Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΗ ΣΙΜΙΤΣΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΝΑΚΑΣ

Ο δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Καβάλα - Φίλιπποι  ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» Κωστής Σιμιτσής, με αφορμή τη χθεσινή αναφορά της κ. Τσανάκα ότι επί των ημερών της σημερινής δημοτικής αρχής δεν ολοκληρώθηκε και δεν παραδόθηκε κανένα έργο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κ. Τσανάκα που ήταν αντιδήμαρχος και πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών την περίοδο 2003 - 2006 δεν παρέδωσε ούτε έναν παιδικό σταθμό.

Εμείς, παραδώσαμε έναν παιδικό σταθμό στη συνοικία της Νεάπολης, είναι ήδη έτοιμος με τον πλήρη εξοπλισμό του ο παιδικός σταθμός της Νέας Καρβάλης, αλλά δεν θα το εγκαινιάσουμε - παραδώσουμε λόγω της προεκλογικής περιόδου, ενώ με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα είναι έτοιμοι και θα παραδοθούν δυο ακόμα ολοκαίνουργιοι παιδικοί σταθμοί, ένας στο Καρνάγιο και ένας στη Χωράφα. Εξάλλου, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Για τα υπόλοιπα έργα που δεν είναι της ειδικότητας της κ. Τσανάκα και της πολιτικής της ενασχόλησης με τα κοινά την παραπέμπουμε στο έντυπο του συνδυασμού μας «μετράμε» καθώς επίσης και στο έντυπο «115 έργα ΕΣΠΑ» για να ενημερωθεί και η ίδια πόσα έργα ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν αλλά και πόσα ακόμα αναμένεται να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν πάρα πολύ σύντομα».

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed