Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Καβάλα: 2 Μαϊου καταστήματα ανοιχτά έως τις 12 το βράδυ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. κ. Λεμονίδη, η Καβάλα είναι έτοιμη για τη Λευκή Νύχτα και μάλιστα αυτή την Παρασκευή, 2 Μαϊου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ημέρα εκείνη θα έχουμε πολλούς τουρίστες από Τουρκία και Βουλγαρία, και είναι μια όμορφη κίνηση για να δούμε και πως θα "περπατήσει".

Επίσης, κατα τη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχουν στην πόλη διάφορες δράσεις, DJ κ.α και επιπλέον, η Ομόνοια θα είναι πεζόδρομος για την ευκολότερη πρόσβαση των πολιτών.

Η Λευκή Νύχτα λοιπόν στην Καβάλα, ξεκινάει την Παρασκευή 2 Μαϊου, με καταστήματα ανοιχτά μέχρι και τις 12 το βράδυ και αναλόγως... θα υπάρξει ή οχι συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα ...

Κι άλλο ατύχημα με 8χρονη σε λούνα παρκ του ίδιου ιδιοκτήτη με εκείνο στο Ελληνικό!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Μετά την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την Κυριακή σε λούνα παρκ του Ελληνικού όπου σκοτώθηκε ένα 13χρονο αγοράκι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδελφή του, έρχεται μια νέα καταγγελία να προκαλέσει ερωτήματα…

Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν στη Χίο, εταιρία με την ίδια επωνυμία είχε στήσει λούνα παρκ όπου είχε γίνει κι άλλο ατύχημα με ένα 8χρονο κοριτσάκι, όπου ευτυχώς είχε σπάσει μόνο το πόδι του σε φουσκωτή τσουλήθρα!

Ο Αντιδήμαρχος της Χίου, Παντελής Στεφάνου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 13χρονου.

«Όπως γνωρίζετε δεν είμαστε εμείς η αδειοδοτούσα αρχή για αυτά τα παιχνίδια και τα λούνα παρκ, αδειοδοτούνται απευθείας από ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, εμάς μας είχε προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά πριν του δώσουμε την έγκριση για να μπει σε ένα προστατευμένο και περιφραγμένο χώρο, προκειμένου να υπάρχει περισσότερη ασφάλεια. Παρ’ όλα αυτά τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων συνέβη το ατύχημα με ένα κορίτσι 8 ετών, το οποίο στην φουσκωτή τσουλήθρα έσπασε το πόδι του. Ένα ατύχημα το οποίο μας αιφνιδίασε. Αμέσως μετά έλαβε την εντολή να αποχωρήσει και έφυγε μετά από δυο ημέρες και βεβαίως την ρητή εντολή να μην επιστρέψει στο νησί, εφόσον εκτιμήσαμε ότι παρά τα έγγραφα κάποιες συνθήκες ασφαλείας δεν ήταν όπως έπρεπε στο λούνα παρκ» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.

Μάλιστα είπε πως στο συγκεκριμένο ατύχημα οι γονείς της 8χρονης κατήγγειλαν πως δεν υπήρχε σωστή ρύθμιση στην πίεση του αέρα της φουσκωτής τσουλήθρας, με αποτέλεσμα να ήταν πολύ πιο φουσκωμένη από όσο έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΒΟΜΒΑ: Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει απέναντι από τον ΣΚΑΪ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Απόψε το βράδυ στις 23.15 θα είναι στον "αέρα"!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος θα δώσει το παρόν στην εκπομπή του στο STAR, με θέμα την οικονομία, το πλεόνασμα, το χρέος και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Οι εκλογές, τα διλήμματα, οι υποψήφιοι και οι κόντρες με φόντο τις κάλπες του Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα ...

Γιατί δεν μπορούν να ψηφίζουν Θεοφάνους, Βίσση και Ευρυδίκη;

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Χωρίς το δικαίωμα να ψηφίσουν είναι η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευριδίκη, όπως αποκάλυψε ο συνθέτης!

«Δεν ψηφίζω! Στην Ελλάδα δεν έχω πάρει την υπηκοότητα και στην Κύπρο υπάρχει ένας νόμος από την αγγλοκρατία, ένα περίεργο πράγμα, που μας απαγορεύει να βγάλουμε εκλογικό βιβλιάριο και εγώ και η Άννα Βίσση και η Ευρυδίκη και πολλοί άλλοι», είπε ο συνθέτης.

Όπως εξήγησε, στην γενέτειρά του δεν μπορεί να βγάλει εκλογικό βιβλιάριο καθώς έπρεπε μετά τις σπουδές του να επιστρέψει στην Κύπρο και να δηλώσει ότι τελείωσε, κάτι που εκείνος δεν έκανε…

Διαβάστε περισσότερα ...

Συνελήφθη ο Γιάννης Βούρος για χρέη του ΚΘΒΕ

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), Γιάννης Βούρος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Το ύψος της οφειλής ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 250.510,55 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 01-11-2013 έως 30-11-2013.

Ο κ. Βούρος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς το θέατρο έχει ήδη υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης των χρεών του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα (28-04-2014), στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 59χρονος ημεδαπός, διευθυντής Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο των Υπηρεσιών θεατρικών και λοιπών θεαμάτων γενικά, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Το ύψος της οφειλής ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 250.510,55 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 01-11-2013 έως 30-11-2013.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 1, παρ.1,2 Α.Ν. 86/67 που ισχύει και άρθρο 1, παρ.6 του ιδίου νόμου και άρθρο 22, παρ. 1 του Ν. 4038/12, περί ασφαλιστικών εισφορών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ξυλοφόρτωσαν άγρια υποψήφια δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία στη συνέχεια απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο της κας Ιωαννίδου και άρχισαν να την κτυπούν με μανία. Όπως αναφέρει η ίδια, ήταν μόνη της εκείνη τη στιγμή.

Οι άγνωστοι αποχώρησαν αφήνοντας την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο facebook, οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια την άτυχη γυναίκα. Η κα Ιωαννίδου καταγγέλλει ότι στόχος του ήταν η απόσυρση της υποψηφιότητάς της για τον δήμο, κάτι που έκανε μετά την επίθεση που δέχθηκε.

«Απέσυρα την υποψηφιότητά μου. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες. Απευθύνομαι στους “κυρίους” και τους παρουσιάζω το δημιούργημά τους. Ας είναι καλά με τη συνείδησή τους… (…) Είστε αδίστακτοι. Είστε θρασύδειλοι. Είστε κακομοίρηδες και άρρωστοι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό που κάνετε μα δεν έχετε αξιοπρέπεια, δε ξέρετε τι θα πει εντιμότητα» δήλωσε -μεταξύ άλλων- η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed