Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Θέμης Καλπακίδης «Να βγει η αλήθεια στην δημοσιότητα !»

Θ. ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ "ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !"Σημαντικές δηλώσεις έκανε σήμερα ο Πρόεδρος των αγροτών Ν. Καβάλας κ. Θέμης Καλπακίδης, στον Γιάννη Δεμερτζή για το Daily news gr, για τις εξελίξεις σχετικά με τις εργασίες κατασκευής του  διαδρατικού αγωγού (T.A.P.), στο σημείο «Καρυδιές», στην περιοχή των Φιλίππων.

Οι εργασίες από την πλευρά της κοινοπραξίας συνεχίζονται. Συνεχίζονται οι προκαταρτικές έρευνες για αρχαιολογικά ευρήματα.

Οι αγρότες και ο υπόλοιπος κόσμος είναι ενωμένος και δηλώνουν το παρόν καθημερινά, στον αγώνα για την αλλαγή της όδευσης του αγωγού, εντός της πεδιάδας των Φιλίππων.

Από ότι δηλώνει ο κ. Καλπακίδης, τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους και σύσσωμος όλος ο κόσμος θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να σταματήσουν την κοινοπραξία.

Η συμμετοχή του κόσμου αυξάνεται μέρα με την μέρα και διαψεύδει όλα αυτά που ακούγονται τριγύρω, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και ότι όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύει και η συμμετοχή του.

Γίνονται προσπάθειες για την σωστή ενημέρωση του κόσμου, με όλους των δυνατούς τρόπους που υπάρχουν και κυρίως μέσω του διαδικτύου, γιατί όπως δηλώνει, θα πρέπει να βγει η αλήθεια στην δημοσιότητα !

Υπάρχουν πολλά βαρυσήμαντα θέματα που θα πρέπει να  ενημερωθεί ο κόσμος, όπως δηλώσεις της διευθύντριας του TAP, κας Κατερίνας Παπαλεξανδρή, η οποία παραδέχτηκε ότι ο αρχαιολογικός χώρος, μπορεί να καταστραφεί σε μία έκρηξη, διάφορες μηνύσεις που έχουνε γίνει κατά της κοινοπραξίας, για προβλήματα με σημάνσεις, για καταγγελία ότι ο αγωγός δεν κατασκευάζεται με τις προδιαγραφές που πρέπει.

VIDEO

Υπάρχουν πολλά βέβαια σοβαρά ζητήματα, όπως ότι η κοινοπραξία, TAP (TAP), δεν έχει αποζημιώσει όλους τους αγρότες.

Επίσης ο Πρόεδρος Αγροτών Ν. Καβάλας, αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, στο ποιος κάνει κουμάντο στον Δήμο Καβάλας και στην Ελλάδα και στα διάφορα ζητήματα που υπάρχουν στο θέμα της νομιμότητα.

Δεν μπορούμε να ζούμε σε μια χώρα ισονομίας, ζούμε σε μια εποχή που προσπαθούνε να εφαρμόσουν το άδικο του ισχυρού και με αυτόν τον τρόπο καταπατάται το δίκαιο του αδυνάτου.

Στο μυαλό των αγροτών είναι ότι το δίκαιο και η αλήθεια πάντοτε κερδίζουν και για αυτό θα προσπαθούνε μέχρι το τέλος, προασπίζοντας φυσικά τον τόπο, το περιβάλλον, και το μέλλον των παιδιών τους.

 «ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΡΟΦΗ – ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΓΩΓΟΥΣ»


Τελευταία τροποποίησηΣάββατο, 11 Αυγούστου 2018 10:53
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto