Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Μαϊος 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Δείτε ποιός τραγουδιστής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Πριν μερικές εβδομάδες, βρέθηκε στην Καβάλα για την πραγματοποίηση του νέου του video clip, ο Γιώργος Δασκαλάκης, που μαζί με την ομάδα του, επισκέφθηκαν το κάστρο της Καβάλας, την περιοχή του Σταυρού, καθώς και το Ακόντισμα αλλά και παραλίες της πόλης.

Αποτέλεσμα αυτών, να γίνει το πρώτο video clip έλληνα τραγουδιστή στην πόλη της Καβάλας.

"Τι τραβάω" τιτλοφορείται το τραγούδι, σε μοντέρνα ποντιακή μουσική από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, που αναμένεται να αγαπηθεί από όλους.

Στο τέλος του video clip όπως βλέπετε επάνω, ο Γιώργος Δασκαλάκης, ευχαρίστησε θερμά μεταξύ άλλων, τον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Κωστή Σιμιτσή, για την άμεση ανταπόκρισή του, όσον αφορά τις άδειες που απαιτούνταν, για την πραγματοποίηση σκηνών και πλάνων από το Κάστρο της πόλης. "H εταιρία παραγωγής Scarface OE και ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ευχαριστούν τον Δήμαρχο Καβάλας Σιμιτσή Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία του, την άμεση διευκόλυνση και παραχώρηση του Κάστρου της πόλης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων".

Δείτε το video clip εδώ--> Τι Τραβάω - Video Clip

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Έλληνας ηθοποιός, πρωταγωνιστής σε Gay ταινία (trailer)

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Λος Άντζελες όπου κάνει καριέρα ως Anthem Moss.
Ο Άνθιμος Ανανιάδης που απέκτησε φανατικό γυναικείο κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA, Μαρία η Άσχημη, ενώ πρωταγωνίστησε και στη γνωστή ταινία Straight Story, τώρα φαίνεται πως προχώρησε λίγο περισσότερο...

 


Foreign Relations είναι ο τίτλος της μικρού μήκους ταινίας στην οποία ένας νεαρός επισκέπτεται την Ελλάδα και ερωτεύεται τον Άνθιμο. Μάλιστα, ο Anthem Moss εμφανίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του φιλμ με το μαγιό του, ενώ σε μια σκηνή είναι ολόγυμνος με μια πετσέτα στα επίμαχα σημεία!

 

Δείτε το Trailer -> Foreign Relations Trailer

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο σίριαλ του Αρβανίτη από τα Κλεμμένα Όνειρα.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού φαίνεται πως είναι το next best thing της ελληνικής μυθοπλασίας. Σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, θα είναι η βασική πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη "Δικαίωση'' που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Mega.

Η νεαρή ηθοποιός, την οποία τώρα τη βλέπουμε υποδύεται την Νάντια στα «Κλεμμένα Ονειρα» υπέγραψε τις προηγούμενες ημέρες για να είναι η κεντρική ηρωίδα, ονόματι Μυρτώ, η οποία θα είναι το θετικό πρόσωπο της οικογένειας, το «καλό» στοιχείο, σε αντίθεση με την αδελφή της Τζίνα, η οποία ως το «εξώγαμο» τέκνο της μητέρας της θα είναι εκείνη που θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

Επίσης, ακούγεται έντονα και η παρουσία ακόμα 2 πρωταγωνιστών από τα Κλεμμένα Όνειρα στη νέα σειρά του Αρβανίτη. Η μία θα είναι η Σάννυ (Μυριέλλα Κουρεντή) αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος (Αλέξανδρος Σταύρου).

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε περισσότερα ...

Υποψίες για πειρατεία σε ταϊλανδέζικο πετρελαιοφόρο.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Σε ταϊλανδέζικο πετρελαιοφόρο με 14μελές πλήρωμα που κατευθυνόταν από τη Σιγκαπούρη στην Ινδονησία, σημειώθηκε πιθανόν πειρατεία όπως ανακοίνωσε σήμερα το Διεθνές Γραφείο Ναυσιπλοΐας (IMB).

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό κρούσμα σε διάστημα μηνών σε μια από τις πιο πολυσύχναστες θαλάσσιες οδούς.

«Πρόκειται πιθανόν για πειρατεία. Έχουμε στείλει σήματα προς τα πλοία που βρίσκονται στην περιοχή να είναι σε επιφυλακή και οι αρμόδιες αρχές έχουν ειδοποιηθεί», δήλωσε ο Νόελ Τσουνγκ, επικεφαλής του κέντρου πληροφόρησης για την πειρατεία του IMB που εδρεύει στην Κουάλα Λουμπούρ.

Οι αρχές έχασαν την επαφή με το τάνκερ MT Orapin 4 μετά την αναχώρησή του από ένα τερματικό σταθμό στη Σιγκαπούρη στις 27 Μαΐου, σύμφωνα με αναφορά του ΙΜΒ. Το τάνκερ κατευθυνόταν στο Ποντιανάκ της Ινδονησίας.

Στα τέλη Απριλίου, πειρατές είχαν εισβάλει σε δεξαμενόπλοιο ανοικτά των ακτών της Μαλαισίας, από το οποίο πήραν τρία εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου.

Προηγούμενες πειρατείες σε δεξαμενόπλοια και κλοπές από φορτηγά πλοία έχουν σημειωθεί πιο κοντά στη Σιγκαπούρη, με πέντε τέτοια περιστατικά μεταξύ 2011 και 2013, σύμφωνα με το διακυβερνητικό όργανο Συμφωνία Περιφερειακής Συνεργασίας για την Καταπολέμηση της Πειρατείας και Ένοπλης Ληστείας εναντίον Πλοίων στην Ασία (ReCAAP) .

Οκτώ ένοπλες επιθέσεις σημειώθηκαν στα Στενά της Μάλακα και γύρω από τη Σιγκαπούρη το πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με μια πειρατεία την ίδια περίοδο πέρυσι, ανακοίνωσε το ReCAAP που εδρεύει στη Σιγκαπούρη.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ο Μπαλοτέλι ξαναχτυπά: Τα υποτιμητικά σχόλια για την Εθνική Αγγλίας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο «σούπερ Μάριο» με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» υποστήριξε ότι οι Άγγλοι δεν αποτελούν πραγματικούς αντιπάλους για την ομάδα του και ότι οι παίκτες των «λιονταριών» δεν ξέρουν τι θα πει… προημιτελικά.

«Η Αγγλία μου δίνει την εντύπωση πως είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Ιταλία»

«Δεν υποστηρίζω ότι η Ιταλία είναι το φαβορί για να κατακτήσει το μουντιάλ αλλά έχουμε μενταλιτέ και έμπειρους παίκτες, που μπορούν να εκπλήξουν τον κόσμο, ενώ η Αγγλία όχι. Σε εμάς υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ δεν νομίζω ότι η Αγγλία έχει έστω έναν παίκτη που να ξέρει τι σημαίνει να περνάς στα προημιτελικά».

Βέβαια στη συνέχεια ο παρορμητικός Μπαλοτέλι, προσπάθησε να… μαζέψει λίγο τις δηλώσεις του για την προσεχή αντίπαλο της «σκουάντα ατζούρα» στην πρεμιέρα της Ιταλίας στη διοργάνωση:

«Πρέπει να σεβαστούμε την Αγγλία, επειδή είναι σημαντικό να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Έχουν ίσως 2-3 παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα, αλλά αισθανόμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτό είναι το νέο Hit του Γιώργου Δασκαλάκη που ήδη σπάει κοντέρ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

To καλοκαίρι έφτασε και ο Γιώργος Δασκαλάκης κυκλοφορεί με ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Τι τραβάω» που θα συζητηθεί πολύ και θα είναι αναμφισβήτητα το hit του καλοκαιριού!!

To δίδυμο των επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου για μία ακόμη φορά εμπιστεύονται στον Γιώργο Δασκαλάκη μία ακόμη επιτυχία!! Ο Γιώργος ξέρει πολύ καλά τη συνταγή της επιτυχίας μιας και οι παλαιότερες όπως «Τα βελούδινα σου χείλη», «Γιατί να σ’ αγαπάω», «1-0»κλπ.,  κάνουν χαμό και βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις των Chart σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα ...

Κι όμως... το Στρουμφοχωριό υπάρχει!

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Ένα ορεινό χωριό στην Ισπανία ανακάλυψε τον τρόπο να διασκεδάσει την κατήφεια που έχει προξενήσει στη χώρα η παρατεταμένη οικονομική ύφεση, διατηρώντας το θαλασσί χρώμα στους τοίχους των κατοικιών τους, που είχαν βαφτεί κατ' αυτόν τον τρόπο το 2011 για τις ανάγκες μίας διαφήμισης για την ταινία των διάσημων κινουμένων σχεδίων «Τα στρουμφάκια».

«Υπολογίζουμε πως περίπου 210.000 τουρίστες μας επισκέφθηκαν αφότου βάψαμε θαλασσιά τα κτήριά μας κι εξακολουθούν να συρρέουν», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο δήμαρχος του Χούθκαρ Νταβίντ Φερνάντεθ.

Το Χούθκαρ, ένα παραδοσιακό χωριουδάκι με όχι πάνω από 250 κατοίκους, χαμένο στο καστανόδασος της ορεινής Ανδαλουσίας, έβαψε όλα τα κτήρια θαλασσιά, ακόμη και την εκκλησία και το δημαρχείο του, στο πλαίσιο της εκστρατείας της Sony Pictures για την προώθηση της ταινίας της «Τα στρουμφάκια 3D», καθώς εκεί είχε γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της. Εχει ονομαστεί το «πρώτο στουμφοχωριό στον κόσμο».

Οι παραγωγοί είχαν υποσχεθεί ότι θα ξανάβαφαν λευκά τα σπίτια του χωριού μετά τη λήξη της διαφημιστικής εκστρατείας, όμως οι κάτοικοι ψήφισαν υπέρ της διατήρησης του χρώματος, λόγω και του μεγάλου οικονομικού οφέλους που απέφερε στο χωριό η έλευση τουριστών.

Διαβάστε περισσότερα ...

Χανιά: Νεκρός 20χρονος μετά από επαφή του με ποντίκι

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Θρήνος στα Χανιά από την είδηση του θανάτου ενός 20χρονου μετά από λοίμωξη που προκλήθηκε απο την επαφή του με ποντίκι.

Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων όπου εισήχθη την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε χθες στο Νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι. 

Οπως διαπίστωσαν οι γιατροί, ο νεαρός είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, νόσος που μεταδίδεται από ποντίκια,  και μέσα σε λίγη ώρα από την άφιξη του στο Νοσοκομείο, υπέστη αναπνευστική ανεπάρκεια και εισηχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Σήμερα το πρωί, ζωτικά του όργανα άρχισαν να υπολειτουργούν με αποτέλεσμα το βράδυ της Παρασκευής να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr ο άτυχος νεαρός είχε ακουμπήσει με γυμνά χέρια ποντίκι και έτσι υπέστη μόλυνση που στάθηκε μοιραία για τη ζωή του.

Ο 20χρονος Μιχάλης ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα  του Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ελλάς το μεγαλείο σου: το 2% των εργαζομένων στο ΕΣΥ έχει… «μαϊμού» χαρτιά

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Με το στόμα ανοικτό έχει μείνει το πανελλήνιο μετά την αποκάλυψη πως ο επί 13 χρόνια γιατρός της Σκύρου είχε πλαστό πτυχίο, ενώ σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν το 2% των εργαζομένων στο ΕΣΥ με «μαΐμού» χαρτιά!

Ο Γιάννης Καστάνης έκανε καριέρα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξετάζοντας ασθενείς και υπογράφοντας για φάρμακα και προμήθειες, έχοντας πλαστό πτυχίο! Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε, κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες ενώ διέθετε πανάκριβο αυτοκίνητο και ιδιωτικό αεροπλάνο.

Ο «μαϊμού» γιατρός, ο οποίος έφτασε να ορισθεί ακόμα και Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου, έχει εξαφανιστεί από τον Ιούλιο του 2013, οπότε και άρχισε να ερευνάται η περίπτωσή του μετά από καταγγελία πολίτη, και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη θέση του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται στο Εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι που έχουν αρχίσει από την τωρινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχουν βγάλει «λαβράκι», καθώς το 2% από τους περίπου 90.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ έχει πλαστά χαρτιά!

Μέσω επικοινωνίας με τα πανεπιστήμια, στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει τα μητρώα των πτυχιούχων, ενώελέγχονται ακόμα και τα πτυχία ξένων γλωσσών. Μάλιστα, εκτός από την κραυγαλέα περίπτωση του «μαϊμού» γιατρού στη Σκύρο, πρόσφατα απολύθηκαν τέσσερις διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν πλαστό απολυτήριο Λυκείου.

Το υπουργείο Υγείας διαμηνύει πως οι έλεγχοι συνεχίζονται και θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου, χωρίς να λείπουν οι αποπομπές και οι ποινικές διώξεις, ενώ προβληματισμό προκαλούν οι γιατροί με ιδιωτικά ιατρεία.

Διαβάστε περισσότερα ...

Τέλος η Λευκή Εβδομάδα για τους μαθητές. Δείτε ποιές αργίες κόβονται οριστικά!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

sxoleio mathites 425x

Πριν καλά καλά αρχίσει τελειώνει κιόλας η «Λευκή Εβδομάδα» για τους μαθητές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε το 2015 θα θεσπιστεί, όπως όλα δείχνουν, η πολυσυζητημένη εβδομάδα!

Η ολιγοήμερη διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία την περίοδο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να μπορέσουν οι οικογένειες να εκδράμουν και να τονωθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις θα μείνει τελικά εκτός σχεδιασμού για το ερχόμενο έτος, καθώς «δεν βγαίνει» το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, η καθιέρωση του θεσμού «spring break», που εφαρμόζεται στο εξωτερικό και προτάθηκε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα από τους ξενοδόχους και από το υπουργείο Τουρισμού, δεν περιέχεται στο σχέδιο για την έναρξη και λήξη του επόμενου σχολικού έτους, που επεξεργάζεται το υπουργείο και θα ανακοινώσει σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το σχέδιο (το οποίο πάντως υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθεί ελαφρώς μέχρι την ανακοίνωσή του) «κόβονται» από το ερχόμενο σχολικό έτος οι αργίες του Αη Γιαννιού (7 Ιανουαρίου) και των Τριών Ιεραρχών (30 Ιανουαρίου) ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι για το σχολικό έτος 2014-15 οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα νηπιαγωγεία, καθώς και η διδασκαλία των μαθημάτων για τα δημοτικά, γυμνάσια, γενικά και επαγγελματικά Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, αρχίζει στις 8 Σεπτεμβρίου 2014.

Δίνεται επίσης, η δυνατότητα να παραταθεί το χρονικό διάστημα διενέργειας των εξετάσεων της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου για τα Γυμνάσια, γενικά και επαγγελματικά Λύκεια με απόφαση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων για τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, γενικά και επαγγελματικά Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, θα διαρκέσουν από τις 24 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2015.

Για το σχολικό έτος 2014-15, η θρησκευτική εορτή των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2015, δεν αποτελεί ημέρα αργίας για τα γυμνάσια, γενικά και επαγγελματικά Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, αλλά ορίζεται, για όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως ημέρα εορτής, κατά την οποία γίνεται εκκλησιασμός και δραστηριότητες σχετικά με την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα γράμματα.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed