Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Το ήξερες; Όταν κάθεσαι δίπλα σε παράθυρο, τρώς λιγότερο!

  • Δημοσιεύτηκε στην Υγεία

Η θέση στο εστιατόριο επηρεάζει την ποσότητα των θερμίδων που προσλαμβάνουμε.

Ποιοι τρώνε πιο υγιεινά και χωρίς υπερβολές σε ένα εστιατόριο; Όσοι κάθονται κοντά στο παράθυρο, σε ψηλά τραπέζια και σε καλά φωτισμένα σημεία του εστιατορίου.

Σ’ αυτές τις διαπιστώσεις κατέληξε μετά από μελέτη της συμπεριφοράς των πελατών σε 27 εστιατόρια στις ΗΠΑ η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Cornell Brian Wansink και περιλαμβάνονται στο βιβλίο του αμερικανού καθηγητή «Slim by Design».

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των ερευνητών όσοι κάθονταν πιο μακριά από την πόρτα έτρωγαν λιγότερες σαλάτες και ήταν κατά 73% πιο πιθανό να παραγγείλουν γλυκό.

Επίσης, όσοι έτρωγαν σε τραπέζια κοντά σε αναμμένη τηλεόραση κατανάλωναν περισσότερα τηγανητά, ενώ όσοι κάθονταν σε πιο σκοτεινά σημεία παράγγελναν πιο βαριά και περισσότερα φαγητά.

Για να τρώμε λιγότερο στο εστιατόριο ο καθηγητής Wansink συμβουλεύει:

- Kαθίστε μακριά από την κουζίνα ή το μπαρ.

- Kαθίστε σε καλοφωτισμένο σημείο ή κοντά σε παράθυρο.

- Προτιμήστε ένα ψηλό τραπέζι και μην «χωθείτε» σε καναπέδες ή σε γωνίες.

- Μην καθίσετε μπροστά στην τηλεόραση.

- Τρώτε αργά.

Πηγή: vita.gr
Διαβάστε περισσότερα ...

WRISTIFY: Έρχεται το κλιματιστικό... χεριού

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα τις ημέρες που κάνει πάρα πολύ ζέστη να μπορείτε να κυκλοφορείτε με ένα… «φορετό» κλιματιστικό, με τη μορφή ενός μπρασελέ, στο χέρι σας;

Μια ομάδα ερευνητών από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) κατασκεύασαν ένα μπρασελέ, το οποίο λειτουργεί ως ατομικό κλιματιστικό και μπορεί να φορεθεί στον καρπό ενός ατόμου.

Η συσκευή ονομάζεται «Wristify» και είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε να δροσίζει (ή να ζεσταίνει) την επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να εξισορροπείται η θερμοκρασία του σώματος, ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Οι κατασκευαστές/εφευρέτες της συσκευής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, είναι οι Matthew Smith, Sam Shames, Megha Jain και David Cohen-Tanugi.

Την περασμένη χρονιά η ιδέα τους κέρδισε το πρώτο βραβείο και 10.000 δολάρια στο διαγωνισμό «Making and Designing Materials Engineering Contest», που διοργανώνει το πανεπιστήμιο.

Τώρα, το Wristify έχει περάσει στην ομάδα των φιναλίστ που διαγωνίζονται στο διαγωνισμό της Intel «Make it Wearable».

Οι φιναλίστ βραβεύονται με επιπλέον 50.000 δολάρια, για να βοηθηθούν να κάνουν τις «ιδέες» τους πραγματικότητα.
Μια πρωτότυπη εκδοχή της συσκευής έχει ήδη κατασκευαστεί και πραγματοποιούνται διάφορες δοκιμές.

«Το Wristify χρησιμοποιεί όλα τα φυσικά κύματα δροσιάς ή θερμότητας για να ενεργοποιήσετε τους υποδοχείς θερμότητας στην επιφάνεια του δέρματός σας, αφήνοντας σας ένα αίσθημα ανανέωσης» αναφέρει ο σχεδιαστής της συσκευής Niccolo Casas, στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο νικητής του διαγωνισμού της Intel θα ανακοινωθεί στις 3 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΡΤΑ: Ταυτοποιήθηκαν οι ΔΡΑΣΤΕΣ της πρόσφατης ΒΑΝΑΥΣΗΣ κακοποίησης σκύλου.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της πρόσφατης βάναυσης κακοποίησης σκύλου σε περιοχή της Άρτας

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συμμετείχαν η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Άρτας και Ιωαννίνων

Πρόκειται για τρεις ανήλικους Ρομά, οι οποίοι περίελουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε σκύλο

Αναζητείται και τέταρτο άτομο που προέβη στη βιντεοσκόπηση και ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τον άμεσο εντοπισμό των δραστών, δήλωσε, μεταξύ άλλων:
«Η προστασία των ζώων είναι θέμα ηθικής τάξης και δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς….. Θα το επαναλάβω για ακόμα μια φορά: Καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές».

Μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Άρτας και Ιωαννίνων ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι πρόσφατα περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε σκύλο, σε περιοχή της Άρτας.

Σημειώνεται ότι η αποτρόπαια αυτή πράξη είχε βιντεοσκοπηθεί και το επίμαχο υλικό είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, λόγος για τον οποίο η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκε σωρεία καταγγελιών.

Για την ταυτοποίηση των δραστών προηγήθηκαν προκαταρκτικές ενέργειες από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε σχετικά την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο πλαίσιο της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με τις εταιρείες του διαδικτύου, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του επίμαχου βίντεο σε καταυλισμό Ρομά στην Άρτα.

Σήμερα (30-09-2014) νωρίς το πρωί, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Ιωαννίνων, ενώ συμμετείχε και Αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν οι τρεις ανήλικοι Ρομά, ηλικίας 11, 14 και 16 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης. Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τέταρτου δράστη, ο οποίος συμμετείχε στη βιντεοσκόπηση και ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο.

Σε βάρος των παραπάνω δραστών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ οι τρεις ανήλικοι έχουν προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Σημειώνεται ότι οι διαχειριστές των επίμαχων εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης και σελίδων του διαδικτύου, που φιλοξενούσαν το συγκεκριμένο βίντεο, ανταποκρίθηκαν σε σχετική έγγραφη ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και απέσυραν – διέγραψαν άμεσα το επίμαχο υλικό.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τον άμεσο εντοπισμό των δραστών, δήλωσε : «Η προστασία των ζώων είναι θέμα ηθικής τάξης και δείγμα πολιτισμού και ανθρωπιάς. Μετά την πρωτοβουλία μας για την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε όσους κακοποιούν ζώα, επιβεβαιώνουμε καθημερινά την απόφασή μας να τιμωρούνται, όσοι παραβιάζουν γραπτούς και άγραφους κανόνες για την προστασία τους. Θα το επαναλάβω για ακόμα μια φορά: Καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές».

Διαβάστε περισσότερα ...

Γιάννης Μπέζος: ΤΕΛΟΣ για μένα τα σίριαλ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Πως δεν πρόκειται να κάνει τηλεόραση με τον τρόπο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος δεν δείχνει να βάζει στο πρόγραμμά του μέσα στο επόμενο διάστημα κάποια τηλεοπτική δουλειά.

Στην ερώτηση αν η μικρή οθόνη υπάρχει για εκείνον στο μενού της σεζόν, ο ηθοποιός τονίζει στη real: «Ούτε αυτής της σεζόν, ούτε καµίας επόµενης µε τον τρόπο που το έκανα ως τώρα, µε την ευθύνη µιας σειράς δηλαδή. Αν τύχει κάτι ξεχωριστό και µικρό µπορεί και να το κάνω, αλλά θεωρώ ότι το κεφάλαιο «σίριαλ» έχει κλείσει για µένα ύστερα από τόσα πολλά χρόνια. Τα χόρτασα και µε χόρτασαν».

Η θεατρική εκποµπή που είχες προτείνει στην ΝΕΡΙΤ τι έγινε; Περίµενες το «πράσινο φως»...

«Το πράσινο περίµενα, αλλά άναψε... κόκκινο. ∆εν τη θέλουν, δεν µπορούν, λένε, να την εντάξουν στο πρόγραµµά τους. Ποιο πρόγραµµά τους, µη µε ρωτήσεις. Λες να είναι αλλού προσανατολισµένοι; Ή να µην είναι πουθενά προσανατολισµένοι; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. ∆εν είµαι τέτοιος τύπος, µε ξέρεις (γέλια). Ηταν µια χαµηλού κόστους εκποµπή, µε µια σειρά συνεντεύξεων που θα έκανα. ∆εν ζήτησα να κάνω υπερπαραγωγή. Αλλά δεν είµαι του γούστου τους φαίνεται. Περί ορέξεως, ξέρεις!

Διαβάστε περισσότερα ...

«Λίφτινγκ» στον ιερό βράχο της Ακρόπολης: Πως θα σταματήσουν τις πτώσεις βράχων από το μνημείο

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Λύση στο πρόβλημα της πτώσης βράχων, αλλά και στην αστάθεια που παρουσιάζεται σε περιοχές της νότιας πλευράς της Ακρόπολης φιλοδοξεί να δώσει νέα μελέτη ειδικών πολιτικών μηχανικών, οι οποίοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλία έπειτα από ανάθεση της Α' Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

«Θα αναφερθώ εν συντομία σε ένα περιστατικό που έγινε στις 3 Ιανουαρίου 2014» ανέφερε χθες στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων, Δ. Σβολόπουλος. «Eνα τμήμα βράχου ικανών διαστάσεων έπεσε σε περιοχή που περνούσε κόσμος από τη νότια κλιτύ προς την είσοδο της Ακρόπολης, δηλαδή την κλιμακωτή δίοδο κοντά στο φυλάκιο. Αμέσως έγινε αυτοψία από τις αρμόδιες Διευθύνσεις και διαπιστώθηκε ότι όλη αυτή η περιοχή, δηλαδή το δυτικό τμήμα της νότιας κλιτύος, είχε ζητήματα ασταθειών, σε αρκετά μεγάλη έκταση και σε εξέλιξη. Έπρεπε, λοιπόν, να βρεθεί μία λύση, να αρθούν αυτές οι αστάθειες, να μελετηθούν και να εφαρμοστούν μέτρα, αν είναι δυνατόν με μόνιμο χαρακτήρα» τόνισε ο κ. Σβολόπουλος στα μέλη του ΚΑΣ.

Τα προβλήματα που έχουν προκληθεί «κυρίως από τα νερά της βροχής, τα οποία δεν είχαν σωστές απορροές, σε έναν βαθμό και από την αποχέτευση του παλιού Μουσείου της Ακρόπολης» όπως δήλωσε στο ΚΑΣ η γγ του ΥΠΠΟΑ, Λ. Μενδώνη, αφορούν δύο κυρίως περιοχές: Το μη σταθερό σχιστολιθικό πρανές στη νοτιοδυτική πλευρά του βράχου της Ακρόπολης και τον βράχο θεμελίωσης του οθωμανικού τειχίσματος, που δημιουργεί αστάθεια σε τμήμα του τείχους, με προφανή κίνδυνο κατάρρευσης. «Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχουμε ξεκινήσει μαζί με την Υπηρεσία και την Επιτροπή Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (σσ. ΥΣΜΑ και ΕΣΜΑ) ένα πρόγραμμα ωρίμανσης μελετών και διαδικασιών για επέμβαση και στα τείχη και στα βραχώδη πρανή. Κάποια από τα έργα αυτά, ήδη, αντιμετωπίζονται στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, όπως το ζήτημα του τείχους ανάμεσα στην 6η και στην 7η αντηρίδα στα νότια της Ακρόπολης, που είχε έρθει πριν μερικούς μήνες στο ΚΑΣ» σημείωσε η κ. Μενδώνη.

Από την πλευρά των μελετητών, ο Δημήτρης Εγγλέζος περιέγραψε στο Συμβούλιο τα μέτρα που προβλέπεται να ληφθούν στις προβληματικές περιοχές, όπως ο καθαρισμός του πρανούς, οι καθαιρέσεις των επισφαλών βραχοτεμαχίων, η αρμολόγηση σε επιλεγμένες θέσεις, η κατασκευή παθητικών αγκυρώσεων και η διάνοιξη αποστραγγιστικών οπών. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική και καίρια ήταν η παρέμβαση του καθηγητή Μανόλη Κορρέ, ο οποίος έθεσε ζήτημα διατήρησης της ιστορικότητας του ιερού βράχου, τόσο ως προς τις αρχαίες οδούς, όσο και ως προς τους γεωλογικούς σχηματισμούς (όπως τα «ξηρά σπήλαια» που βρίσκονται σε υψόμετρο περίπου 127 μέτρων και τα οποία αποτελούν σήμερα μοναδικά «αποτυπώματα» μίας πολύ μακρινής περιόδου.

Με τις παρατηρήσεις του κ. Κορρέ, αλλά και τη γενική διαπίστωση ότι πρόκειται για μία πολύ καλή μελέτη, τα μέλη έδωσαν ομόφωνα τη θετική γνωμοδότησή τους.

Διαβάστε περισσότερα ...

Σπείρα αλώνιζε στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: Πιλότος και αεροσυνοδός έβαζαν όποιον ήθελαν σε πτήσεις

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν 7 κύρια μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων ο εγκέφαλος της οργάνωσης, ένας ιδιοκτήτης και ένας υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου, ένας πιλότος, καθώς και μια υπάλληλος εταιρείας, αρμόδια για τον έλεγχο CHECK IN και BOARDING.

Στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια και ταξιδιωτικά πρακτορεία βρέθηκαν 60.000 ευρώ, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και όπλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οργάνωση υπήρχε από τον Οκτώβριο του 2013.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν είχε οργάνωση που θα ζήλευαν οι καλύτερες εταιρείες του κόσμου. Είχε ιεραρχία, δομή, διαρκή δράση και συνολικό σχεδιασμό.

Πως δούσε η οργάνωση




- Αναζητούσε και επέλεγε υποψηφίους αλλοδαπούς για παράνομη διακίνηση,
- Τους εφοδίαζε με πλαστά-παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα
- και αφού τους συγκροτούσε σε ολιγομελείς ομάδες, τους βοηθούσε να επιβιβαστούν σε απευθείας αεροπορικές πτήσεις προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκμεταλλευόμενο πληροφορίες που αφορούσαν στο διαδικαστικό σκέλος της έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων και στους κανόνες ελέγχου κατά την επιβίβαση των επιβατών.

Μεταξύ των 7 συλληφθέντων είναι 3 Κύπριοι και ένας Πακιστανός.


Ο αρχηγός, η συνοδός εδάφους και ο πιλότος


Ο αρχηγός του κυκλώματος είναι ένας 48χρονος Κύπριος. Αυτός ήταν που κινούσε τα νήματα. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των υπολοίπων μελών της οργάνωσης και έβγαζε και τους "μισθούς" τους.
Σε βάρος του, εκκρεμούν ήδη από το 2004 δικαστικά Εντάλματα Σύλληψης των Κυπριακών Αρχών για Απάτες, Πλαστογραφίες και Παραχάραξη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση έπαιζε και υυναίκα υπάλληλος εταιρείας, αρμόδιας για τον έλεγχο αεροπορικών εισιτηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων ( CHECK IN και BOARDING ), η οποία έλεγχε «εικονικά», επέτρεπε την είσοδο σε αλλοδαπούς εφοδιασμένους με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και παρείχε ουσιώδεις πληροφορίες για το πως ήταν κα΄θε φορά η κατάσταση στον χώρο του αεροδρομίου (δηλαδή ποιοί υπάλληλοι είχαν βάρδια, πόσοι αστυνομικοί ήταν σε υπηρεσία και αν γίνονταν έλεγχοι)

Ο πιλότος, ήταν αυτός που μετέφερε τις εντολές του αρχηγού στην συνοδό εδάφους.

Ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου ήταν εκείνοι που εφοδίαζαν τους υπό διακίνηση μετανάστες με εισιτήρια, γνωρίζοντας ότι αυτά πρόκειται να εκδοθούν σε στοιχεία προερχόμενα από πλαστογραφημένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τι βρέθηκε


Χρηματικό ποσό, ύψους 60.000 ευρώ
Είκοσι (20) Η/Υ και (3) εκτυπωτές
Τριάντα εννιά (39) κινητά τηλέφωνα
Πενήντα ένα (51) κάρτες τραπεζικών συναλλαγών
Εννιά (9) USB
Πενήντα έξι (56) κάρτες SIM
Είκοσι πέντε (25) Βιβλιάρια Τραπέζης
Είκοσι πέντε (25) πλαστές ταυτότητες
Είκοσι δύο (22) σφραγίδες μελανιού’
Δεκατρία (13) αεροπορικά εισιτήρια
Πέντε (5) πλαστά διαβατήρια
Είκοσι ένα (21) εντυπώματα σφραγίδας ημεδαπών/αλλοδαπών αρχών
Πλήθος πλαστών εγγράφων
Δύο (2) αεροβόλα πιστόλια ( REPLICA )
Ένα (1) πυροβόλο πιστόλι

 

Παρουσιάζοντας την υπόθεση, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Γιώργος Παντελάκος εκτίμησε πως το κύκλωμα ξεκίνησε τη δράση του τον περυσινό Οκτώβριο, διάστημα κατά το οποίο φέρεται ότι σε τουλάχιστον 16 περιπτώσεις διακίνησε, με τον συγκεκριμένο τρόπο, παράτυπους μετανάστες, ο προορισμός των οποίων ήταν -κυρίως- η Γερμανία.
Διατύπωσε, επίσης, την εκτίμηση ότι η "ταρίφα" για κάθε αλλοδαπό ανερχόταν σε 3.000 με 4.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Βρετανία: ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπεύθυνος για να αφαιρεί τσίχλες με αμοιβή 20.428,27 ευρώ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Κάτι αγγελίες σαν αυτή δημοσιεύονται και μας κάνουν να θέλουμε να αφήσουμε την Ελλαδίτσα μας και να πάμε προς Εδιμβούργο μεριά.

Ο λόγος για την αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας, η οποία γράφει πως ζητείται εργαζόμενος ο οποίος θα αφαιρεί τις κολλημένες τσίχλες από τους χώρους των Ανακτόρων του Χόλιρουντ στο Εδιμβούργο. Η αμοιβή του θα φτάνει τα… (κρατηθείτε) 20.428,27 ευρώ ετησίως για 20 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τα σεντόνια στα κρεβάτια καθώς και να καθαρίζει τα συρτάρια και τις ντουλάπες στις βασιλικές κατοικίες. Επιπλέον, θα απασχολείται στην γκαρνταρόμπα όταν διοργανώνονται πάρτι.

Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Είναι απίστευτο το ότι οι προσκεκλημένοι στα Βασιλικά Ανάκτορα αφήνουν τις τσίχλες τους. Δεν θα περίμενε κάποιος ότι ο κόσμος μασάει τσίχλα όταν τα επισκέπτεται, πόσο μάλλον ότι τις κολλάει στις ανεκτίμητης αξίας αντίκες και στο παρκέ».

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ εξήγησε: «Μία πολύ μικρή μειονότητα ατόμων αφήνει τσίχλες στα Βασιλικά Ανάκτορα και αυτές πρέπει να αφαιρούνται».

Διαβάστε περισσότερα ...

Madonna σε Gaga: Είσαι μια μιμήτρια, αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Θέλω πνευματικά δικαιώματα!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

«Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω.  Αλλά το να κλέψεις τη συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα . Με μελέτησες αρκετά σκληρά;  Ποτέ δεν θα γίνεις – θες απλά να γίνεις εγώ . Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα. Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα. Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή. Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου» λένε οι στίχοι του νέου τραγουδιού «Two Steps Behind», της Madonna. Σε ποια αναφέρεται στην…Lady Gaga!

Μπορεί η 28χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια να διατυμπανίζει πως για εκείνη η 56χρονη βασίλισσα της ποπ είναι το πρότυπό της, η Madonna όμως, δε φαίνεται καθόλου να συγκινείται το αντίθετο μάλιστα.

Από τα «καρφιά» της Madgi δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην σύζυγός της, Gay Richie. Στο άλλο της καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Heartbreak City» η τραγουδίστρια αναφέρει ότι τη «στοιχειώνει» η ανάμνηση της σχέσης τους και ότι αισθάνεται ότι τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει δόξα. «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσά σου. Προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα. Και τώρα ζητάς την ελευθερία σου» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed