Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Λευτέρης Κωταΐδης για TAP. «Είναι όλοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ». (VIDEO)

kotaidis leyterhs gia tap 10 08 2018
Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2018, σε συνεχόμενο ρεπορτάζ σχετικά με τον διαδρατικό αγωγό TAP και τις βλαβερές συνέπειες που έχει για τον άνθρωπο και το περιβαλλον, συναντήσαμε τον πρώην δήμαρχο Φιλίππων κ. Λευτέρη Κωταΐδη στην θέση "Καρυδιές", ο οποίος και αυτός με την σειρά του, συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στην όδευση του διαδρατικού αγωγού αερίου, μέσα από τα τενάγη των Φιλίππων.

Ο πρώην δήμαρχος δήλωσε στον Γιάννη Δεμερτζή για το Daily News Gr, ότι, ο αγώνας συνεχίζεται και ότι η συγκεκριμένη χάραξη του αγωγού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ εγκεκριμένη, και πιστεύει ότι  στο τέλος θα δικαιωθούνε.

Εν συνεχεία δήλωσε ότι «Αυτό βέβαια που μας λυπεί είναι η στάση του Δήμου Καβάλας, αν και έχει πάρει απόφαση για καμία διευκόλυνση στον TAP, αρχίζουμε να φοβόμαστε ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι, δεν γνωρίζουν και τις διαδικασίες, τις διαδικασίες εννοώ από την δημοτική αρχή.

Θα έπρεπε άμεσα βάση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, η κα Δήμαρχος να είχε κάνει ανάκληση όλων των προηγούμενων αποφάσεων, των οποίων έκανε έκδοση υπέρ του TAP.»

Ο κ. Κωταΐδης ρωτήθηκε στην συνέχεια για τον λόγο που συνέβει αυτό και αν υπάρχει κάτι για το οποίο επιμένουν τόσο στην συγκεκριμένη όδευση.

Μας απάντησε ότι, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, όλοι τους τα λάθη που έχουν κάνει και ότι είναι εις βάρος του περιβάλλοντος και της ευρύτερης της περιοχής και ουσιαστικά προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τα κρύψουν κάτω από το «χαλί».

Να ναι σίγουροι ότι αυτό το σχέδιο το οποίο είναι σε πλήρη εφαρμογή από όλους, ΔΕΝ θα προχωρήσει και στο τέλος θα δικαιωθούμε εμείς οι οποίοι επιμένουμε για την νομιμότητα και όχι για κατ επίφαση νομιμότητα, την οποία χρησιμοποιούν αυτοί και προσπαθούν να μας βγάλουν παράνομους. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ και παρακαλώ πάρα πολύ όσο είναι καιρός να επανέλθουν στην νομιμότητα !

Ο Γ. Δεμερτζής τον ρώτησε σχετικά για τους βουλευτές του Ν. Καβάλας, ποια είναι η στάση τους και φυσικά γιατί δεν έχουν εμφανιστεί.

Ο κ. Κωταΐδης στο ερώτημα αυτό δήλωσε ότι έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να τεκμηριώσουν την όλη υπόθεση με νόμιμο τρόπο και μάλλον επέλεξαν έναν τρόπο το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και αυτοί είναι ΕΚΘΕΤΟΙ και έχουν υποχρέωση να βγούνε να εξηγήσουν, κατά πόσο πραγματικά όλες αυτές οι διαδικασίες τις οποίες έχουν κάνει είναι νόμιμες. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ το τονίζω και τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ μέσα από αυτήν την δυνατότητα που μου δίνεται να επικοινωνήσω με τον υπόλοιπο κόσμο.

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto