Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

«Αν το Κόσσοβο είναι στη Σερβία, η μητέρα μου είναι… παρθένα!»

Αλβανική ιστοσελίδα παρουσιάζει τις θέσεις Ιμπραΐμοβιτς για την διένεξη Σερβίας-Αλβανίας

imbra
Ήταν δυνατόν να μην μιλήσει αυτός; Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τοποθετήθηκε... και αυτός για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με την Σερβία και την Αλβανία.

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει αλβανική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει ξεστομίσει ατάκα που αξίζει να μπει στο top-10 με τις καλύτερες που έχει κάνει.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου ο πατέρας είναι από τη Βοσνία και η μητέρα από την Κροατία, τάχθηκε φανερά ενάντια στην Σερβία, τονίζοντας: «Αν το Κόσοβο είναι στην Σερβία, η μητέρα μου είναι… παρθένα»!


Πάντως, για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί καθώς υποστηρίζει με κάθε τρόπο την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Πηγή: Sport-fm.gr
Διαβάστε περισσότερα ...

H Amal Alamuddin πουλάει το νυφικό της!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Προς πώληση έβγαλε το νυφικό της η Amal Alamuddin.

Δεν πρόλαβε να παντρευτεί με αυτό και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον George Clooney και το έβγαλε προς πώληση. Πρόκειται για μια δημιουργία του Oscar De La Renta η οποία μάλιστα συζητήθηκε αρκετά για το γεγονός ότι θυμίζει πολύ το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της μια πριγκίπισσα που παντρεύτηκε πριν την Amal. Η 36χρονη δικηγόρος πουλά το νυφικό της που είναι φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα, κεντημένη με πέρλες και διαμάντια προς 12.000 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα ...

Στο ΤΜΗΜΑ η Δέσποινα Βανδή: Έξαλλη και αναστατωμένη!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας πήγε σε έξαλλη κατάσταση η Δέσποινα Βανδή ζητώντας την άμεση σύλληψη των παπαράτσι που την ακολουθούσανε.

Η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε ότι πίσω της βρισκόντουσαν διαρκώς παπαράτσι με τις μηχανές τους και την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα. Έτσι αποφάσισε να πάει στο πλησιέστερο τμήμα και να τους καταγγείλει. Οι δυο παπαράτσι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, δώσανε τα στοιχεία τους και τους έγινε επίκληση για να σταματήσουν να την παρενοχλούν. Η Δέσποινα Βανδή ήταν φανερά αναστατωμένη από όλα όσα είχανε γίνει.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο συνήγορος του πολίτη, ρίχνει πυρά στο Music School του Μega

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

«Πυρά» εναντίον των συμμετοχών στα παιδικά talent shows και reality εξαπέλυσε ο Συνήγορος του Πολίτη. Η ανεξάρτητη αρχή θεωρεί ότι τα εν λόγω παιχνίδια εκμεταλλεύονται τους ανήλικους για το κέρδος και την τηλεθέαση.

Μεταξύ άλλων, το επίσημο δελτίο τύπου του Συνηγόρου του Πολίτη αναφέρει:

«Η συμμετοχή των παιδιών σε ψυχαγωγικές εκπομπές, reality και talent shows, διαγωνισμούς, κλπ, είναι προβληματική.Ο προβληματισμός αυτός είναι έντονος, όταν τα παιδιά, ιδίως στην ευαίσθητη ηλικία πριν την συμπλήρωση των 12 χρόνων, καλούνται να συμμετέχουν σε τηλεοπτικά προγράμματα και διαγωνισμούς που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε ενήλικες. Γίνονται έτσι συχνά «αναλώσιμες εικόνες προς τέρψιν ενηλίκων» και μπαίνουν στη διαδικασία διαγωνισμών, κρίσεων, επιτροπών, συνεντεύξεων, κλπ, μιμούμενα πρότυπα και συμπεριφορές ενηλίκων, προκειμένου να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η χρήση των παιδιών προς συγκίνηση του ενήλικου κοινού και αύξηση της τηλεθέασης και του κέρδους που αυτή αποφέρει, μπορεί να συνιστά μια μορφή εκμετάλλευσης και να επιτρέπει στρέβλωση της εικόνας της παιδικότητας και αλλοίωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ηλικίας αυτής, όπως ο αυθορμητισμός και το παιγνίδι, καθώς τα παιδιά καλούνται συχνά να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που προβάλλουν τη σεξουαλικότητά τους και απαιτούν την πρόωρη ωρίμανσή τους.

Η νομοθεσία εξαρτά τη συμμετοχή των παιδιών από τη γονική συναίνεση αλλά και από την επίδραση που αυτή μπορεί να έχει στην σωματική, πνευματική ή ηθική ανάπτυξη των παιδιών. Στις εκπομπές αυτές, παρόλο που συνήθως υπάρχει η συναίνεση των γονέων, συχνά υφίσταται ένα σοβαρότατο ζήτημα δεοντολογίας, καθώς το κίνητρο της δημοσιότητας και της ενδεχόμενης νίκης σε ένα διαγωνισμό ωθεί πολλούς γονείς να μη λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις ενδεχόμενες συνέπειες. Σύμφωνα με έρευνες και μελέτες διεθνώς, τέτοιες εκπομπές μπορεί να προκαλούν ψυχική και σωματική εξάντληση, διαταραχή του συνήθους ρυθμού ζωής των παιδιών και της ψυχικής τους ισορροπίας, παρενόχληση και εμπαιγμό από το περιβάλλον τους, λόγω της αναγνωρισιμότητας που αυτά αποκτούν, στρες από τη διαδικασία κρίσεων και βαθμολογιών και δημόσια έκθεση των παιδιών χωρίς την κατάλληλη στήριξή τους.

Παράλληλα με τον προβλεπόμενο έλεγχο για τη σήμανση των τηλεοπτικών εκπομπών, θα πρέπει να λαμβάνει χώρα και έλεγχος από ειδικούς επιστήμονες για τους ενδεχόμενους κινδύνους ως προς την σωματική, πνευματική και ηθική ανάπτυξη των συμμετεχόντων ανηλίκων. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς, που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την ευθύνη συμμετοχής των παιδιών στις εκπομπές, θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερη επίγνωση των πιθανών δυσάρεστων συνεπειών που προαναφέρθηκαν».

Το δελτίο τύπου από τον Συνήγορο του Πολίτη στάλθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για να υπενθυμίσει την ανάγκη σεβασμού των δικαιωμάτων του παιδιού στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Μπορεί η επισήμανση να αφορά τη συμμετοχή ανηλίκων στα showsγενικότερα, ωστόσο αφορμή αποτέλεσε η προβολή του Music School μέσα από τη συχνότητα του Mega. Το Μουσικό Σχολείο έχει ολοκληρώσει ήδη τρία επεισόδια και σημειώνει ικανοποιητικά στους πίνακες τηλεθέασης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ποιός πολεμάει τον Μάρκο Σεφερλή; Και δεύτερη μήνυση στα σκαριά!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media


Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε ένα θέμα που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου στο «Mega με Μία». Πιο συγκεκριμένα, στο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή έκαναν ζωντανή σύνδεση με ένα κτηνιατρείο στη Γλυφάδα, προκειμένου να μιλήσουν για το θέμα της τεχνητής γονιμοποίησης των σκύλων, μόνο που ο Χρήστος Νέζος (σ.σ συνεργάτης του πρωινού) δεν έμεινε εκεί αφού προχώρησε και στον ερεθισμό του σκύλου ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Αυτό είδαν οι φιλόζωοι και αμέσως ξεσηκώθηκαν! Σύμφωνα με πληροφορίες  πήραν τηλέφωνο στο κανάλι και κατήγγειλαν το θέμα! Η  πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου κα. Αναστασία Μπομπολάκη, δε δίστασε να καταδικάσει αυτή την ενέργεια και να πει, πως θα καταφύγουν στην εισαγγελία και σε μήνυση του καναλιού και της εκπομπής. 

«Δεν είχε κανένα επιστημονικό ενδιαφέρον, ούτε να πάρουν κάτι οι τηλεθεατές από το συγκεκριμένο θέμα ενημέρωσης της τεχνητής γονιμοποίησης του ζώου... Ούτε να προκαλέσουν ερεθισμό του ζώου προκειμένου να εκσπερματώσει... Καταδικάζουμε αυτή την ενέργεια του πρωινού, θα καταφύγουμε στην εισαγγελία και σε μήνυση του καναλιού και της συγκεκριμένης εκπομπής».

Αυτό να σημειώσουμε είναι το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργείται με το νέο πρωινό του Mega, το οποίο δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει και αντιμετωπίζει «καμπανάκι» για μηνύσεις! Βέβαια σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με το πρώτο επεισόδιο, την ατυχής φάρσα στους ηλικιωμένους, ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την απάντησή του για το θέμα που ξεσήκωσε τους φιλόζωους.

Τελικά μήπως υπάρχει κάποιος που πολεμάει με υπόγειους τρόπους τον Μάρκο και την παρέα του στο Mega;

Δείτε σχόλια αναγνωστών από το Freegossip.gr:

- O Φιλοζωικος συλλογος δεν θα επρεπε να εχει προβλημα με το Σεφερλη αλλα με τον κτηνιατρο που ηταν μπροστα και δεν ειχε κανενα προβλημα.ολα αυτα εγιναν σε ενα ιατρειο και ο γιατρος ηταν εκει δεν εγιναν στο δρομο.ολα αυτα τα κανει ο αντ1 για να χτυπησουν το Σεφερλη αλλα ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι και ολα αυτα που κανουν θα γυρισουν εναντιον τους.

- ο αντενα θα κανει τα παντα για να τον πολεμησει με υπουλες μεθοδους. Να ποιο ειναι ο πραγματικος λιαγκας

- βαζουν τους συλλογους να απειλουν με μηνυσεις γιατι ετσι πιστευουν οτι θα του ριξουν τα νουμερα και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν προκειται ποτε να δει το βλαχοζευγαρο του αντ1 γιατι τους σιχαινεται.

- ΣΑΛΙΑΓΚΟΣΚΟΡΔΑΙΪΚΟ ΦΟΒΑΣΤΕ Ε ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΤΗΝ ΞΙΠΑΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΑς. ΜΑΡΚΟ ΜΕΙΝΕ Όπως ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ .

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκότωσε μία γυναίκα και έναν αστυνομικό για να προλάβει το φανάρι στην Π. Ράλλη

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

ektakto11dailynewsgrΜία γυναίκα και ένας αστυνομικός έχασαν τη ζωή τους και μία ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε και βρίσκεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο χειρουργείο, όταν οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Πέτρου Ράλλη.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο την Τροχαία, μία γυναίκα και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ άλλη μία γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε και χειρουργείται στο Τζάνειο Νοσκομείο Πειραιά.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί επι της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός ενός Smart, o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έτρεχε προσπαθώντας να προλάβει το πράσινο φανάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αρχικά έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, οι οποίες στέκονταν δίπλα σε στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα και τραυματίζοντας άλλα δύο άτομα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

«Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.»

Ο οδηγός του Smart, όπως επίσης και ο συνοδηγός, δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.
Αμέσως μετά το δυστύχημα διεκόπη η κυκλοφορία επι της Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Μία γυναίκα και ένας αστυνομικός έχασαν τη ζωή τους και μία ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε και βρίσκεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο χειρουργείο, όταν οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο την Τροχαία, μία γυναίκα και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ άλλη μία γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε και χειρουργείται στο Τζάνειο Νοσκομείο Πειραιά.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί επι της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός ενός Smart, o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έτρεχε προσπαθώντας να προλάβει το πράσινο φανάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αρχικά έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, οι οποίες στέκονταν δίπλα σε στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα και τραυματίζοντας άλλα δύο άτομα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

«Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.»

Ο οδηγός του Smart, όπως επίσης και ο συνοδηγός, δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.

Αμέσως μετά το δυστύχημα διεκόπη η κυκλοφορία επι της Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

- See more at: http://arouraios.gr/2014/10/skotose-mia-ginaika-kai-enan-astynomiko-gia-na-prolavei-to-fanari-stin-p-ralli/#sthash.iQOaqngv.dpuf

Μία γυναίκα και ένας αστυνομικός έχασαν τη ζωή τους και μία ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε και βρίσκεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο χειρουργείο, όταν οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο την Τροχαία, μία γυναίκα και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ άλλη μία γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε και χειρουργείται στο Τζάνειο Νοσκομείο Πειραιά.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί επι της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός ενός Smart, o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έτρεχε προσπαθώντας να προλάβει το πράσινο φανάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αρχικά έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, οι οποίες στέκονταν δίπλα σε στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα και τραυματίζοντας άλλα δύο άτομα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

«Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.»

Ο οδηγός του Smart, όπως επίσης και ο συνοδηγός, δεν έπαθαν απολύτως τίποτα.

Αμέσως μετά το δυστύχημα διεκόπη η κυκλοφορία επι της Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

- See more at: http://arouraios.gr/2014/10/skotose-mia-ginaika-kai-enan-astynomiko-gia-na-prolavei-to-fanari-stin-p-ralli/#sthash.iQOaqngv.dpuf
Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed