Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Για Γυναίκες: Tι μπορείτε να κάνετε με τα παλιά σας καλλυντικά!

Αν είστε έτοιμες να πετάξετε κάποια καλλυντικά που είναι στα... τελειώματα, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

1. Χρησιμοποίησε το βουρτσάκι από τη μάσκαρα ως βουρτσάκι φρυδιών
Επειδή την παλιά σου μάσκαρα δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, γιατί μπορεί να έχει ξεραθεί με τον καιρό, μπορείς να κρατήσεις το παλιό βουρτσάκι για να «στρώνεις» τα φρύδια σου. Φρόντισε να το καθαρίσεις καλά με οινόπνευμα ή σαπούνι, πριν το χρησιμοποιήσεις.

2. Κάνε τις παλιές σου σκιές υγρό Eyeliner

Ρίξε στην επιφάνεια της παλιάς σκιάς σου λίγο καθαρό οινόπνευμα και ξύσε ελαφρά, μέχρι αφαιρέσεις το πάνω μέρος της. Όταν θες να την χρησιμοποιήσεις, πολύ απλά βούτα ένα λεπτό πινέλο eyeliner σε νερό, μετά μέσα στην σκιά κι ανακάτεψέ το. Αν χρειαστεί, επανάλαβε. Τόσο εύκολο. Θα έχεις ένα eyeliner που δεν θα φοράει καμία άλλη.

3. Ανακάτεψε το σπασμένο ρουζ με λίγη βαζελίνη
Αν κουβαλάς μαζί σου τσαντάκι με προϊόντα μακιγιάζ, σίγουρα κάποια στιγμή έχεις βρεθεί με σπασμένο ρουζ. Θα σου μάθω πως να το αξιοποιήσεις, μετατρέποντάς το σε ρουζ σε “υγρή μορφή”. Απλά το ανακατεύεις με λίγη βαζελίνη, την οποία έχεις ζεστάνει ελαφρώς σε μπεν- μαρί (ή φούρνο μικροκυμάτων). Επίσης, αν το ρουζ είναι σε μπρονζέ απόχρωση, το καλοκαιράκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μείγμα ως makeup σώματος.

4. Ανακάτεψε την σπασμένη πούδρα σου με ενυδατική κρέμα προσώπου
Αν την ανακατέψεις καλά με ενυδατική κρέμα προσώπου, μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις. Όχι σαν πούδρα– αλλά σαν mousse foundation.

5. Δημιούργησε τη δική σου απόχρωση κραγιόν
Σίγουρα έχεις πολλά κραγιόν τα οποία δεν χρησιμοποιείς πια, είτε γιατί αγόρασες καινούρια, είτε γιατί αυτό το πορτοκαλί είναι πολύ έντονο, είτε γιατί η συγκεκριμένη κόκκινη απόχρωση δεν είναι στην μόδα. Ανακάτεψε κάποια από αυτά και δοκίμασε να φτιάξεις μία δική σου, μοναδική απόχρωση. Θα γλιτώσεις χρήματα και θα είσαι περήφανη γιατί το έφτιαξες μόνη σου. Αν σου αρέσει αυτή η ιδέα και θες να την πας ένα βήμα πιο κάτω, δοκίμασε να φτιάξεις ακόμη και μία ολόκληρη παλέτα με κραγιόν!

Πηγή: neadiatrofis.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι ξέχασε μέσα στο παραβάν των εκλογών!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ένα απρόσμενο περιστατικό έγινε την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε εκλογικό κέντρο του Δήμου Παύλου Μελά.

Mια ηλικιωμένη γυναίκα μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, έφυγε από το εκλογικό κέντρο αφήνοντας πίσω τη... μασέλα της!

Σαστισμένα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είδαν την γιαγιά να επιστρέφει στην αίθουσα και να τους ρωτά: 
Είδατε πουθενά τη μασέλα μου; 

Λίγα λεπτά αργότερα η μασέλα εντοπίστηκε ακουμπισμένη στο έδρανο του παραβάν. 
Η ηλικιωμένη εξήγησε ότι έβγαλε τη μασέλα της από το στόμα για να γλείψει το ψηφοδέλτιο. Προφανώς δε γνώριζε, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, ότι πλέον τα ψηφοδέλτια δεν θέλουν γλείψιμο...

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Δήλωση Στάθη Εριφυλλίδη για Τσανάκα !

Δήλωση Στάθη Εριφυλλίδη για Τσανάκα
22 Μαΐου, 2014, 12:54 μμ

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΓΑΝ

erifillidis22052014

Η κυρία Τσανάκα, σε χθεσινή της συνέντευξη εντελώς απρόκλητα ασχολήθηκε μαζί μου.
Της απαντώ λοιπόν. Αλίμονο αν είχα ανάγκη την Τσανάκα για να ανεβώ στη συνείδηση των Καβαλιωτών. Η διαδρομή μου 65 χρόνια στην Καβάλα, είναι ικανή γι αυτό.
Δεν κατανοώ τι εννοεί ότι δεν έχω χαρακτήρα.
Όταν την ανέδειξα τον είχα;
Το ότι δεν ασχολήθηκα με τις εκλογές, δεν δείχνει χαρακτήρα;
Το ότι δεν την πολέμησα, για να την τιμωρήσω για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της, στις προηγούμενες εκλογές, δεν δείχνει χαρακτήρα;
Η Τσανάκα αφού με πρόδωσε, δείχνει κι άλλη άσχημη πτυχή του χαρακτήρα της, το πόσο ΑΧΑΡΙΣΤΗ είναι.

ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΣΙΓΑΝ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΝΑΚΑ.

πηγή: www.proininews.gr/05/22/δήλωση-στάθη-εριφυλλίδη-για-τσανάκα/

Διαβάστε περισσότερα ...

Κυρία Τσανάκα, μη φοβάστε τον δημόσιο διάλογο, είναι θεμέλιο δημοκρατίας !

Κυρία Τσανάκα, μη φοβάστε τον δημόσιο διάλογο,
είναι θεμέλιο δημοκρατίας !

tsanaka dimitra

 

Δελτίο τύπου

22 Μαΐου 2014


Η κ. Τσανάκα δεν ήρθε στη δεύτερη τηλεμαχία, και εκφράστηκε δημοσίως απαξιωτικά γι’ αυτήν, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει ακόμη μια απουσία της. Αυτό κάθε άλλο παρά δείχνει ότι είναι υπέρ του διαλόγου και της αντιπαράθεσης πολιτικών και μόνον επιχειρημάτων.

Μάλλον αποδεικνύει πόσο υπέρ της ασφάλειας των μονολόγων είναι. Σίγουρα την επηρέασε και η τόσο κακή της επίδοση στην πρώτη τηλεμαχία, και προσπάθησε να αποφύγει δεύτερη αποτυχία.

Μέσα στον πανικό της, έχοντας καταφέρει ισχνή διαφορά μόνο 478 ψήφων έναντι του συνδυασμού μας «Καβάλα – Φίλιπποι ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» που είχε απέναντί του για δύο μήνες επτά «αντιπάλους» που έβαλαν αποκλειστικά εναντίον μας και έχοντας φτάσει στο ανώτατο ποσοστό που μπορεί όπως παραδέχονται και οι βουλευτές του κόμματος που την στηρίζουν, εκλαμβάνει την απαραίτητη πολιτική αντιπαράθεση ως …» κρεσέντο ύβρεων και λάσπης». Στην υπογράμμιση από την μεριά μας των λόγων που έχουν οι Καβαλιώτες να ΜΗΝ την ψηφίσουν, βλέπει …» μνημείο ψεύδους και υποκρισίας».

Η κ. Τσανάκα έξαφνα αποδέχεται τη διεξαγωγή τηλεμαχίας κάτω από την πίεση του συνδυασμού μας αλλά και την απαίτηση των Καβαλιωτών να ακούσουν επιτέλους κάποια πρότασή της που να μην είναι αντιγραμμένη ή εκτός νόμου. Σύρεται, με εντυπωσιακή ανακυβίστηση, σε μια συζήτηση που έκανε ό,τι μπορούσε να αποφύγει.

Θα προτιμούσε να παραμείνει κρυμμένη και να περιμένει να περάσει η βδομάδα. Προφανώς δεν της το επιτρέψαμε υπενθυμίζοντάς της με κάθε τρόπο την υποχρέωσή της να πει σε όλους μας έστω την τελευταία στιγμή τι θα έκανε αν ποτέ αναλάμβανε το Δήμο μας. Την περιμένουμε με χαρά.
Άλλη μία ενδιαφέρουσα αναδίπλωσή της είναι και η αλλαγή της απόφασής της να μην κάνει κεντρική συγκέντρωση, αντίθετα με όσα δήλωσε με έμφαση, τελικά θα κάνει κεντρική ομιλία την Παρασκευή.

Τέλος, σχετικά με την ατυχή υπενθύμισή της περί εξουσίας και της σχετικής σοφιστείας με την οποία μάταια προσπαθεί να προσάψει διαφθορά (!) στο δήμαρχο Καβάλας, θα της θυμίζαμε ότι μάλλον δεν είναι η κατάλληλη να κάνει τέτοια σχόλια, δοθείσης της μακρόχρονης πολιτικής διαδρομής της, των πολλών αποτυχημένων προσπαθειών της να καταλάβει κάποια θέση εξουσίας αλλά και της τραγικής επίδοσής της την μία και μόνη φορά που κάποιος της εμπιστεύτηκε για ένα διάστημα θέση διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed