Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Η θρυλική επιστροφή του Muppet Show.

Ήρθε η στιγμή να ξανανάψουν τα φώτα, ήρθε η στιγμή να ξαναπαίξει η μουσική, ήρθε η ώρα να χαρακτηρίσουμε το 2015 ως την χρονιά μιας μεγάλης τηλεοπτικής επιστροφής. Ο Κέρμιτ ο βάτραχος - διευθυντής και παρουσιαστής του «Muppet Show», η θηλυκή Mις Πίγκι - η συμπαθέστατη ντίβα γουρουνίτσα και οι υπόλοιπες θρυλικές μαριονέτες του Τζιμ Χένσον, ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη μικρή οθόνη, έπειτα από 19 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ετοιμάζει την αναβίωση της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Muppet Show». Το δίκτυο έχει ζητήσει τον πιλότο, δηλαδή το πρώτο επεισόδιο, προκείμενου να αποφασίσει αν θα ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία νέου κύκλου, με τις λεπτομέρειες του επεισοδίου να κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό.

Γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως ο συνδημιουργός του The Big Bang Theory, Bill Prady, συνυπογράφει το σενάριο καθώς και ότι ο Bob Kushell από το Anger Management παρουσιάζεται ως showrunner. Άλλωστε ο Prady έχει μακρά ιστορία με τις διάσημες μαριονέτες, υπογράφοντας μέχρι στιγμής τα The Jim Henson Hour, Muppet Classic Theater, καθώς και  διάφορα αφιερώματα για το Show.

Τα επεισόδια του «Muppet Show» εμφανίστηκαν σε διάφορα αμερικάνικα κανάλια την περίοδο μεταξύ 1976 και 1981. Κάθε επεισόδιο διαδραματιζόταν στο «θέατρο των Muppet» όπου υποθετικά έδιναν την παράστασή τους οι πολυτάλαντες μαριονέτες και ο θεατής του επεισοδίου παρακολουθούσε τα δρώμενα της σκηνής καθώς και των παρασκηνίων.

Επίσης, σε κάθε επεισόδιο εμφανιζόταν κι ένας «ανθρώπινος» καλεσμένος, ο οποίος έπαιζε και τραγουδούσε μαζί με τις μαριονέτες σε σκετς. Το «Muppet Show» έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές ενώ στα επεισόδιά του υπήρξαν καλεσμένοι μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής.

newsbeast.gr

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto