Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Ό γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας μίλησε με πολλές λεπτομέρειες για την τελική φάση των γεγονότων του Γ’ παγκοσμίου πολέμου που θα διαρκέσουν περίπου 2 χρόνια και το πρώτο φανερό σημείο που θα σηματοδοτεί την έναρξη των γεγονότων στην Ελλάδα , είπε πως θα είναι Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

Όταν τον ρώτησαν για το πότε θα συμβούν, είπε πως δεν πρέπει οι Χριστιανοί να μιλάμε για χρόνους, αλλά επειδή έχουμε μυαλό να διακρίνουμε τα σημεία των καιρών, θα το καταλάβουμε.

Ο όρος "πολιτειακή ανωμαλία" είναι περίπλοκος και δεν μπορεί κάποιος εύκολα να προσδιορίσει τι ακριβώς εννοεί, αλλά όπως έχουν πει ερευνητές των προφητειών, μπορεί όταν λέγεται μία προόρηση του μέλλοντος να φαίνεται εκείνη την στιγμή σαν ανεξήγητος γρίφος, όταν όμως έχει πλησιάσει ο χρόνος της επαλήθευσης, τότε αρχίζει να διακρίνεται η εξήγηση του γρίφου.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο θέμα διακυβέρνησης, ξεκίνησε στην Ελλάδα με την ανατροπή του Δημοψηφίσματος το 2015, όπου ξεκάθαρα ΑΛΛΑΞΕ το πολίτευμα της χώρας και έγινε με αδόκιμο όρο: «ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Η ανωμαλία του πολιτεύματος χτύπησε αποκλειστικά τον λαό, ενώ στις τάξεις της Κρατικής φασίζουσας εξουσίας, η εικόνα της ψευτο-Δημοκρατίας δεν άλλαξε. Δεν δημιουργήθηκε δηλαδή μέχρι τώρα, κάποια ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο θεσμικό σύστημα αυτής της εικονικής «Δημοκρατίας».

Όπως δημιούργησαν όμως την ανωμαλία του πολιτεύματος το 2015, που χτύπησε αποκλειστικά τον λαό, έτσι από μόνοι τους δημιούργησαν και την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που θα χτυπήσει τους ίδιους και όλο αυτό το ανώμαλο σύστημα διακυβέρνησης.
Και αυτό το έκαναν με την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Δεν την επέλεξε φυσικά ο Μητσοτάκης, αλλά το Σατανικό «Θηλυκό Ιερατείο» της «Εκάτης-Σελήνης» στο οποίο ανήκει η Σακελλαροπούλου. Και όπως τα τελευταία χρόνια τοποθετεί ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην διοίκηση του κρατικού μηχανισμού, έτσι θέλησε να τοποθετήσει και ΓΥΝΑΙΚΑ του «θηλυκού ιερατείου» και στην κορυφαία θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και δεν είναι έτοιμος ούτε να τα ακούσει, πολύ δε περισσότερο να τα δεχθεί ως δεδομένα. Και εδώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Αλλά θα σας δείξω μία κραυγαλέα απόδειξη ότι το Σατανικό «θηλυκό ιερατείο» της «Εκάτης-Σελήνης» βρίσκεται παντού.
Τα σύμβολα του αρχαίου «θηλυκού ιερατείου» της Εκάτης-Σελήνης, έχει ως σύμβολα του την Σελήνη με ημισέληνους, ενώ μετά Χριστόν χρησιμοποιούν και παραποιημένα σχήματα στου Σταυρού.
Εδώ βλέπετε μία απεικόνιση του αρχαίου "θηλυκού ιερατείου" της Εκάτης και τα σύμβολά της Σελήνης που είναι και σήμερα τα ίδια.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ «ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ» με τις ημισέληνους που είναι σύμβολο τoυ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ».

Πανόπτης

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ;;

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Βλέπετε το ίδιο Σατανικό σύμβολο του «θηλυκού ιερατείου» της «ΕΚΑΤΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ», με τον «οφθαλμό» επάνω, από κάτω έναν σταυρό με αγκάθια στις άκρες του και από κάτω τις ημισέληνους και αυτό βρίσκεται στον εξωτερικό τοίχο ενός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ της Ελλάδος.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Και αυτό το Σατανικό σύμβολο τoυ «ΘΗΛΥΚΟΎ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ» είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ στα έγγραφα του Πανεπιστημίου και την αλληλογραφία του.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Αν δεν γνωρίζετε τί συμβαίνει στον κόσμο, και να τα βλέπετε αυτά τα σύμβολα δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν.
Σας είπα είναι πολλά που δεν γνωρίζει ο λαός και αυτό που προσπαθούμε εμείς εδώ, είναι να κάνουμε γνωστά τουλάχιστον τα σπουδαιότερα. Και το πιο σπουδαίο σήμερα που πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες, είναι πως δεν Κυβερνάνε την Ελλάδα οι πολιτικές μαριονέτες που εναλλάσσονται στην εξουσία, αλλά ο παρακρατικός Σατανισμός και το «θηλυκό ιερατείο» και από εκεί, αποφασίστηκε η τοποθέτηση της Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Και Η ΑΡΧΙΚΉ ΙΔΈΑ ήταν να βάλουν για πρώτο πολίτη της Ορθόδοξης Ελλάδος μία ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ και να την βάλουν με "πολιτικό" όρκο, παρακάμπτοντας το άρθρο 33 του Συντάγματος, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Στις 13 Μαρτίου λοιπόν που είναι η ημέρα που ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ στην Βουλή των Ελλήνων η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξεκινήσει στην Ελλάδα μία πρωτόγνωρη, ιδιαίτερη και πολύ βαθιά ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Και αυτήν την ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια της Προεδρίας την έβαλε ΜΟΝΟ ΤΟΥ το Σατανικό «θηλυκό ιερατείο» όταν έβαλε για ΠτΔ την δική τους Σακελλαροπούλου. ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ που έχει ενεργοποιηθεί και βρίσκεται ήδη σε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΡΗΞΗΣ, χωρίς να μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να την σταματήσει.

Και βέβαια οι περισσότεροι που δεν γνωρίζετε τίποτα από τις Σατανικές παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, θα αναρωτηθείτε: «Και τι είναι αυτό που θα φέρει την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;; Τι το ιδιαίτερο θα γίνει σε αυτή την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ;;;;»

Αυτή η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ που δεν βλέπω να γίνεται, αν τελικά γίνει, θα πρέπει να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με το χέρι στο Ευαγγέλιο και τον Θρησκευτικό Όρκο στο Όνομα της Αγίας Τριάδος, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 33 παρ. 2, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Και αυτό μπλοκάρει τελείως τα σχέδια του Σατανικού « ιερατείου», που έβαλε εκεί την Σακελλαροπούλου με σκοπό ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ, αλλά ... το «πολιτικό» ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ μία Σατανίστρια του «θηλυκού ιερατείου», που απλά δηλώνει "άθεη". Διότι αν ορκιστεί, αναγνωρίζει αυτόματα την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και υποτάσσει τον Σατανά ενώπιον του ΘΕΟΥ, ενώ στην θέση της εξουσίας που βρίσκεται, δεν την τοποθέτησε εκεί ο Θεός, αλλά ο Σατανάς.
Και αυτή, αντί να «ευχαριστήσει» τον Σατανά με την απαξίωση του Θρησκευτικού όρκου, θα αναγκαστεί ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΤΟ «ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ» ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ και αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει.
Ούτε μπορεί να .... αλλάξει τώρα γνώμη η Σακελλαροπούλου και να πει «παραιτούμαι», ενώ δεν έχει αναλάβει ακόμα καθήκοντα. Είναι το ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ που δεν έχει προβλεφθεί από τον Συνταγματικό νομοθέτη. Να μπορεί ν' αλλάξει δηλαδή γνώμη ο ήδη ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ από την Βουλή για ΠτΔ, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του.

Με λίγα λόγια ΕΜΠΛΕΞΑΝ και έμπλεξαν ΑΣΧΗΜΑ.

Υπήρξε κάποιος που τους είχε προειδοποιήσει με έξυπνο τρόπο.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που είναι μέσα σ΄όλα και τα γνωρίζει και από την «καλή και από την ανάποδη», όταν έπεσε η πρόταση για την Σακελλαροπούλου με το παρασκηνιακό σχέδιο του «ιερατείου», να παρακάμψουν το άρθρο 33 παρ.2 του Συντάγματος και να πάνε στον «πολιτικό όρκο», έβγαλε στην «Ζοugla.gr» και το είχε για 10 μέρες, ένα ΠΟΛΥ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ» σκίτσο, που το κατάλαβαν μόνο όσοι γνώριζαν.

Σατανίστρια Σακελλαροπούλου

Τώρα όχι ... λες. ΤΩΡΑ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΤΙΝΑ και μπλέξατε άσχημα. Και από την πλευρά μας οι Έλληνες, να σας ευχαριστήσουμε για την ηλιθιότητά σας και για την Πολιτειακή ανωμαλία που φέρνετε.

Την άλλη προόρηση του αγίου Παϊσίου που λέει πως θα φεύγετε νύχτα, την έχεις ακούσει;; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Και τώρα απλά καθόμαστε και παρακολουθούμε την αντίστροφη μέτρηση της ΒΟΜΒΑΣ, που θα δείξει 0.0.0. στις 13 Μαρτίου, αν δεν σταματήσουν με «κάποιο τρόπο» τον χρόνο.

ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ «ΑΜΑΖΟΝΑ» ΤΟΥ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ» ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ... «ΑΘΕΪΕΣ» ΤΕΡΜΑ ΤΑ «ΙΕΡΑΤΕΙΑ» ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

Αν τώρα ΠΑΡ’ ΌΛΑ ΑΥΤΆ επιμείνει το «θηλυκό ιερατείο» στο αρχικό του σχέδιο του «πολιτικού όρκου» να δείξω σε όλους για να διαβάσουν τι επιτάσσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, που αν δεν το τηρήσουν ξεκινάει από εκείνη την στιγμή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ με τον πρώτο Πρόεδρο που θα έχει παραβιάσει το Σύνταγμα πριν ακόμα το υπηρετήσει.

Άρθρο 33 - Σύνταγμα της Ελλάδος
2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του, δίνει ενώπιον της Βουλής τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

Ορκωμοσία Παυλόπουλος

Ορκωμοσία Παπούλια

Ορκωμοσία Στεφανόπουλου

Τα πράγματα για όλους εμάς που γνωρίζουμε το ποιός κυβερνάει την χώρα, αλλά και το σατανικό παρασκήνιο είναι πολύ ξεκάθαρα και έτσι όπως τα έμπλεξαν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ΑΥΡΙΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ η «ΒΟΜΒΑ» ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ και αλίμονο σε αυτούς που θα βρίσκονται κοντά της.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίησηΠέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 19:12
Login to post comments
επιστροφή στην κορυφή

Μόδα

Δεν υπάρχουν άρθρα.

Γυναίκα

Σεξ και σχέσεις

Υγεία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Παράξενα

Άντρας

Auto Moto