Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Η Μελέτη ετοιμάζει εκπομπή με ταξίδια.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Μετά την οριστική -καθώς φαίνεται- αποχώρησή της από τη μεσημεριανή ζώνη του Star και σύμφωνα με τη real, στα σχέδια της Ελεονώρας Μελέτη είναι να κάνει μια εκπομπή με ταξίδια.

Η ίδια ετοιμάζει ήδη τον "πιλότο" μιας εβδομαδιαίας εκπομπής, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, συνεντεύξεις γνωστών προσώπων σε ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα. Βέβαια, ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η συγκεκριμένη εκπομπή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Star, καθώς το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχει καμία παράδοση σε τέτοιου είδους προγράμματα ενώ ο «πιλότος» της εκπομπής θα κατατεθεί και σε άλλα κανάλια.

Διαβάστε περισσότερα ...

Τι έταξε ο Σαμαράς στους Διεθνείς αν κερδίσουν απόψε;

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου που βρίσκονται στη Βραζιλία και ετοιμάζονται προκειμένου να πετύχουν νέα διάκριση στο Μουντιάλ.

Ο πρωθυπουργός φρόντισε να τους εμψυχώσει, δίνοντας τους παράλληλα μια μεγάλη υπόσχεση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ.Σαμαράς τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ναυάγησε η συνεργασία Ντενίση-Θεοδωρίδου: Γιατί τα έσπασαν οι δύο ντίβες;

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style


Tελικά δεν θα δούμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο θεατρικό σανίδι όπως μας προετοίμαζε η ίδια και η Μιμή Ντενίση εδώ και καιρό καθώς ναυάγησε η συνεργασία τους πριν καν αποκτήσει σάρκα και οστά. Ο λόγος;

Αν και όλοι περίμεναν πώς και πώς την συνύπαρξή τους στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», που «μαγειρεύει» η Μιμή Ντενίση, τελικά οικονομικοί λόγοι οδήγησαν στο ναυάγιο αυτή τη συνεργασία που ομολογουμένως θα ήταν ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα. Έτσι, οι δύο κυρίες ακολουθούν πλέον η κάθε μία το δικό της δρόμο σύμφωνα με τη real που υποστηρίζει πως μόνο τα χρήματα στάθηκαν ικανά να δώσουν τέλος σε αυτή την πολλά υποσχόμενη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ηλεία: Η μαγεία της Disney έδεσε στο Κατάκολο - Γνωρίστε το κρουαζιερόπλοιο όνειρο ''Disney Magic''

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Βόλτα στα ελληνικά νησιά κάνει από τον Ιούνιο ο Μίκυ Μάους, αλλά και οι 2.700 χιλιάδες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic...

καθώς φέτος το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικάνικης Disney Cruise Line, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, μέσα στους προορισμούς του οποίου είναι και το Κατάκολο.



Στην εννιαήμερη κρουαζιέρα του το «μαγικό» κρουαζιερόπλοιο - Disney Magic, έφτασε χθες στο επίνειο του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, με εκπροσώπους του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου και του Λιμεναρχείου, να το υποδέχονται με κάθε τιμή.

Μέσα σε αυτό, εκτός από τον Καπετάνιο, Robert Olmer και το πλήρωμα, τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο μοναδικός Μίκυ Μάους, ενώ κατά την διάρκεια της λιτής εκδήλωσης που έγινε στην ειδική αίθουσα του κρουζιερόπλοιου Disney Magic, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων μεταξύ του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Δημήτρη Αποστολόπουλου και του Καπετάνιου, Robert Olmer.



«Το Κατάκολο πρωταγωνιστεί σήμερα σε ένα νέο είδος κρουαζιέρας, την εκπαιδευτική. Η Αρχαία Ολυμπία είναι ένας πάρα πολύ ελκυστικός προορισμός για την εκπαίδευση και ειδικά για τα σχολεία και για τα νέα και μικρά παιδιά. Η εταιρεία θα έλθει άλλη μια φορά φέτος το καλοκαίρι και ελπίζουμε να συνεχίσει και του χρόνου», είπε σε δηλώσεις του στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Το Disney Magic είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που συνδυάζει την κλασική ομορφιά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, την τεχνολογία και τις ανέσεις που κάνουν κρουαζιέρες μια χαρά.

Με ξεχωριστή σχεδίαση, σε όλη την αρχοντική πλώρη και χώρο για να φιλοξενήσει 2.700 επιβάτες, το Disney Magic είναι ένα από τα πιο θαυμαστά και αναγνωρίσιμα υπερωκεάνια στον κόσμο, κάνοντας εκατοντάδες ταξίδια σε δεκάδες εξωτικά διεθνή λιμάνια κάθε χρόνο.

Το Disney Magic διαθέτει 11 καταστρώματα, συνολικού μήκους 984 ποδιών και μέγιστο πλάτος 106 μέτρα. Στο πλοίο, 2.700 επιβάτες μπορούν να χωρέσουν άνετα, και 950 μέλη είναι σε ετοιμότητα για να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, μέρα και νύχτα.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε χτυπημένη στο δρόμο. Κίνδυνος να χάσει το πόδι της.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ώρες αγωνίας για την τραγουδίστρια με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν το πόδι της - Η αστυνομία ψάχνει τον ασυνείδητο δράστη...

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Σάμο, τραυματίστηκε σε τροχαίο στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα! Γύρω στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου (28-06-2014) η Πένυ Σκάρου βρέθηκε στο ύψος της οδού Πειραιώς 181 από διερχόμενους οδηγούς χτυπημένη και εγκατελειμένη σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οδηγήθηκε αμέσως στο θάλαμο εντατικής θεραπείας! Σύμφωνα με το i-samos.gr, οι γιατροί κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να σώσουν το πόδι της ενώ ευτυχώς η ζωή της βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η Πένυ έχει οδηγηθεί σε θάλαμο και βρίσκεται σε καταστολή, ενώ η Τροχαία Αθηνών κάνει έρευνα να βρει τον ασυνείδητο οδηγό που την χτύπησε και την εγκατέλειψε! Για όσους έτυχε να βρεθούν στο σημείο μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-5284000 της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ώστε να δώσουν όποια χρήσιμη πληροφορία.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Αχιλλέας και Μελίνα, ή Μαλτέζος. Δείτε ποιός κέρδισε την τηλεθέαση στα τελευταία επεισόδια.

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Για πρώτη φορά -και τελευταία γι' αυτή τη σεζόν- τα Κλεμμένα Όνειρα κονταροχτυπήθηκαν με το Μπρούσκο στην prime time ζώνη.

Τα δύο σίριαλ έδωσαν μεγάλη μάχη από την οποία προέκυψε ο νικητής της βραδιάς.

Τα Κλεμμένα Όνειρα, που το MEGA αποφάσισε να προβάλλει ένα μόνο επεισόδιο με αποτέλεσμα να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο για να δούμε το κανονικό φινάλε, έμειναν μία ώρα στον τηλεοπτικό αέρα, απέναντι από το δίωρο Μπρούσκο.

Τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν για το γενικό σύνολο: Κλεμμένα Όνειρα - 31,3%, Μπρούσκο - 24,5%. Η σειρά του Mega έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 33,2%, ενώ το σίριαλ του ΑΝΤ1 πήρε ανάσα μετά τις 22:30 φτάνοντας μέχρι το 34%.

Στο δυναμικό κοινό οι τηλεθεατές μοιράστηκαν ως εξής: Κλεμμένα Όνειρα - 27,5%, Μπρούσκο - 24%.

Διαβάστε περισσότερα ...

Πυρ και μανία κατά του Νότη Σφακιανάκη: Είναι ανόητος, αχάριστος και δεν ξέρει τι του γίνεται!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Από το Ελευθερία Online

 

Πυρ και μανία κατά του Νότη Σφακιανάκη είναι ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, γράφοντάς του μεγάλες επιτυχίες.

Αρχικά, ο Σπύρος Γιατράς, "φωτογράφισε" χωρίς να κατονομάσει τον Νότη Σφακιανάκη: «Τον χτίσαμε εμείς, το κάναμε πολύ μεγάλο και ο άνθρωπος τρελάθηκε. Άρχισε να λέει πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος. Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, σε ένα μεγάλο μας τραγούδι, προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε τι είναι οι ερινύες για να το τραγουδήσει. Δεν το κατάλαβε. Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία, διαχρονικό. Ο άνθρωπος ξαφνικά άρχισε να κάνει θεωρείες και να λέει πράγματα που είναι δυσνόητα για τον ίδιο, όχι για μας». 

Στη συνέχεια, είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα με το Νότη, μιλάμε άλλη γλώσσα. Δεν έχω καμία σχέση πια με το Νότη, ούτε θέλω να τον ακούω ούτε να τον βλέπω. Ανόητος, αγνώμων, αχάριστος, ούτε ξέρει τι του γίνεται»!   Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/40403-spyros-giatras-o-notis-sfakianakis-einai-anoitos-agnomon-axaristos-oyte-kserei-ti-tou-ginetai-vinteo

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed