Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Δείτε τι απαντάει η Καίτη Γαρμπή, για το 1 εκ. Ευρώ και το ΣΔΟΕ.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Την απάντηση της σε όλα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται αντιμέτωπη με το ΣΔΟΕ και τα πρόστιμά του, έδωσε μέσε από την προσωπική της σελίδα στο facebook η Καίτη Γαρμπή!

Διαβάστε όλα όσα έγραψε:

«Σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία βέβαια προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο, και τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω να δηλώσω τα εξής:
Το ΣΔΟΕ πριν από 3 χρόνια περίπου άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι το 2010.
Προσφάτως με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες μέσα σε 5 ημέρες.
Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ.
Ωστόσο κατέθεσα εμπεριστατωμένο υπόμνημα μέσω των δικηγόρων μου κ. Πέτρου Καϊμακάμη και κ. Ευστάθιου Μπακάλη και αντέκρουσα μία προς μία τις συναλλαγές για τις οποίες μου ζητήθηκε να αιτιολογήσω.
Σε πρώτο στάδιο έγινε δεκτό για ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ελεγχόμενο ποσό για μια συναλλαγή. Είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι όταν η αρμόδια ΔΟΥ καταλήξει στον προσδιορισμό του ποσού, τότε θα προσφύγω στην διεύθυνση επίλυσης διαφορών του άρθρου 63α του Ν.4174/13 καθώς και στα διοικητικά δικαστήρια και είμαι βεβαία ότι τουλάχιστον αυτά δεν θα κάνουν το «άσπρο μαύρο» και βασιζόμενα στην λογική, σ τις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν την «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον, λόγω της αναγνωρισιμότητας του ατόμου. Τότε θα αποδειχθεί ότι η τακτική του «άρτου και θεάματος» με παράλληλες ανθρωποθυσίες θα έχει τελειώσει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου.
Αθήνα 04/07/2014
Καίτη Γαρμπή»

Διαβάστε περισσότερα ...

Τι συμβαίνει με την Σερένα Γουίλιαμς; Δείτε το βίντεο που τη δείχνει ζαλισμένη.

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

Στο βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου πριν μερικές ημέρες εμφανίζεται μια αγνώριστη Σερένα Γουίλιαμς, σχεδόν σε κατάσταση που μόνο σε μέθη ή κάτι αντίστοιχο μπορεί να σε οδηγήσει, να μην είναι σε θέση να σερβίρει και να δυσκολεύεται μέχρι και να πιάσει τα μπαλάκια που της πετούν τα ball boys.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Wiliams

Μετά την οριστική αποχώρησή της από του τουρνουά έγινε γνωστό πως η νούμερο 1 τενίστρια στον κόσμο είχε προσβληθεί από κάποιον ιό και αυτήν ήταν η αιτία για την κατάστασή της. Κάτι που πάντως, δεν γνώριζαν ούτε ο προπονητής της ούτε καν η αδελφή της.

«Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως όλο αυτό προκλήθηκε από έναν ιό. Δεν πιστεύω αυτά που είπε. Πραγματικά εύχομαι να γίνει καλά. Ο προπονητής της δήλωσε πως δεν ήξερε τίποτα και ότι δεν την είχε δει από κοντά το προηγούμενο διήμερο. Πώς γίνεται να μην έχει συναντήσει την αθλήτριά του για δυο μέρες; Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό! Και η Βίνους; Ούτε η αδελφή της δεν το γνώριζε; Κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε καν να μπει στο κορτ» δήλωσε η Ναβρατίλοβα που στην καριέρα της κατέκτησε 18 τίτλους Grand Slam.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Η Ελλάδα μέχρι το 2015 θα έχει τον πρώτο της υπερυπολογιστή

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Στη δημιουργία του πρώτου εθνικού υπερυπολογιστικού συστήματος υψηλών επιδόσεων για την υποστήριξη επιστημονικών εφαρμογών μεγάλης κλίμακας, προχωρά το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ). Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματος και η έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας του αναμένεται στο τέλος του 2014.

Όπως ανακοινώθηκε, την προμήθεια και εγκατάσταση του νέου συστήματος, ανέλαβε η COSMOS Business Systems Α.Ε.Β.Ε., σε συνεργασία με την ΙΒΜ, έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε. Η νέα υποδομή αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και προαγωγή της επιστημονικής έρευνας στη χώρα μας και γενικότερα στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

Η νέα υποδομή, θα ενσωματωθεί στο ευρωπαϊκό «οικοσύστημα» υπερυπολογιστών, φιλοδοξώντας να συμπεριληφθεί στους 500 ισχυρότερους υπολογιστές του κόσμου και να ενισχύσει τη συμμετοχή της Ελλάδας στην πανευρωπαϊκή υποδομή PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe).

Η εθνική υπερυπολογιστική υποδομή, αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου «PRACE-GR - Ανάπτυξη Εθνικής Υπερυπολογιστικής Υποδομής και Παροχής Συναφών Υπηρεσιών στην Ελληνική Ερευνητική και Ακαδημαϊκή Κοινότητα», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική», και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Το νέο εθνικό υπερυπολογιστικό σύστημα θα συμβάλει στην ενίσχυση της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών σε πολλαπλές επιστημονικές ειδικότητες, βελτιώνοντας την πρόσβασή τους στην πανευρωπαϊκή υποδομή του PRACE. Η Υπολογιστική Χημεία, η Φυσική, η Βιολογία, η Βιοϊατρική, η Μετεωρολογία, η Σεισμολογία, η Υπολογιστική Μηχανή και οι Επιστήμες Υλικών είναι ενδεικτικά ορισμένες επιστημονικές ειδικότητες που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην αξιοποίηση των σύγχρονων υπερυπολογιστικών υποδομών.

Το ελληνικό σύστημα, θα βασίζεται στην πλατφόρμα NeXtScale της ΙΒΜ, θα ενσωματώνει την τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel Xeon E5 v2 τεχνολογίας Ivy Bridge και θα προσφέρει υπολογιστική ισχύ που αγγίζει τα 180TFlops (τρισεκατομμύρια πράξεις κινητής υποδιαστολής ανά δευτερόλεπτο).

Διαθέτοντας 426 υπολογιστικούς κόμβους, θα προσφέρει συνολικά πάνω από 8.500 επεξεργαστικούς πυρήνες (CPU cores) διασυνδεμένους σε δίκτυο FDR Infiniband, μια τεχνολογία διασύνδεσης που προσφέρει πολύ χαμηλή καθυστέρηση και υψηλό εύρος ζώνης. Επιπλέον, θα προσφέρει αποθηκευτικό χώρο υψηλών επιδόσεων, μεγέθους περίπου 1 Petabyte (τετράκις εκατομμύρια bytes).

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το σύστημα θα διαθέτει επίσης λογισμικό για την ανάπτυξη εφαρμογών όπως μεταγλωττιστές, επιστημονικές βιβλιοθήκες και δημοφιλείς «σουίτες» επιστημονικών εφαρμογών.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...

Κέντρο πολιτισμού γίνεται το πατρικό του Μίκη Θεοδωράκη

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Σε κέντρο πολιτισμού μετατρέπει ο δήμος Χανίων το πατρικό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Γαλατά.

Όπως αναφέρεται σε ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι απαιτούμενες μελέτες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και προχωρά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου, προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.

Με βάση τη μελέτη, στο σπίτι -συνολικής επιφάνειας 106 τ.μ.- θα γίνουν εργασίες ανάδειξης και ανάπλασης, χωρίς να επηρεαστεί η αρχική μορφή και αρχιτεκτονική του κτιρίου. Θα δημιουργηθούν, ξενώνας, αίθουσα σεμιναρίων, χώρος ηλεκτρονικών υπολογιστών, χώρος προβολών, γραφείο υποδοχής και μουσείο-έκθεση. Η μελέτη προβλέπει ακόμα εργασίες σε όμορη μικρή κατοικία, όπου θα δημιουργηθούν, αναψυκτήριο, αποθήκη, wc για επισκέπτες, ενώ προβλέπεται και η διαμόρφωση της αυλής και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου θα γίνει στις 22 Ιουλίου στα Χανιά, ενώ μετά την υπογραφή της σύμβασης, το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed