Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Διαδηλωτές αποζημίωσαν ιδιοκτήτη ΙΧ που κάηκε στα επεισόδια στις Βρυξέλλες

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Η φωτογραφία ενός μικρού, πορτοκαλί Peugeot 106, το οποίο καταστράφηκε και πυρπολήθηκε από μια ομάδα «ταραξιών» κατά τη μεγάλη διαδήλωση κατά της λιτότητας στις Βρυξέλλες, έκανε την Πέμπτη τον γύρο των βελγικών και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης του, ένας ηλεκτρολόγος, πληροφορήθηκε κατάπληκτος ότι θα «αποζημιωθεί» για τη ζημιά που υπέστη χάρη στην αλληλεγγύη των χρηστών του διαδικτύου.

Συγκινημένος από τη «συμφορά» του Αμπντεσλάμ Γκαραφί ο Μπρούνο Ντιλέν, ένας νεαρός από την Αμβέρσα που ειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έκανε έκκληση σήμερα το πρωί μέσω ενός ιστοτόπου συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) να συγκεντρωθούν χρήματα για τον άτυχο ηλεκτρολόγο.

«Ο Γκαραφί είναι ηλεκτρολόγος και χρειάζεται το αυτοκίνητό του για να δουλέψει. Ας φροντίσουμε να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα ώστε ο Αμπντεσλάμ και η οικογένειά του να συνεχίσουν να συμβάλουν στην κοινωνία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι μια μειονότητα θα καταστρέφει ζωές και θα ωθεί την πόλωση στα άκρα», εξήγησε ο Ντιλέν, ζητώντας από τους χρήστες να κάνουν δωρεές για να συγκεντρωθεί το ποσό των 2.000 ευρώ.

Μέσα σε επτά ώρες ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι που μάζεψαν πάνω από 14.500 ευρώ, μέσω του ιστοτόπου gofundme.com.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις δωρεές σας. Ξεπεράσαμε τον αρχικό στόχο και θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε κι άλλους ανθρώπους», σχολίασε ο Ντιλέν.

Ο ίδιος ο Γκαραφί αιφνιδιάστηκε ευχάριστα με την είδηση αυτή. «Δεν ήξερα απολύτως τίποτα. Άλλωστε, ειλικρινά, ακόμη δεν το πιστεύω», είπε στην εφημερίδα La Derniere Heure.

Σύμφωνα με τις βελγικές αρχές, μερικές εκατοντάδες ταραχοποιοί πυρπόλησαν 11 οχήματα και προκάλεσαν ζημιές σε άλλα 60 στο περιθώριο της διαδήλωσης στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι. Τα επεισόδια καταδικάστηκαν από τα συνδικάτα που είχαν οργανώσει την κινητοποίηση ενώ ο δήμαρχος των Βρυξελλών τα απέδωσε σε «χούλιγκαν και σε ακροδεξιούς που ήθελαν να καταστρέψουν την πόλη».

Διαβάστε περισσότερα ...

Σχεδιασμός προγράμματος κατ’ οίκον παράδοσης φαρμάκων

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σύστημα Υγείας λόγω στενότητας πόρων, με επιπτώσεις στην παροχή υπηρεσιών, αλλά και στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να ισορροπήσει, αναφέρθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, συλλόγων ασθενών και φορέων της Υγείας, κατά τις ομιλίες τους στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών.


Η κρίση παρέσυρε όλο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος και τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες βελτίωσης της κατάστασης, επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις του υπουργείου για προσλήψεις 2.000 γιατρών έως τα τέλη του 2014, καθώς και 2.500 νοσηλευτών και 3.000 ατόμων από τον ΟΑΕΔ που θα αξιοποιηθούν σε διάφορες θέσεις στην υγεία.

Στα μέτρα που λαμβάνει το υπουργείο Υγείας για τη βελτίωση της κατάστασης αναφέρθηκε, από την πλευρά της, η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, όπως η ένταξη των ανασφάλιστων στην ομπρέλα του υπουργείου Υγείας ώστε κανείς να μην στερείται περίθαλψης, ο σχεδιασμός ενός προγράμματος κατ' οίκον παράδοσης φαρμάκων σε ασθενείς που δεν μπορούν να προμηθευθούν τα φάρμακά τους, η οργάνωση σε όλη τη χώρα διαγνωστικών εξετάσεων για τις γυναίκες, με μαστογραφίες και τεστ ΠΑΠ, ώστε να υπάρξει πρόληψη στις πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ενώ ιδιαίτερη πρόνοια λαμβάνεται, όπως είπε, για τους ψυχικώς πάσχοντες.

Στις νέες προκλήσεις για τα συστήματα υγείας αλλά και στις νέες πολιτικές που χρειάζονται για τη βιωσιμότητά τους αναφέρθηκε η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Χριστίνα Παπανικολάου, εστιάζοντας στην πρωτοβουλία για τον ιατρικό φάκελο που έχει δημιουργήσει η ΗΔΥΚΑ και η οποία από το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα λειτουργήσει πιλοτικά σε νοσοκομεία. Έως τα τέλη του 2015 θα έχει εφαρμοστεί σε όλα τα νοσοκομεία και πλέον, θα γνωρίζουμε την κατάσταση των ασθενών σε όλη τη χώρα, είπε η κ. Παπανικολάου.

Με τη φράση «εύχομαι οι ασθενείς να είναι ενωμένοι για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας», ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Κωνσταντίνος Φρουζής ξεκίνησε και έκλεισε την ομιλία του, θεωρώντας ότι αυτή είναι η λύση στη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην υγεία, όπου τα μέτρα που λαμβάνονται οδηγούν σε ολοένα και περισσότερο αυξημένη συμμετοχή ασθενών στα φάρμακα.

Από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής, η Καίτη Αποστολίδου, πρόεδρος ΔΕΔΗΔΙΚΑ- Διασωματειακής Επιτροπής Δικαιωμάτων Ασθενών με Καρκίνο και Αντιπρόεδρος ECPC, στον χαιρετισμό της ανέφερε ότι σήμερα στον χώρο της υγείας ζητούνται ιδέες που διαπερνούν τα «σιλό» της γραφειοκρατίας, ότι χρειαζόμαστε επειγόντως φορείς αλλαγής και δράσεις που θα σχεδιαστούν από όλους τους εταίρους της υγείας.

Για «Σύνδρομο Ευαλωτότητας» που επηρεάζει πολλές ομάδες πληθυσμού, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα νοικοκυριά να πληρώνουν όλο και περισσότερα χρήματα για φάρμακα και νοσοκομεία, μίλησε ο Χρήστος Λιονής, καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ ο Γιώργος Βήχας, Καρδιολόγος και υπεύθυνος του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού ανέλυσε τις επιπτώσεις που είχε η κρίση στην υγεία των πολιτών, μέσα από τις εμπειρίες του στο Κοινωνικό Ιατρείο. Όπως είπε ο κ. Βήχας, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου οι ανασφάλιστοι έχουν πρόσβαση σε γιατρό και φάρμακα, όμως με το ίδιο ποσοστό που έχουν οι ασθενείς, παρότι άνεργοι, ενώ δεν έχουν καμιά πρόσβαση σε διαγνωστικές εξετάσεις. Σε ό,τι αφορά τα μη επείγοντα περιστατικά, είπε ότι υπάρχουν επιτροπές που συνεδριάζουν σε νοσοκομεία όπως το Ιπποκράτειο, όμως αυτό αποτελεί την εξαίρεση. Ο κανόνας είναι ότι οι τριμερείς επιτροπές δεν συνεδριάζουν και οι ασθενείς αναμένουν να τους εγκριθεί μια επέμβαση πολλούς μήνες, με κίνδυνο της υγείας τους.

Διαβάστε περισσότερα ...

Τάισαν μικρούς μαθητές φαγητό με τριμμένο γυαλί και πέτρες

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Γεύματα με τριμμένο γυαλί και πέτρες που τους είχαν σερβίρει στα σχολεία τους δύο επιχειρήσεις εστίασης, έφαγαν οι τουλάχιστον 66 μικροί μαθητές από την επαρχία του Λιμπόπο, στη βορειοανατολική Νότια Αφρική, που εισήχθησαν σε νοσοκομεία.

Σε πέντε σχολεία αυτής της φτωχικής επαρχίας τα παιδιά παρουσίασαν τις τελευταίες ημέρες διάρροια, ίλιγγο, εμετούς και κράμπες αφού έφαγαν φασόλια. Τα γεύματα αυτά τους προσφέρθηκαν στο πλαίσιο ενός κυβερνητικού προγράμματος για την ενίσχυση των μαθητών από μη προνομιούχα περιβάλλοντα.

Το υπουργείο Παιδείας εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση σε βάρος των δύο εταιρειών ενώ διέκοψε αμέσως τη συνεργασία μαζί τους, ανέφερε ένας εκπρόσωπός του, ο Ελίγια Μλάνγκα.

Χιλιάδες παιδιά στη Νότια Αφρική εξαρτώνται από αυτά τα δωρεάν γεύματα για να τραφούν σε καθημερινή βάση. Το κρατικό πρόγραμμα όμως έχει προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των εταιρειών εστίασης που αποβλέπουν στα επικερδή συμβόλαια με το υπουργείο.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΣΟΚ: Έτσι έγινε ο Έμινεμ από τα ναρκωτικά

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ο Έμινεμ εμφανίστηκε στα βραβεία της Wall Street Journal «Innovator Of The Year» και προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές του, καθώς ήταν χλωμός, αδυνατισμένος, με πολλές ρυτίδες.

Στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο εξαιτίας των ναρκωτικών, καθώς και ότι είναι εθισμένος στα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Αυτός του ο εθισμός άρχισε να γίνεται ορατός και στην εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια.

Το 2005 νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ για τρία χρόνια αποσύρθηκε από την μουσική.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ξεκινούν τα γυρίσματα του The Voice 2

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, καθώς ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ακροάσεων κι έχουν επιλεγεί 130 υποψήφιοι για τα blind auditions.

Μετά την επιτυχία της πρώτης του χρονιάς, το The Voice 2 προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους για μια θέση στο σόου, καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.000.

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Πώς κέρδισε 9,2 εκατ. ευρώ: Η ιστορία του ενός υπερτυχερού του Τζόκερ με το έτοιμο δελτίο των 10 ευρώ

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Αν έχεις τύχη διάβαινε, λέει ο λαός μας, και στην περίπτωση του ενός από τους δύο υπερτυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ, αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό.

Όπως έγινε γνωστό, ο τυχερός νικητής δεν επέλεξε αυτός τους αριθμούς που τελικά κέρδισαν αλλά επέλεξε να επενδύσει 10 ευρώ σε ένα δελτίο του οποίου τα νούμερα βγήκαν από τη μηχανή του ΟΠΑΠ.

Λιγό πριν από τις 22:00 χθες το βράδυ, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ «Γούρικο» στην Κόρινθο, Κώστας Μπαμπεδάκης, δέχθηκε τηλεφώνημα με το οποίο ενημερώθηκε ότι το ένα από τα δύο δελτία που κέρδισαν στην κατηγορία 5+1 είχε παιχθεί στο δικό του μαγαζί. Μετά το αρχικό ξάφνιασμα, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του ΟΠΑΠ και λίγο αργότερα ο πράκτορας ανακάλυψε ότι το δελτίο, το οποίο είχε κερδίσει τα περίπου 9 εκατ. ευρώ, είχε παιχθεί με τυχαία επιλογή μηχανής από τον πελάτη του και κόστιζε μόλις 10 ευρώ!

Φυσικά ο τυχερός, ο οποίος κανείς δεν γνωρίζει αν είναι άντρας ή γυναίκα, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής, και όπως δήλωσε ο κ. Μπαμπεδάκης κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί άμεσα!

Διαβάστε περισσότερα ...

Στην «φάκα» του ΣΔΟΕ, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργος Λύρας για αγορά βίλας στη Βούλα

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Λαβράκια έβγαλαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από τους ελέγχους που διενήργησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καλλιτέχνες, γιατρούς, αγρότες και συνεταιρισμούς.

Φοροδιαφυγή-μαμούθ διαπιστώθηκε από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ σε δικηγόρους, γιατρούς, καλλιτέχνες και ΠΑΕ. Μια από τις υποθέσεις που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτή που αφορά στην αγορά πολυτελούς σπιτιού στη Βούλα από γνωστό ζευγάρι της showbiz, το οποίο «λησμόνησε» να δηλώσει όλο το χρηματικό ποσό που κατέβαλε προκειμένου να το αποκτήσει.

Σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Star Press», πρόκειται για τον Γιώργο Λύρα και την Πέγκυ Ζήνα, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του ΣΔΟΕ, δεν δήλωσαν όλο το ποσό που πλήρωσαν για την αγορά του εν λόγω σπιτιού.

Ειδικότερα, το ζευγάρι καλλιτεχνών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, υπέβαλε ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στη Βούλα. Συγκεκριμένα, φαίνεται να μην έχουν δηλώσει ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ που έδωσαν ως τίμημα για την αγορά του σπιτιού τους στη Βούλα. Στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ σημειώνεται ότι διοικητικό πρόστιμο και φόρος εισοδήματος καταλογίζονται και στην πωλήτρια επιχείρηση.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Συνάντηση κορυφής: Φοίβος-Καρβέλας μαζί!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Πριν λίγα χρόνια, η μεγάλη κόντρα «Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή» είχε επεκταθεί και στους συνθέτες αυτών, Νίκο Καρβέλα και Φοίβο.

Εξάλλου, από τη στιγμή που ο κόσμος ήθελε «οχτρές» τις μούσες τους, δε μπορούσαν οι δύο δημιουργοί να μην είχαν τις ίδιες... εχθρικές διαθέσεις, στα μάτια του (κόσμου). Αλλά πέρα από Βίσση και Βανδή, Καρβέλας και Φοίβος ήταν οι δύο κορυφαίοι που υπηρετούσαν το ίδιο μουσικό είδος. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι εύλογα είχαν κηρύξει και αυτούς ως... «οχτρούς».

Και ποιος θα το έλεγε τότε, στην κορύφωση της κόντρας, ότι θα ερχόταν η μέρα και η στιγμή, που οι δύο συνθέτες θα έρχονταν κοντά. Τόσο κοντά που θα έβγαιναν σα φιλαράκια για καφέ! Αλλά συνέβη και αυτό, αφού Φοίβος και Καρβέλας βρέθηκαν πρόσφατα στην Κηφισιά. Στην παρέα τους ήταν ακόμη η Αννίτα Πάνια και ο κουμπάρος του Καρβέλα, Κώστας Δροσόπουλος. Και όπως μαρτυρούν αυτόπτες μάρτυρες στο περιοδικό Οκ, το κλίμα ήταν αρκετά θερμό.

Πηγή: freegossip.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Συντετριμμένη η πρώην σύζυγος του αδελφού του Διονύση Σχοινά για τον ξαφνικό χαμό του

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του Διονύση Σχοινά είναι η πρώην συζυγός του.

Πρόκειται για την χορογράφο Έμι Ζαριάν με την οποία ο Τόλης Σχοινάς χώρισε πριν από καιρό! Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις!

Η χορογράφος βρισκόταν στην Αρμενία όταν έμαθε το δυσάρεστο γεγονός. Ωστόσο, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να πει το τελευταίο στον αδικοχαμένο μουσικό ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, «έσβησε» το πρωί της Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Το στερνό «αντίο» θα ειπωθεί στο Σχιστό, ενώ η οικογένεια κρατά χαμηλούς τόνους και ζητά από όλους τα σεβαστούν την δυσκολία και την ιδιωτικότητα της στιγμής.

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και θαυμαστές, τόσο του Διονύση Σχοινά, όσο και της Καίτης Γαρμπή, έχουν γεμίσει τα social media με συλλυπητήρια μηνύματα, ενώ λόγια συμπαράστασης γράφονται και στο Facebook του Τόλη, ενός ανθρώπου που ξεχώριζε για το χαμόγελο, την καλοσύνη και την ευγένειά του...

Διαβάστε περισσότερα ...

Σάλος στην Πάτρα: Δικηγόρος «πέθαινε» μέχρι και το παιδί του για να αποσπά χρήματα

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη δράση ενός 49χρονου Πατρινού δικηγόρου ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης κρίθηκε προφυλακιστέος  αφού εμπλέκεται σε τουλάχιστον 13 περιπτώσεις απάτης.

Όπως προέκυψε, ο δράστης πριν από δύο χρόνια ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, αλλά του είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με απόφαση του συλλόγου. Έκτοτε συνέχισε να διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Πάτρα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σφραγίδες και ιδιόχειρες αποδείξεις τραπεζογραμματίων.

Από την έρευνα λοιπόν διαπιστώθηκε ότι από το 2007,  με πρόσχημα την παροχή νομικών υπηρεσιών ή άλλες οικονομικές δυσχέρειες, ο 49χρονος εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά. Μάλιστα δεν είχε διστάσει να χρησιμοποιήσει και το παιδί του λέγοντας πως έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Επίσης συνήθιζε να εμφανίζει πλαστά παράβολα και συγχρόνως να  πουλάει – όταν είχε άδεια άσκησης του επαγγέλματος – υποθέσεις που ‘χε αναλάβει.

Παράλληλα όπως προκύπτει από μαρτυρίες θυμάτων του, δεν δίσταζε να εκβιάζει και να απειλεί τα θύματά του, όταν του ζητούσαν πίσω τα χρήματα που τους είχε αποσπάσει.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 13 απάτες -όπως προείπαμε- που φέρεται να διέπραξε, ενώ το οικονομικό όφελος που αποκόμισε ξεπερνά τις 190.000 ευρώ.

Με τη σε βάρος του δικογραφία, για αντιποίηση Αρχής, πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Χαρακτηριστική περίπτωση της δράσης του 49χρονου, όπως αναφέρει το patrastimes, είναι αυτή με θύμα γνωστή πατρινή που διαμένει στην περιοχή της Λεωφόρου Αμερικής, την οποία πλησίασε και με «όχημα» την πάθηση του ανήλικου παιδιού του, για το οποίο ανέφερε πως πάσχει από ανίατη ασθένεια, τονίζοντας πως είναι στο τελικό στάδιο , με αποτέλεσμα να τις αποσπάσει ποσό 15.000 ευρω.

Η γυναίκα μάλιστα , συγκλονισμένη από το δράμα που περνούσε ο 49χρονος, συχνά του έκανε το τραπέζι,  ενώ σε ορισμένα από αυτά είχε κάνει την εμφάνισή της μαζί του μια γυναίκα,  η οποία συστηνόταν ως σύζυγός του.

Να σημειωθεί πως όταν η γυναίκα θύμα του δικηγόρου, κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνα , προέβη στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του.

Άλλο θύμα του ήταν ένας αυτοκινητιστής, από τον οποίο πάλι επικαλούμενος το πρόβλημα υγείας του παιδιού του, αρχικά ζήτησε το ποσό των 15.000 ευρώ  και τελικά απέσπασε ποσό 5.000 ευρώ.

Όταν ο αυτοκινητιστής άρχισε να απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων του, τότε ο 49χρονος άρχισε να τον απειλεί,  δηλώνοντάς του πως θα τον καταγγείλει για τοκογλυφία.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed