Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας (Φωτό – Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, Παίδων – Παμπαίδων – Κορασίδων – Παγκορασίδων, 2019, στην Καβάλα στο 6ο Μουσικό Λύκειο (πρώην Πολυκλαδικό)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

Για τρείς ολόκληρες ημέρες τα φώτα του αθλητισμού είχαν στραφεί στην Καβάλα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, που την ανέδειξε για ακόμα μια φορά στον χώρο του αθλητισμού.

Από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου του 2019, έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Μουσικού Λυκείου (πρώην Πολυκλαδικού), το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, παίδων – παμπαίδων, κορασίδων – παγκορασίδων.

Με τεράστια επιτυχία στα χρονικά του αθλήματος, στην χώρα μας, με συμμετοχές αθλητών, που φτάσανε σε αριθμό τους 180, από 47 σωματεία και από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Χώρας.

Νέοι αθλητές και νέες αθλήτριες πυγμάχοι, από 13 ετών, έως και την ηλικία των 16 ετών, προσέφεραν μοναδικό θέαμα στο κοινό που είχε παρευρεθεί στον χώρο, με πάνω από 90 αγώνες πυγμαχίας.

Πλήθος κόσμου πέρασε από το κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει τους αγώνες πυγμαχίας, γεγονός που συντέλεσε μεγάλο παράγοντα στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Βασικοί παράγοντες για την επιτυχία της όλης διοργάνωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.) και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Ορμή», κ. Βασίλης Βεργόπουλος, που είχε την διαχείριση διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ο οποίος παρόλα τα προβλήματα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες, κατάφερε να ετοιμάσει στο ακέραιο, όλο αυτό το υπερθέαμα πυγμαχίας που απολαύσαμε.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε πως η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ευχαριστεί μέσω του κ. Γενικού Γραμματέα, τον νέο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, κ. Απόστολο Μουμτσάκη, που πίστεψε στην διεξαγωγή αυτή και με την πολύτιμη προσωπική εργασία αλλά και μέσα από τη θεσμική θέση του Αντιδημάρχου, ήταν κύριος συντελεστής της επιτυχίας, καθώς βέβαια και τον Δήμαρχο του Δήμου Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, ο οποίος “αγκάλιασε”, το γεγονός αυτό από την πρώτη στιγμή, πιστεύοντας στους νέους και στο πνεύμα του αθλητισμού.

Μουμτσάκης απόστολος

Μουμτσάκης Απόστολος
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Καβάλας

Είναι αλήθεια, ότι ένα τέτοιου μεγάλου βεληνεκούς γεγονός, έχει πολλά θετικά πρόσημα για τον τόπο όπου διεξάγεται. Μια πόλη, συγκεκριμένα ή πόλη της Καβάλας, βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του αθλητισμού, φιλοξενώντας για 4 ημέρες, πάνω από 400 άτομα, τα οποία πέραν από τους αθλητές, συντελεστές και συγγενείς αυτών, ήταν και φίλοι οι οποίοι επισκέφτηκαν την Καβάλα, με αφορμή τους αγώνες Πυγμαχίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, οφείλουμε ως πολίτες να πούμε στους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηριχτές της διοργάνωσης, που αξίζουν συγχαρητήρια, διότι αυτοί με την σειρά τους, τελειοποιήσανε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Παρακάτω οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς μιλούν από μόνα τους.

panellhnio protathlima pygmaxias 01

panellhnio protathlima pygmaxias 03
panellhnio protathlima pygmaxias 04

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

 Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Βασίλης Βεργόπουλος, εξηγεί στην «Σφαγή», για το τετραήμερο του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας, που διεξήχθη στην Καβάλα από τις 17 Οκτωβρίου, έως και τις 20 Οκτωβρίου, καθώς δε, μεταφέρει τις ευχαριστίες του σε όλους τους σημαντικούς συντελεστές, όπου η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την διεξαγωγή αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος. (video)

 VIDEO

Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto