολίτες.

Αν χρειαστεί το μέτρο θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr στην κυβέρνηση φοβούνται ιδιαιτέρως τις μαζικές μετακινήσεις πολιτών από την Αττική προς την επαρχία όπου διαμένουν ως επί το πλείστον ηλικιωμένοι.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού εμφανίζονται στην Αττική, ένα τέτοιο σενάριο όπως εκτιμούν οι επιστήμονες θα οδηγούσε σε αύξηση του αριθμού των νεκρών, αφού στην επαρχία είναι δύσκολο να εφαρμοστούν οι περιορισμοί, ενώ είναι γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι έχουν αρκετά χρόνια νοσήματα.

Αυστηρότατοι έλεγχοι θα γίνονται και στα διόδια των Εθνικών Οδών, αλλά και στα λιμάνια όπου κανείς δεν θα μπορεί να ταξιδέψει αν δεν έχει επαρκή δικαιολογία και επιχειρηματολογία.

Για τους παραπάνω λόγους η αστυνομία θα περιπολεί συνεχώς στην Αττική και τα πρόστιμα θα είναι πολύ βαριά για όσους παραβαίνουν τις εντολές οι οποίες θα ανακοινωθούν και θα αποτυπωθούν με νόμο του κράτους.

Δείτε, τι έρχεται στην χώρα. Μήπως πήρε εντολή από τον Τράμπ ? Πάρτε γεύση για την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση, που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ευρώπη ! https://youtu.be/VTzQmVF8uqg   https://youtu.be/1pUgVE2tY1s    

Διαβάστε περισσότερα ...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ?

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ?

Κλείνουν τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας?

Πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες θα κλείσουν τα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας, με το πρόσχημα της «πανδημίας» του Κοροναϊού.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην Ελλάδα. Οι πολιτικοί, μετά την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, προχωράνε στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

Κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Ό γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας μίλησε με πολλές λεπτομέρειες για την τελική φάση των γεγονότων του Γ’ παγκοσμίου πολέμου που θα διαρκέσουν περίπου 2 χρόνια και το πρώτο φανερό σημείο που θα σηματοδοτεί την έναρξη των γεγονότων στην Ελλάδα , είπε πως θα είναι Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

Όταν τον ρώτησαν για το πότε θα συμβούν, είπε πως δεν πρέπει οι Χριστιανοί να μιλάμε για χρόνους, αλλά επειδή έχουμε μυαλό να διακρίνουμε τα σημεία των καιρών, θα το καταλάβουμε.

Ο όρος "πολιτειακή ανωμαλία" είναι περίπλοκος και δεν μπορεί κάποιος εύκολα να προσδιορίσει τι ακριβώς εννοεί, αλλά όπως έχουν πει ερευνητές των προφητειών, μπορεί όταν λέγεται μία προόρηση του μέλλοντος να φαίνεται εκείνη την στιγμή σαν ανεξήγητος γρίφος, όταν όμως έχει πλησιάσει ο χρόνος της επαλήθευσης, τότε αρχίζει να διακρίνεται η εξήγηση του γρίφου.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο θέμα διακυβέρνησης, ξεκίνησε στην Ελλάδα με την ανατροπή του Δημοψηφίσματος το 2015, όπου ξεκάθαρα ΑΛΛΑΞΕ το πολίτευμα της χώρας και έγινε με αδόκιμο όρο: «ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Η ανωμαλία του πολιτεύματος χτύπησε αποκλειστικά τον λαό, ενώ στις τάξεις της Κρατικής φασίζουσας εξουσίας, η εικόνα της ψευτο-Δημοκρατίας δεν άλλαξε. Δεν δημιουργήθηκε δηλαδή μέχρι τώρα, κάποια ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο θεσμικό σύστημα αυτής της εικονικής «Δημοκρατίας».

Όπως δημιούργησαν όμως την ανωμαλία του πολιτεύματος το 2015, που χτύπησε αποκλειστικά τον λαό, έτσι από μόνοι τους δημιούργησαν και την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που θα χτυπήσει τους ίδιους και όλο αυτό το ανώμαλο σύστημα διακυβέρνησης.
Και αυτό το έκαναν με την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Δεν την επέλεξε φυσικά ο Μητσοτάκης, αλλά το Σατανικό «Θηλυκό Ιερατείο» της «Εκάτης-Σελήνης» στο οποίο ανήκει η Σακελλαροπούλου. Και όπως τα τελευταία χρόνια τοποθετεί ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην διοίκηση του κρατικού μηχανισμού, έτσι θέλησε να τοποθετήσει και ΓΥΝΑΙΚΑ του «θηλυκού ιερατείου» και στην κορυφαία θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και δεν είναι έτοιμος ούτε να τα ακούσει, πολύ δε περισσότερο να τα δεχθεί ως δεδομένα. Και εδώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Αλλά θα σας δείξω μία κραυγαλέα απόδειξη ότι το Σατανικό «θηλυκό ιερατείο» της «Εκάτης-Σελήνης» βρίσκεται παντού.
Τα σύμβολα του αρχαίου «θηλυκού ιερατείου» της Εκάτης-Σελήνης, έχει ως σύμβολα του την Σελήνη με ημισέληνους, ενώ μετά Χριστόν χρησιμοποιούν και παραποιημένα σχήματα στου Σταυρού.
Εδώ βλέπετε μία απεικόνιση του αρχαίου "θηλυκού ιερατείου" της Εκάτης και τα σύμβολά της Σελήνης που είναι και σήμερα τα ίδια.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ «ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ» με τις ημισέληνους που είναι σύμβολο τoυ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ».

Πανόπτης

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ;;

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Βλέπετε το ίδιο Σατανικό σύμβολο του «θηλυκού ιερατείου» της «ΕΚΑΤΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ», με τον «οφθαλμό» επάνω, από κάτω έναν σταυρό με αγκάθια στις άκρες του και από κάτω τις ημισέληνους και αυτό βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο ενός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ της Ελλάδος.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Και αυτό το Σατανικό σύμβολο τoυ «ΘΗΛΥΚΟΎ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ» είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ στα έγγραφα του Πανεπιστημίου και την αλληλογραφία του.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Αν δεν γνωρίζετε τί συμβαίνει στον κόσμο, και να τα βλέπετε αυτά τα σύμβολα δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν.
Σας είπα είναι πολλά που δεν γνωρίζει ο λαός και αυτό που προσπαθούμε εμείς εδώ, είναι να κάνουμε γνωστά τουλάχιστον τα σπουδαιότερα. Και το πιο σπουδαίο σήμερα που πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες, είναι πως δεν Κυβερνάνε την Ελλάδα οι πολιτικές μαριονέτες που εναλλάσσονται στην εξουσία, αλλά ο παρακρατικός Σατανισμός και το «θηλυκό ιερατείο» και από εκεί, αποφασίστηκε η τοποθέτηση της Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Και Η ΑΡΧΙΚΉ ΙΔΈΑ ήταν να βάλουν για πρώτο πολίτη της Ορθόδοξης Ελλάδος μία ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ και να την βάλουν με "πολιτικό" όρκο, παρακάμπτοντας το άρθρο 33 του Συντάγματος, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Στις 13 Μαρτίου λοιπόν που είναι η ημέρα που ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ στην Βουλή των Ελλήνων η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξεκινήσει στην Ελλάδα μία πρωτόγνωρη, ιδιαίτερη και πολύ βαθιά ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Και αυτήν την ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια της Προεδρίας την έβαλε ΜΟΝΟ ΤΟΥ το Σατανικό «θηλυκό ιερατείο» όταν έβαλε για ΠτΔ την δική τους Σακελλαροπούλου. ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ που έχει ενεργοποιηθεί και βρίσκεται ήδη σε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΡΗΞΗΣ, χωρίς να μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να την σταματήσει.

Και βέβαια οι περισσότεροι που δεν γνωρίζετε τίποτα από τις Σατανικές παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, θα αναρωτηθείτε: «Και τι είναι αυτό που θα φέρει την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;; Τι το ιδιαίτερο θα γίνει σε αυτή την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ;;;;»

Αυτή η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ που δεν βλέπω να γίνεται, αν τελικά γίνει, θα πρέπει να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με το χέρι στο Ευαγγέλιο και τον Θρησκευτικό Όρκο στο Όνομα της Αγίας Τριάδος, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 33 παρ. 2, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Και αυτό μπλοκάρει τελείως τα σχέδια του Σατανικού « ιερατείου», που έβαλε εκεί την Σακελλαροπούλου με σκοπό ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ, αλλά ... το «πολιτικό» ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ μία Σατανίστρια του «θηλυκού ιερατείου», που απλά δηλώνει "άθεη". Διότι αν ορκιστεί, αναγνωρίζει αυτόματα την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και υποτάσσει τον Σατανά ενώπιον του ΘΕΟΥ, ενώ στην θέση της εξουσίας που βρίσκεται, δεν την τοποθέτησε εκεί ο Θεός, αλλά ο Σατανάς.
Και αυτή, αντί να «ευχαριστήσει» τον Σατανά με την απαξίωση του Θρησκευτικού όρκου, θα αναγκαστεί ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΤΟ «ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ» ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ και αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει.
Ούτε μπορεί να .... αλλάξει τώρα γνώμη η Σακελλαροπούλου και να πει «παραιτούμαι», ενώ δεν έχει αναλάβει ακόμα καθήκοντα. Είναι το ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ που δεν έχει προβλεφθεί από τον Συνταγματικό νομοθέτη. Να μπορεί ν' αλλάξει δηλαδή γνώμη ο ήδη ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ από την Βουλή για ΠτΔ, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του.

Με λίγα λόγια ΕΜΠΛΕΞΑΝ και έμπλεξαν ΑΣΧΗΜΑ.

Υπήρξε κάποιος που τους είχε προειδοποιήσει με έξυπνο τρόπο.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που είναι μέσα σ΄όλα και τα γνωρίζει και από την «καλή και από την ανάποδη», όταν έπεσε η πρόταση για την Σακελλαροπούλου με το παρασκηνιακό σχέδιο του «ιερατείου», να παρακάμψουν το άρθρο 33 παρ.2 του Συντάγματος και να πάνε στον «πολιτικό όρκο», έβγαλε στην «Ζοugla.gr» και το είχε για 10 μέρες, ένα ΠΟΛΥ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ» σκίτσο, που το κατάλαβαν μόνο όσοι γνώριζαν.

Σατανίστρια Σακελλαροπούλου

Τώρα όχι ... λες. ΤΩΡΑ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΤΙΝΑ και μπλέξατε άσχημα. Και από την πλευρά μας οι Έλληνες, να σας ευχαριστήσουμε για την ηλιθιότητά σας και για την Πολιτειακή ανωμαλία που φέρνετε.

Την άλλη προόρηση του αγίου Παϊσίου που λέει πως θα φεύγετε νύχτα, την έχεις ακούσει;; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Και τώρα απλά καθόμαστε και παρακολουθούμε την αντίστροφη μέτρηση της ΒΟΜΒΑΣ, που θα δείξει 0.0.0. στις 13 Μαρτίου, αν δεν σταματήσουν με «κάποιο τρόπο» τον χρόνο.

ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ «ΑΜΑΖΟΝΑ» ΤΟΥ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ» ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ... «ΑΘΕΪΕΣ» ΤΕΡΜΑ ΤΑ «ΙΕΡΑΤΕΙΑ» ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

Αν τώρα ΠΑΡ’ ΌΛΑ ΑΥΤΆ επιμείνει το «θηλυκό ιερατείο» στο αρχικό του σχέδιο του «πολιτικού όρκου» να δείξω σε όλους για να διαβάσουν τι επιτάσσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, που αν δεν το τηρήσουν ξεκινάει από εκείνη την στιγμή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ με τον πρώτο Πρόεδρο που θα έχει παραβιάσει το Σύνταγμα πριν ακόμα το υπηρετήσει.

Άρθρο 33 - Σύνταγμα της Ελλάδος
2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

Ορκωμοσία Παυλόπουλος

Ορκωμοσία Παπούλια

Ορκωμοσία Στεφανόπουλου

Τα πράγματα για όλους εμάς που γνωρίζουμε το ποιός κυβερνάει την χώρα, αλλά και το σατανικό παρασκήνιο είναι πολύ ξεκάθαρα και έτσι όπως τα έμπλεξαν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ΑΥΡΙΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ η «ΒΟΜΒΑ» ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ και αλίμονο σε αυτούς που θα βρίσκονται κοντά της.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ...

Κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος…

Ελληνίδες και Έλληνες.
Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα, είναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο όπως τον αναφέρουν «κοροναϊό».

Και φαίνεται αυτό, διότι είχαμε το πρώτο δημοσίευμα στις 17 Ιανουαρίου και ανέφερε για δύο άτομα που πέθαναν στην Κίνα από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού, και από τότε ξέσπασε μία εντελώς παράλογη και δυσανάλογη προς το γεγονός ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τρομο-κατάσταση, με δύο δημοσιεύματα περίπου ανά ώρα να αναφέρονται στον «κορονοϊό», μέσα στην ροή των ειδήσεων που δίδεται από τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι οι καθημερινές ειδήσεις που δημοσιεύονται από όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά, προέρχονται από δύο ή τρεις βασικές πηγές που κάνουν την διανομή των ειδήσεων. Σε αυτή την ροή λοιπόν των ειδήσεων, δύο δημοσιεύματα ανά ώρα, αναφέρονται στον ΤΡΟΜΟ του άγνωστου «κορονοϊού».

Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα όταν το πρώτο δημοσίευμα που δόθηκε σε παγκόσμια είδηση από το “Royter”στις 17 Ιανουαρίου έγραφε το εξής, που είναι για γέλια:

“Δεύτερο θάνατο, από ιογενή πνευμονία στην πόλη Βουχάν της κεντρικής Κίνας, προκάλεσε η επιδημία ενός μέχρι τώρα άγνωστου κοροναϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές υγειονομικές αρχές”

Ακούστε τώρα γιατί όλη η πρόταση είναι για γέλια και δείχνει τους ΔΟΛΙΟΥΣ τρομο-στόχους που έχουν αυτοί που τα δημοσιεύουν. (με ιατρικά δεδομένα θα μιλήσουμε)

Αναφέρει καταρχήν δύο θανάτους από ιογενή πνευμονία, την αναφέρει ως ΕΠΙΔΗΜΙΑ και από ΑΓΝΩΣΤΟ κορονοϊό.

Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού (πνευμονίες) σε όλο τον κόσμο, είναι περίπου 1500 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Αυτό από επίσημα στατιστικά του Π.Ο.Υ. (παγκόσμιος οργανισμός υγείας). Αυτό συμβαίνει δεκαετίες και ποτέ κανείς δεν το είπε ούτε επιδημία, ούτε πανδημία ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από κοινούς ιούς.

Για να αναφέρεις την λέξη ΕΠΙΔΗΜΙΑ πρέπει οι θάνατοι στην περιοχή, να γίνουν πολύ περισσότεροι από τους συνηθισμένους και τους αναμενόμενους.

Αν δηλαδή σε ένα χωριό 100 κατοίκων πεθάνουν δύο άνθρωποι από μία ξαφνική πνευμονία, τότε είναι προς διερεύνηση, αλλά για να το πεις επιδημία, θα πρέπει να αρρωστήσουν από την ίδια ασθένεια και άλλοι.

Όταν όμως μιλάμε για την πόλη Β(Γ)ουχάν- της Κίνας, που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι με διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα που πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια, με περισσότερα από εκατό τεράστια Νοσοκομειακά συγκροτήματα, που σίγουρα πεθαίνουν καθημερινά από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού περισσότεροι από 30 άνθρωποι, βάση πληθυσμού, το να αναφέρεις ΕΠΙΔΗΜΙΑ τους δύο θανάτους, είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΛΟΣ υπάρχει από πίσω.

Εδώ στην Ελλάδα πεθαίνουν χίλιοι άνθρωποι τον χρόνο από λοιμώξεις του αναπνευστικού, είτε ιογενής, είτε από γρίπη. Όλοι οι άνθρωποι όμως που πεθαίνουν στον κόσμο, έχουν ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα.

Κοινώς έχουν σακατεμένο ανοσοποιητικό
Για να αναφερθεί λοιπόν η λέξη «ΕΠΙΔΗΜΙΑ» και να κινητοποιηθεί μία χώρα σε ρυθμό «ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ», πρέπει πρώτον, οι θάνατοι να γίνουν περισσότεροι από τους συνήθεις και αναμενόμενους. Και σας τα γράφω ακριβώς με τις ιατρικές ορολογίες. Οπότε είναι σίγουρο, πως δεν υπάρχει «επιδημία» από δύο θανάτους.

Επίσης τον χαρακτήρισαν και «άγνωστο κορονοϊό» γι’ αυτό και «τρελάθηκαν» οι γιατροί που το συζητάμε, που πρόλαβε η Ρωσία ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να φτιάξει και «ΕΜΒΟΛΙΟ». Παίζει και αυτό πολύ στις καθημερινές δημοσιεύσεις θα το δείτε.

Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλια, αλλά και να πούμε ότι φτιάχνουν, ότι τον έχουν απομονώσει, δεν έχει μεταλλαχτεί και έχουν κάνει επιτυχημένες εργαστηριακές μελέτες και κλινικές δοκιμές και εμβόλια με «νεκρούς ιούς», σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους για να βγάλουν τα ποσοστά ασφαλείας και παρενεργειών, χρειάζονται από 2-4 χρόνια.

Τώρα πως τα έκαναν όλα αυτά σε μία εβδομάδα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Εν τέλει πρέπει οι νεοταξίτες να μας περνάνε όλους για ηλίθιους. Μάλλον επειδή «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν εξηγείται αλλιώς.

Για μένα είναι ξεκάθαρο, ότι οδηγούν τον κόσμο προς έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με το σενάριο του ΤΡΟΜΟΥ της «επιδημίας» που θα την πουν και «πανδημία». Όπως έκαναν και το 2009 με το άλλο τότε καραγκιοζιλίκι της «πανδημίας» του Η1Ν1.

Θυμάστε τον τρόμο που σκόρπιζαν τα κανάλια και οι εφημερίδες ;;
Θυμάστε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κηρύξει «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»;;

Θυμάστε ότι οι γιατροί τότε αντέδρασαν σε εκείνο το «ταχύτατα» κατασκευασμένο εμβόλιο και αρνούνταν να το κάνουν;

Θυμάστε τελικά τι ανακοίνωσε ο Π.Ο.Υ. για την ….. «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» του Η1Ν1;;;

«Στις 10 Αυγούστου του 2010, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πως ιός Η1Ν1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πανδημία έχει πλέον τελειώσει. Συνολικά, από την εμφάνιση της ασθένειας στο Μεξικό τον Απρίλιο του 2009 έως τον Αύγουστο του 2010 είχαν επιβεβαιωθεί σχεδόν 18.500 θάνατοι από τον ιό, σε 214 χώρες.[7].

Αυτοί οι άνθρωποι είπε ο ΠΟΥ πως πέθαναν εξ αιτίας του ιού Η1Ν1. Οι άνθρωποι όμως που πέθαναν στον ίδιο χρόνο, από διαφορετικής μορφής και αιτίας λοιμώξεις του αναπνευστικού, ήταν περί τις 400.000. Και 500.000 άνθρωποι, πεθαίνουν τώρα κάθε χρόνο, από διάφορες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ;
Τώρα να δείτε που θα τρελάνουν τον κόσμο με αυτό το παραμύθι που το ξεκίνησαν στις 17 Ιανουαρίου από …… ΔΥΟ …. θανάτους και μπορεί να φορτώσουν σε αυτόν τον «κολοϊό» και τους 1500 ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα από ΔΙΑΦΟΡΕΣ λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ικανούς τους έχω να του φορτώσουν και τα … “τροχαία”.

Διαβάσαμε για καραντίνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
Για μάσκες που φόρεσαν σε εργοστάσια στο Μακάο.
Για θερμικές κάμερες που έβαλε η Τουρκία στα αεροδρόμια.
Για ετοιμότητα της Αμερικής μίλησε ο Τράμπ.
Δημοσίευμα ανέφερε: «ήρθε στην Ευρώπη ο θανατηφόρος κορονοϊός».

Αρμόδιος στην Ρωσία είπε πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί η χώρα από τον νέο κοροναϊό και ενισχύσαμε τους ελέγχους και στα 200 και πλέον σημεία εισόδου της χώρας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έκανε έκτακτη συνεδρίαση και προειδοποίησε εν μέσω φόβων, ότι ο νέος ιός μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία.

Η Δρ. Maria Van Kerkhove του Παγκόσμιου Οργάνισμού Υγείας, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στη Γενεύη ότι έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές σε νοσοκομεία παγκοσμίως.

Και ενώ η πρώτη είδηση δημοσιεύθηκε για τους δύο θανάτους στις 17 Ιανουαρίου , κοιτάξτε τι γράφουν και μέχρι που έφθασε αυτός ο διαπλανητικός «κορονοϊός» που όπως φαίνεται δεν πρέπει να τον πηγαίνει άνθρωπος, πρέπει να πετάει και μόνος του.

«Ο ιός έχει εξαπλωθεί από την πόλη Γουχάν, στην Χουμπέι, στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν».

Μα και να τον “έβρεχε” τόσο γρήγορα δεν θα πήγαινε.
ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…..!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε με αυτήν την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ που σκορπάν, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Και τα σενάρια που ακούγονται για τον εμβολιασμό είναι δύο.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» Ή ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΤΟ 2009; Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ …. «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»;;;;

Το ένα είναι ότι αυτά γίνονται για να γεμίσουν τα ταμεία των φαρμακευτικών εταιρειών, αναγκάζοντας τις Κυβερνήσεις να παραγγείλουν δισεκατομμύρια εμβόλια, που τελικά θα είναι απλό νεράκι και τίποτα άλλο και έτσι με το τίποτα θα κερδίσουν δισεκατομμύρια οι εταιρείες.

Το άλλο σενάριο είναι πολύ τρομακτικό και λέει πως αυτό γίνεται για να εμβολιάσουν τον κόσμο με υδράργυρο, βαρέα μέταλλα, αλλά και νανοπομπούς που είναι στο μέγεθος μικροβίου και όλα αυτά σχετίζονται με το επίσης τρομακτικό σενάριο της μείωσης του πληθυσμού.

Εμείς εδώ δεν είμαστε για να σας πούμε τι θα κάνετε.
Τις αποφάσεις για το τί θα κάνετε θα τις πάρετε μόνοι σας. Εμείς σας ενημερώσαμε με στοιχεία και κάναμε μία ανάλυση αυτής της «επιδημίας» , όπως την βλέπουν και την αναλύουν οι ειδικοί. Όχι αυτοί οι ηλίθιοι Νεοταξίτες “ειδικοί” αλλά οι Έλληνες.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι στάση θα κρατήσει ΣΗΜΕΡΑ απέναντι σε αυτήν την κατάσταση ο Ιατρικός σύλλογος και η Ιατρική επιστήμη, με δεδομένο ότι οι γιατροί που εναντιώθηκαν το 2009 στον επιχειρούμενο και τότε γενικό εμβολιασμό της «πανδημίας» του Η1Ν1, σιγά σιγά παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν από υψηλές θέσεις που είχαν, ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους επόμενους. Γι’ αυτό δεν μπορώ να ξέρω τι θα πράξουν οι σημερινοί και υπό ποίο καθεστώς εργάζονται.

Επίσης δεν πρόκειται σήμερα να υπάρξουν Κυβερνήσεις που θα εναντιωθούν σε επιχειρούμενο εμβολιασμό, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση της Πολωνίας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών τον Δεκέμβρη του 2009 και ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ του Η1Ν1, κατά μία «περίεργη» συγκυρία, χάθηκε όλη μαζί με τον πρόεδρο της Πολωνίας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας όταν έπεσε το Προεδρικό αεροσκάφος τον Απρίλιο του 2010 στο Σμολένσκ της Ρωσίας.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να σας πει κανένας αλήθεια και από την ταχύτατη εξάπλωση που παίρνει ένα τέτοιο γεγονός, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν τρέχει έτσι, αυτό σημαίνει ότι:

ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Ίσως για να μην προλάβει να αντιδράσει η Ιατρική κοινότητα, ή για να χρησιμοποιήσουν το δόγμα του “σοκ”.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ Νέος κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blanas Chrysostomos: Οι θάνατοι από πνευμονία στη Κίνα ανέρχονται σε 3.2-3,3 ατομα/ 1000.
Στα 20.000.000×3,2/1000/365=175 άτομα την ημέρα. Μέσα σε 10 μερες από τις 17 Ιανουαρίου 1750 άτομα. Από αυτά δηλώσανε το 10% ότι είναι από τον”νέο” κορανοϊό.

Η Κίνα παίζει το παιχνίδι της Αμερικής μιας και η συγκεκριμένη επαρχία είναι τόσο μολυσμένη λόγω υπερσυγκέντρωσης εργοστασίων που επανειλημμένα οι κάτοικοι έχουν διαδηλώσει ότι πεθαίνουν από τον αέρα που αναπνέουν. Σιγά μη δώσουν οι Κινέζοι λεφτά για το περιβάλλον.

Ο κοροναϊός βολεύει όλο το σύστημα. Που θα ξαναχτυπήσει η Νοβάρτις κοντός ψαλμός αλληλούια.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Στο έλεος του θεού οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δείτε τι έρχεται !

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Στο έλεος του θεού οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Κορονοϊός. Στο έλεος του θεού οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δείτε τι έρχεται !

Ο Κούλης και η παρέα του, δεν ενδιαφέρετε για τις ζημιές και τα χρέη που έρχονται στους ελευθέρους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις λόγο Κορονοϊού. Κανένας οίκτος για τους βιοπαλαιστές.

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο μήνα, πολλές επιχειρήσεις, έχουν ακυρώσει τις δουλειές τους, λόγο του εκτεταμένου  φόβου, που έχει απλωθεί από τα ΜΜΕ σε όλη την υφήλιο.

Χαμός με το εμπόριο.

Εμπορεύματα στάσιμα στις  αποθήκες, τουρίστες που ακύρωσαν τα ταξίδια τους, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες ψυχαγωγικές συναθροίσεις, που αναβλήθηκαν και άλλα πολλά, φέρνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες μπροστά στην αγχόνη !

Καμιά ενημέρωση, καμιά ανακοίνωση από τις εταιρείες παροχής ενέργειας, για παράταση των πληρωμών των λογαριασμών.

Καμιά ενημέρωση από τις διάφορες άλλες υπηρεσίες όπως τράπεζες εφορίες κτλ, για αναστολή των υποχρεώσεων για τους ιδιώτες.

Η Κυβέρνηση του Κούλη με την υπόλοιπη πολιτική παρέα, φροντίσανε να ψευτό βολέψουν τον «πολιτικό τους στρατό», με έκτακτα επιδόματα, λόγω κορονοϊού !

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !

Διαβάστε περισσότερα ...

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto