Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Άσχημες εξελίξεις για την χώρα.

Ελλάδα -  Κορονοϊός

Δραματικές εξελίξεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Άσχημες εξελίξεις για την χώρα.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα στο έσχατο μέτρο.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την διάδοση του κορονοϊού.

Οι εικόνες του συγχρωτισμού και του συνωστισμού στις παραλίες και στα βουνά έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση η οποία προσανατολίζεται σε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.

Σύμφωνα με την paradrasi.gr, τις επόμενες ημέρες, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι και αναμένται να αποφασιστεί πολύ σύντομα, αφού η διασπορά του ιού αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο.

Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε πρόσφατα ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και ότι θα κάνει ότι χρειαστεί για να αποτρέψει θανάτους.

Σε πρόσφατο tweet του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε: «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έχουμε υποχρέωση να προειδοποιήσουμε ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος.

Το σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον αριθμό και να μην χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους ενώ θα μπορούσαν να σωθούν. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας». Έδωσε το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης. Θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την διασπορά του φονικού ιού.

Τι σημαίνει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας; Σημαίνει ότι θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις των πολιτών παρά μόνο για ιδιαίτερες περιπτώσεις ατόμων που εργάζονται στον κρατικό μηχανισμό ή ενδεχομένως έχουν ειδική άδεια από κάποιον επίσημο κρατικό φορέα που να δικαιολογεί τις μετακινήσεις τους.

Ελεύθερα θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο τα φορτηγά και τα οχήματα που μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό των μονάδων που θα είναι ανοικτές.

Θα επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση οι μετακινήσεις ασθενών που πρέπει να μεταβούν σε διαγνωστικά ή ιατρικά κέντρα με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης. Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως σε όλη την Αττική και θα ελέγχουν εξονυχιστικά τους πολίτες.

Αν χρειαστεί το μέτρο θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr στην κυβέρνηση φοβούνται ιδιαιτέρως τις μαζικές μετακινήσεις πολιτών από την Αττική προς την επαρχία όπου διαμένουν ως επί το πλείστον ηλικιωμένοι.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού εμφανίζονται στην Αττική, ένα τέτοιο σενάριο όπως εκτιμούν οι επιστήμονες θα οδηγούσε σε αύξηση του αριθμού των νεκρών, αφού στην επαρχία είναι δύσκολο να εφαρμοστούν οι περιορισμοί, ενώ είναι γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι έχουν αρκετά χρόνια νοσήματα.

Αυστηρότατοι έλεγχοι θα γίνονται και στα διόδια των Εθνικών Οδών, αλλά και στα λιμάνια όπου κανείς δεν θα μπορεί να ταξιδέψει αν δεν έχει επαρκή δικαιολογία και επιχειρηματολογία.

Για τους παραπάνω λόγους η αστυνομία θα περιπολεί συνεχώς στην Αττική και τα πρόστιμα θα είναι πολύ βαριά για όσους παραβαίνουν τις εντολές οι οποίες θα ανακοινωθούν και θα αποτυπωθούν με νόμο του κράτους.

Δείτε, τι έρχεται στην χώρα. Μήπως πήρε εντολή από τον Τράμπ ? Πάρτε γεύση για την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση, που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ευρώπη ! https://youtu.be/VTzQmVF8uqg   https://youtu.be/1pUgVE2tY1s    

Περισσότερα άρθρα από αυτήν την κατηγορία: « ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ?
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto