Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

MEDIA - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου για το Τατουάζ του Alpha.

«Το Τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες. Η νέα σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, και θα την απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου για το Τατουάζ του Alpha.

Λίγα λόγια για την σειρά: Η Άννα (Δανάη Παππά) είναι παντρεμένη με τον Τόνυ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Απογοητευμένη από τον γάμο της, αποφασίζει να πάει διακοπές με τη φίλη της, την Νικόλ (Ελεονώρα Αντωνιάδου) στην Ελλάδα, με σκοπό να συναντήσει τον Αλέξανδρο (Στέφανος Μιχαήλ) με τον οποίο έχουν γνωριστεί εδώ και έναν χρόνο, μέσω Facebook. Η συνάντησή τους θα γεννήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η Άννα με την Νικόλ θα περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες μέρες στην Αίγινα, μέχρι τη στιγμή που ο Αλέξανδρος θα εξαφανιστεί. Η Άννα, γεμάτη αγωνία, θα απευθυνθεί στους γονείς του, τον Παύλο (Γιώργος Παρτσαλάκης) και την Μάρθα (Ελίνα Ακριτίδου). Και οι τρεις μαζί θα ψάξουν τον Αλέξανδρο στο σπίτι του. Εκεί θα τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Λίγες μέρες μετά εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η Άννα. Το γεγονός αυτό θα αναγκάσει τον Θεοχάρη (Απόστολος Γκλέτσος), πατέρα της Άννας, να έρθει στην Ελλάδα, για να την αναζητήσει. Η νέα σύντροφός του, Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) του συμπαραστέκεται αναλαμβάνοντας να φροντίσει την Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), γυναίκα τού Θεοχάρη και μητέρα της Άννας, η οποία αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη

Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Πρόσωπο – έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Πρόσωπο – έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Η Φαίη Σκορδά και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 συνεχίζουν τις πυρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου τη νέα σεζόν το Πρωινό να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί για την στελέχωση της εκπομπής είναι πολλά, ωστόσο, σύμφωνα με το People και ρεπορτάζ του Γιώργου Πρατάνου, το φρέσκο πρόσωπο για το οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει είναι η Σοφία Τουντούρη.

Η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην εκπομπή “Όλα Καλά” στο Μακεδονία TV, θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού.

zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Έκλεισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το "Στην υγειά μας" στον ΣΚΑΪ.

Έκλεισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το "Στην υγειά μας" στον ΣΚΑΪ.

Από το επόμενο φθινόπωρο ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα «κερνάει» και θα «πίνει» Στην υγειά μας ρε παιδιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και αυτό πλέον είναι επίσημο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα είχε βρει με τον ΣΚΑΪ στις αρχές Ιουλίου, όπως είχε γράψει ο Γρηγόρης Μελάς στο NEWSIT, αλλά εκκρεμούσε το οικονομικό μέρος και η τυπική διαδικασία των υπογραφών.

Μέσα στον Αύγουστο, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε κι έτσι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πάλι στην prime time του Σαββάτου με την ίδια εκπομπή, η οποία διατηρεί και τον ίδιο τίτλο: Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Πολύς λόγος έγινε για το ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ και πολλά γράφτηκαν για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Τελικά, φαίνεται πως η παρουσιάστρια και το κανάλι βρήκαν κοινό τόπο και χθες έδωσαν τα χέρια. Μιλάμε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία από τον Οκτώβρη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, αναλαμβάνει δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και επειδή οι εποχές είναι περίεργες και τα ματάκια μας έχουν δει πολλά, για να είμαστε σίγουροι αναμένουμε μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά η Ντορέττα θα μας καλησπερίζει κάθε μέρα στις 3, με συνεργάτες που θα αναζητήσει το προσεχές διάστημα.

zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Και το CNN Turk ενδιαφέρεται για τηλεοπτική άδεια!

Ο διεθνής διαγωνισμός που ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες φαίνεται πως έχει ανοίξει την... όρεξη σε αρκετούς Τούρκους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τηλεοπτική συχνότητα στην Ελλάδα.

Ο πρώτος που έγινε γνωστό πως ενδιαφέρεται ήταν ο Acum Ilicali, ιδιοκτήτης του TV8 και... σταρ στην Τουρκία, αφού έχει περάσει από την παρουσίαση εκπομπών πριν γίνει... καναλάρχης και έχει απασχολήσει τη γείτονα ουκ ολίγες φορές με την προσωπική του ζωή.

Το ενδιαφέρον του άλλωστε έγινε και μείζον θέμα πολιτικής κόντρας ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, εξαιτίας δημοσιεύματος το οποίο τον ήθελε να έχει συζητήσει το θέμα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία τον περασμένο Νοέμβριο και το τετ α τετ που είχαν, παρουσία του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέντ Νταβούτογλου, στο φιλικό Τουρκίας – Ελλάδας.

Ο 46χρονος Τούρκος επιχειρηματίας φαίνεται όμως ότι δεν είναι ο μοναδικός που θέλει να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει, όπως έγραψε και ο ΒΗΜΑτοδότης και άλλος ένας Τούρκος media-αρχης. Ο λόγος για τον Σαμπατίν Τουρκούρ, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα ενδιαφέρεται για κανάλι της Θράκης.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που είχε "κοντραροχτυπηθεί" με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto