Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου για το Τατουάζ του Alpha.

«Το Τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες. Η νέα σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, και θα την απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου για το Τατουάζ του Alpha.

Λίγα λόγια για την σειρά: Η Άννα (Δανάη Παππά) είναι παντρεμένη με τον Τόνυ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Απογοητευμένη από τον γάμο της, αποφασίζει να πάει διακοπές με τη φίλη της, την Νικόλ (Ελεονώρα Αντωνιάδου) στην Ελλάδα, με σκοπό να συναντήσει τον Αλέξανδρο (Στέφανος Μιχαήλ) με τον οποίο έχουν γνωριστεί εδώ και έναν χρόνο, μέσω Facebook. Η συνάντησή τους θα γεννήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η Άννα με την Νικόλ θα περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες μέρες στην Αίγινα, μέχρι τη στιγμή που ο Αλέξανδρος θα εξαφανιστεί. Η Άννα, γεμάτη αγωνία, θα απευθυνθεί στους γονείς του, τον Παύλο (Γιώργος Παρτσαλάκης) και την Μάρθα (Ελίνα Ακριτίδου). Και οι τρεις μαζί θα ψάξουν τον Αλέξανδρο στο σπίτι του. Εκεί θα τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Λίγες μέρες μετά εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η Άννα. Το γεγονός αυτό θα αναγκάσει τον Θεοχάρη (Απόστολος Γκλέτσος), πατέρα της Άννας, να έρθει στην Ελλάδα, για να την αναζητήσει. Η νέα σύντροφός του, Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) του συμπαραστέκεται αναλαμβάνοντας να φροντίσει την Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), γυναίκα τού Θεοχάρη και μητέρα της Άννας, η οποία αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη

Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πηγή: zappit.gr

Τελευταία τροποποίησηΚυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 14:49
Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « Πρόσωπο – έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1!
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto