Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Πόσο κοστίζει μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό;

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Οι οργισμένες αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη στο Twitter μιας και γνωστός παπαράτσι της «χάλασε» το μπάνιο στα Άχλα προκάλεσαν συζητήσεις και σχολιασμό στο «Πρωινό».

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες της με μαγιό από το τριήμερο της στην Άνδρο. Σχολιάζοντας αυτή την κίνησή της ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πόσο πωλείται μια φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία.

«Μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό πρέπει να έχει 1500; 2000; Πόσα παίρνει ο παπαράτσι; Η Μενεγάκη με μαγιό, εγώ που ξέρω, είναι 1500 τώρα. Το πρώτο μαγιό του καλοκαιριού είναι 3 με 5 χιλιάρικα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα ...

Μαύρο Αλάτι: Ακριβό αλλά θαυματουργό.

  • Δημοσιεύτηκε στην Υγεία

Το μαύρο αλάτι έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα της γης και όχι άδικα, αφού μπορεί να ενισχύσει την απαλότητα του δέρματος και όχι μόνο.

Αντί να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα με βάση το σαπούνι, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο αλάτι στο νερό του μπάνιου σας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ ζεστό. Σε περίπτωση που το δέρμα σας είναι ευαίσθητο και επιρρεπή σε ερεθισμούς, λειτουργεί ως ένα εξαιρετικό στοιχείο επούλωσης. Λειτουργεί μαγικά για ραγισμένες φτέρνες, πρησμένα πόδια, το «πόδι του αθλητή», κονδυλώματα και διαστρέμματα. Το σώμα σας θα αισθανθεί απόλυτα αναζωογονημένο.

Δυνατά και χωρίς προβλήματα μαλλιά

Εάν πάσχετε από απώλεια μαλλιών και είστε απογοητευμένοι από τη χρήση των ιατρικών συμπληρωμάτων και τονωτικών για τα μαλλιά, δοκιμάστε κάτι φυσικό αυτή τη φορά. Το μαύρο αλάτι περιέχει πολλά βασικά μέταλλα, βοηθά στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών σας. Ενισχύει τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τη διάσπαση τους. Σε περίπτωση που έχετε πιτυρίδα ή οξεία πτώση των μαλλιών, δοκιμάστε τη λήψη μαύρου αλατιού με χυμό ντομάτας, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών και το πάχος της τρίχας και ενισχύει την λάμψη τους!

Πηγή: neadiatrofis.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Γιώργος Καραμίχος: Έγινε καθηγητής στις ΗΠΑ

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ο Γιώργος Καραμίχος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι περισσότεροι θα σκεφτούμε ότι είναι ένας... ακόμα καλός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Μάνος Γαβράς ή ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αναζητούν την τύχη του σε σχέση με την τέχνη τους, την υποκριτική, στα ξένα!

Ο Γιώργος Καραμίχος όμως έφυγε από την Ελλάδα έχοντας ήδη «κλείσει» δουλειά και όχι ως κομπάρσος σε κάποια χολιγουντιανή ταινία που ίσως του ανοίξει τις πόρτες για έναν καλύτερο ρόλο αλλά ως καθηγητής! Ναι καλά διαβάσατε! Ο ηθοποιός διδάσκει στη μεγαλύτερη και πιο γνωστή Δραματική σχολή στο Λος Άντζελες, αυτή της Στέλλα Άντλερ. 

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Ζερβού «Λύσσα κακιά» και να δει την κόρη του και θα φύγει αμέσως μετά προκειμένου να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του ως καθηγητής. «Διδάσκω ελληνικό θέατρο και ουσιαστικά την τεχνική που έχω αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος διδάσκει ελληνικό θέατρο σε σχολή στο Λος Άντζελες» αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό City Code και συνέχισε: «Ξεκίνησα να έχω τους 5 βασικούς μαθητές του διμήνου, στο δεύτερο δίμηνο είχα 10 μαθητές, πλέον το τμήμα έχει 15 μαθητές (Ο αριθμός αυτός σύμφωνα με τις προδιαγραφές της σχολής, δεν μπορεί να ξεπεραστεί) και μία λίστα αναμονής 40 υποψηφίων μαθητών. Υπάρχει ζήτηση και δίψα για να μάθουν για το ελληνικό θέατρο.»

Διαβάστε περισσότερα ...

Σάντρα Μπούλοκ: Ληστής στο σπίτι της την ώρα που ήταν μέσα

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ένας… ληστής περίμενε την Σάντρα Μπούλοκ λίγες ώρες μετά την βράβευσή της στα «Guys Choice Awards», καθώς μπήκε στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες, την ώρα που εκείνη ήταν μέσα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας που συνελήφθη είναι 39 ετών και ονομάζεται Τζόσουα Κόμπερτ, ενώ παραμένει άγνωστο αν είχε κλέψει κάτι από το σπίτι, σκόπευε να το κάνει ή παρακολουθούσε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

«Η Σάντρα και ο γιός της είναι σώοι και αβλαβείς», δήλωσε η εκπρόσωπος της.

Όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, ο Κόμπερτ κρατείται με εγγύηση, ύψους 36.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα ...

Νεαρή με αναπηρικό αμαξίδιο έγινε μοντέλο

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα! Η 19χρονη Μακέντζι Κλερ, με αναπηρία από τη μέση και κάτω έκανε την πρώτη της φωτογράφιση ως γοργόνα.


Η 19χρονη είχε βγει ραντεβού με τον φίλο της και για καλή της τύχη, μία φωτογράφος την είδε και αμέσως ήθελε να την φωτογραφίσει ως γοργόνα. «Ήταν μια φωτογράφηση που με έκανε να νιώσω πραγματικά ξεχωριστή», δήλωσε η νεαρή καλλονή!
Και στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα και δηλώνει ότι θα μπορούσε να γίνει εκείνη το πρώτο μοντέλο σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Διαβάστε περισσότερα ...

Δασκάλα ΦΙΜΩΣΕ με ΣΕΛΟΤΕΗΠ το στόμα 9χρονης μαθήτριας για 15 λεπτά

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Την οργή όλων προκαλεί η είδηση η οποία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, και αφορά την απαράδεκτη τιμωρία που επέστη μια 9χρονη μαθήτρια από το Νιου Τζέρσευ.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, η 9χρονη Ελίζ Σμιθ μιλούσε με την διπλανή της κατά την διάρκεια του μαθήματος των Αγγλικών.

Τότε η αδίστακτη δασκάλα της, η οποία της ζήτησε να μην μιλάει κατά την διάρκεια του μαθήματος, την σήκωσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της και της έκλεισε το στόμα με… σελοτέιπ!!!

Μάλιστα, η άτυχη 9χρονη έμεινε με το σελοτέιπ στο στόμα για… 15 ολόκληρα λεπτά, ενώ η δασκάλα φαίνεται να ακολουθούσε συχνά την ίδια τακτική.

Τέσσερα ακόμη παιδάκια εξομολογήθηκαν ότι η γυναίκα τα είχε τιμωρήσει στο παρελθόν με τον… ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως καταλαβαίνετε, οι γονείς την 9χρονης έγιναν έξαλλοι όταν έμαθαν το μαρτύριο που πέρασε το ανήλικο κορίτσι.

Την επομένη κιόλας μέρα ο πατέρας της 9χρονης πήγε στο σχολείο για να ζητήσει την τιμωρία της απαράδεκτης παιδαγωγού.

«Τα παιδιά μιλούσαν στη τάξη και όταν η δασκάλα τους είπε να σταματήσουν η κόρη μου συνέχισε να μιλά. Στη συνέχεια, η δασκάλα αντί να την βγάλει έξω από την αίθουσα της έκλεισε το στόμα με ταινία για 15 λεπτά. Ήμουν στη δουλειά όταν το έμαθα. Την επομένη πήγα στο σχολείο έξαλλος» δήλωσε ο αγανακτισμένος γονιός.

Η διευθύντρια του σχολείου διεξάγει έρευνα για το απίστευτο περιστατικό, ενώ προχώρησε και στην απόλυση της δασκάλας.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ξάνθη: Έκλεψαν τα παγωτά και πήγαν στην εκκλησία

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ο λόγος για τους άγνωστους δράστες, που ξημερώματα του Αγίου Πνεύματος, έβαλαν στόχο ένα... ψυγείο παγωτών, σε ψιλικατζίδικο στη Διομήδεια Ξάνθης.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, οι δράστες, έσπασαν το ψυγείο, που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος και αφαίρεσαν όλα τα παγωτά που βρίσκονταν μέσα. 
Στη συνέχεια, έχοντας στην κατοχή τους τη λεία τους πήγαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από το ψιλικατζίδικο στην πλατεία του χωριού, όπου έστησαν το δικό τους πάρτι. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντίκρισε τις καταστροφές που είχαν προκαλέσει οι δράστες νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημά του ενώ άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία για το συμβάν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες δεν επιχείρησαν να διαρρήξουν το ίδιο το κατάστημα αλλά αρκέστηκαν στα παγωτά, ίχνη των οποίων βρέθηκε στον αύλιο χώρο της εκκλησίας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοιου τύπου ληστείες, τόσο σε χωριά της Ξάνθης όσο και σε καταστήματα εντός της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Το ατύχημα του Χάρη Βαρθακούρη: Έκαψε τα μαλλιά του!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Στα παρασκήνια του Just the 2 of Us βρέθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και μίλησε στην κάμερα του Πρωινό mou. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι φοράει καπέλο γιατί του συνέβη ένα… ατύχημα.

«Φοράω καπέλο γιατί το μαλλί μου είναι καμένο και είναι τόσο δα! Κάηκε κατά την διάρκεια μιας αποτυχημένης απόπειρας να κάνω κάτι στο μαλλί! Τις ελεύθερές μου ώρες είμαι κομμωτής και δοκιμάζω πράγματα στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έδειξε τι έχει συμβεί στο τριχωτό της κεφαλής του.

Το πρόβλημα, πάντως, δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, κι όταν του το τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι γενικά δεν του αρέσει να βλέπει έτσι το κεφάλι του, οπότε φοράει καπέλο.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτοί είναι οι νέοι Υπουργοί της Κυβέρνησης.

Ο πολυναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης ανακοινώθηκε, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, από τη νέα κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη. Δείτε όλα τα πρόσωπα του νέου κυβερνητικού σχήματος που αποφάσισε ο πρωθυπουργός,Αντώνης Σαμαράς. 

Ο ανασχηματισμός επεφύλασσε εκπλήξεις, ηχηρές αντικαταστάσεις υπουργών, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα.

 

1. Γκίκας Χαρδούβελης - Υπουργός Οικονομικών

2. Χρήστος Σταϊκούρας - Υφυπουργός Οικονομικών

3. Γιώργος Μαυραγάνης - Υφυπουργός Οικονομικών

4. Κυριάκος Μητσοτάκης - Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

5. Εύη Χριστοφιλοπούλου - Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

6. Αργύρης Ντινόπουλος - Υπουργός Εσωτερικών

7. Γιώργος Ντόλιος - Υφυπουργός Εσωτερικών

8. Θεόφιλος Λεονταρίδης - Υφυπουργός Εσωτερικών

9. Ευάγγελος Βενιζέλος - Υπουργός Εξωτερικών

10. Δημήτρης Κούρκουλας - Υφυπουργός Εξωτερικών

11. Άρης Γεροντόπουλος - Υφυπουργός Εξωτερικών

12. Δημήτρης Αβραμόπουλος - Υπουργός Άμυνας

13. Φώφη Γεννηματά - Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

14. Γιάννης Λαμπρόπουλος - Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

15. Νίκος Δένδιας - Υπουργός Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας

16. Νότης Μηταράκης - Υφυπουργός Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας

17. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος - Υφυπουργός Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας

18. Γεράσιμος Γιακουμάτος - Υφυπουργός Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας

19. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - Υπουργός Υποδομών και Δικτύων

20. Μιχάλης Παπαδόπουλος - Υφυπουργός Υποδομών και Δικτύων

21. Γιάννης Μανιάτης - Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

22. Νικόλαος Ταγαράς - Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

23. Ασημάκης Παπαγεωργίου - Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

24. Ανδρέας Λοβέρδος - Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

25. Αλέξανδρος Δεμερτζόπουλος - Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

26. Κώστας Κουκοδήμος - Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

27. Κωνσταντίνος Τασούλας - Υπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού

28. Άντζελα Γκερέκου - Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού

29. Γιάννης Ανδριανός - Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού

30. Γιάννης Βρούτσης - Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας

31. Βασίλης Κεγκέρογλου - Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας

32. Αντώνης Μπέζας - Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας

33. Γιάννης Πλακιωτάκης - Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας

34. Μάκης Βορίδης - Υπουργός Υγείας

35. Λεωνίδας Γρηγοράκος - Υφυπουργός Υγείας

36. Κατερίνα Παπακώστα - Υφυπουργός Υγείας

37. Γιώργος Καρασμάνης - Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

38. Πάρις Κουκουλόπουλος - Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

39. Χαράλαμπος Αθανασίου - Υπουργός Δικαιοσύνης

40. Βασίλης Κικίλιας - Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

41. Όλγα Κεφαλογιάννη - Υπουργός Τουρισμού

42. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Υπουργός Ναυτιλίας

43. Γιώργος Ορφανός - Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης

44. Δημήτρης Σταμάτης - Υπουργός Επικρατείας

45. Σοφία Βούλτεψη - Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ - Κυβερνητική εκπρόσωπος

 

 

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed