Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

1000 Ευρώ το άτομο για να δούνε Ρέμο και Ιγκλέσιας !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

remosigklesias31072014
1.000 ευρώ το άτομο κόστιζαν οι θέσεις στα πρώτα τραπέζια στη χλιδάτη συναυλία που στήθηκε στο «Nammos» στην Ψαρού. Πλωτή σκηνή, σαμπάνιες και σόου πυροτεχνημάτων…

Δύο εκατομμύρια ευρώ τζίρος σε μία βραδιά για μία συναυλία…: τόσα πλήρωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Οικονομικών, οι περίπου 2.000 άνθρωποι -στην πλειονότητά τους επιχειρηματίες και κοσμικοί- που βρέθηκαν προχθές το βράδυ στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι χλιδής του δημοφιλούς μπαρ – ρέστοραν της Μυκόνου «Nammos». Σταθερός πρωταγωνιστής και φέτος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και επίσημος προσκεκλημένος ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο οποίος στα 71 του χρόνια έμαθε πώς διασκεδάζουν οι πλούσιοι και διάσημοι στη Μύκονο..

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όλα ήταν έτοιμα για το λαμπερό πάρτι της χρονιάς. Η πλωτή σκηνή βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από την παραλία, τα τραπέζια, οι καρέκλες και, φυσικά, οι σαμπανιέρες είχαν στηθεί. Οσο περνούσε η ώρα και βράδιαζε, η Ψαρού έμοιαζε απροσπέλαστη.

Οι τιμές για τις καλές θέσεις, φυσικά, και ήταν για λίγους: 1.000 το άτομο για τραπέζι στην πρώτη σειρά με φαγητό και σαμπάνια, 600 ευρώ στη δεύτερη σειρά, 300 ευρώ στην τρίτη σειρά με λιγότερες παροχές… Ωστόσο οι διοργανωτές της βραδιάς ορθώς φρόντισαν και γι” αυτούς που δεν είχαν τη δυνατότητα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, διαθέτοντας ακόμη μία ομάδα εισιτηρίων κόστους 40 ευρώ για μία θέση στο μπαρ κι ένα ποτό. Αυτήν τη φορά πάντως, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, δεν έγινε πάρτι… φοροδιαφυγής, καθώς οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν ακροβολιστεί σε όλα τα επίμαχα πόστα προκειμένου να μην τους ξεφύγει το παραμικρό. Ετσι, λοιπόν, αποδόθηκε κανονικά ο ΦΠΑ, που ανερχόταν στο ποσό των 500.000 ευρώ.

Πρώτος εμφανίστηκε στη σκηνή ο Χούλιο Ιγκλέσιας, καλοντυμένος και αριστοκρατικός, χωρίς, ωστόσο, να έχει αντιληφθεί επακριβώς το ύφος του χώρου όπου θα τραγουδούσε. Γιατί μετά το πρώτο θερμό χειροκρότημα άρχισαν οι φωνές, οι σαμπάνιες και τα γέλια, σκηνικό που φαίνεται να έφερε σε δύσκολη θέση τον τραγουδιστή, ο οποίος αναγκάστηκε να ζητήσει στο κοινό, αρκετές φορές, να κάνει ησυχία. Προφανώς και δεν ήξερε πως στην Ψαρού δεν πληρώνει κάποιος 1.000 ευρώ για να παρακολουθήσει σιωπηλός μία συναυλία -αυτά γίνονται μόνον στο Ηρώδειο-, αλλά για να κάνει… σαματά.

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας μοιράστηκε με τον Αντώνη Ρέμο κάποια ντουέτα, μεταξύ των οποίων και το «My way» του Φρανκ Σινάτρα, αποσπώντας ζωηρές επευφημίες και χειροκροτήματα. Στο φινάλε της κοινής τους εμφάνισης οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φίλησαν ο ένας το χέρι του άλλου.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι περισσότεροι περίμεναν τη στιγμή που θα αρχίσει το πρόγραμμα του Ρέμου για να ξεσαλώσουν. Και μόλις ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει τις πρώτες γνωστές επιτυχίες του ανέβηκε η διάθεση, σηκώθηκαν όρθιοι οι περισσότεροι, ξεκίνησε ο χορός κι άρχισαν να καταφτάνουν τα κιβώτια με τις πανάκριβες σαμπάνιες. Ο Ρέμος, πάντως, φέτος ούτε που τις άγγιξε τις σαμπάνιες. Δεν τις κοίταξε καν. «Οχι τα ίδια πάλι. Δυο βδομάδες έδινα πέρυσι συνεντεύξεις γι” αυτές εδώ. Πήγαινέ τες μακριά και κέρασε τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν», έσπευσε να πει όταν έφεραν μπροστά στα πόδια του το πρώτο κιβώτιο.

Η βραδιά έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα ...

Το εγκατέλιψαν γιατί έπασχε από σύνδρομο Down!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

down31072014
Την ευαισθητοποίηση πλήθους κόσμου έχει προκαλέσει η ιστορία ενός βρέφους έξι μηνών με σύνδρομο Down, το οποίο έφερε στον κόσμο μια παρένθετη μητέρα από την Ταϊλάνδη.

Το ζευγάρι Αυστραλών που είχε συμφωνηθεί να το πάρει το εγκατέλειψε όταν έμαθε πως ήταν άρρωστο, χωρίζοντάς το από τη δίδυμη αδελφούλα του.

Αν και κατέβαλε το ποσό των περίπου 9.000 ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί, προκειμένου να αποκτήσει τα δίδυμα που κυοφορούσε η 21χρονη Pattharamon Janbua, το ζευγάρι τελικά δέχτηκε να παραλάβει μόνο το υγιές κοριτσάκι, αφήνοντας στην παρένθετη μητέρα το αγοράκι, με το όνομα Γκάμι, που εκτός από το σύνδρομο Down αντιμετώπιζε και επιπλοκές στην υγεία του.

Όπως δήλωσε η 21χρονη, η οποία είναι παντρεμένη και έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση, κατά τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενημερώθηκε ότι ένα από τα έμβρυα είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Down. Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν το ζευγάρι από την Αυστραλία για το γεγονός, εκείνοι ζήτησαν από τη μητέρα να προχωρήσει σε άμβλωση.

«Δεν συμφώνησα γιατί το θεωρώ αμαρτία», δήλωσε η Pattharamon Janbua στο πρακτορείο Fairfax, επισημαίνοντας πως η άμβλωση αντίκειται στα βουδιστικά τους «πιστεύω».

Η μητέρα δεν συνάντησε ποτέ από κοντά το ζευγάρι καθώς η υιοθεσία έγινε μέσω ενός πρακτορείου παρένθετης μητρότητας στην Μπανγκόκ.

«Ο άντρας μου συμφώνησε καθώς έχουμε πολλά χρέη και επειδή δεν χρειαζόταν να κάνω σεξ με έναν άλλο άντρα», δήλωσε η γυναίκα κατά τη συνέντευξη.

Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα μια ταϊλανδέζικη εφημερίδα, σύμφωνα με το kollnews.gr,η οποία μάλιστα ξεκίνησε καμπάνια «μια ελπίδα για τον Γκάμπι» προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για μια σειρά εγχειρήσεων στις οποίες πρέπει να υποβληθεί το βρέφος καθώς πάσχει από μια καρδιακή πάθηση.

Η εφημερίδα επισήμανε ότι το παιδί εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του στα χέρια της παρένθετης μητέρας του η οποία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει τη νοσηλεία που έχει ανάγκη το παιδί.

Σύμφωνα με την Telegraph, μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 35.000 ευρώ για τα νοσήλια του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ύψωσαν Ελληνική σημαία 19 τ.μ στην Ηγουμενίτσα και κυματίζει στα Ελληνοαλβανικά σύνορα !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

shmaia31072014

Μια μεγάλη ελληνική σημαία 19 τετραγωνικών μέτρων κυματίζει σε ένα ύψωμα στην άκρη του χωριού Κεραμίτσα Φιλιατών του νομού Θεσπρωτίας, στον ορεινό όγκο της Μουργκάνας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιδέα για την τοποθέτηση της σημαίας γεννήθηκε σε μια χαλαρή συζήτηση του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτούλη με τον απερχόμενο πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Κεραμίτσας, Δημήτρη Κοψίδη.

Όταν ο πρώτος του είπε ότι έχει έξω από το σπίτι του, στο Καστρί, κοντά στην Ηγουμενίτσα, μια ελληνική σημαία ο δεύτερος εξέφρασε την επιθυμία να τοποθετηθεί και μία στο χωριό του κι αμέσως ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να του εξασφαλίσει τη σημαία. Το πρώτο που έκανε ο Δημήτρης Κοψίδης ήταν να εντοπίσει το κατάλληλο σημείο κι, επειδή έχει μανία με τα ύψη, καθώς κάνει αναρριχήσεις ανά την Ελλάδα, βρήκε ένα ύψωμα στη άκρη του χωριού, με μεγάλη ορατότητα, από το οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει την άγρια ομορφιά της Μουργκάνας. Εκεί στήθηκε κι ένα περίπτερο για τους παρατηρητές.

Η επόμενη κίνησή του ήταν να βρει ένα μεγάλο κοντάρι. Έτσι, αξιοποίησε δύο πυλώνες φωτισμού από κοντινό ελικοδρόμιο που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ-ούτε καν τοποθετήθηκαν- και κινδύνευαν να γίνουν λεία στα χέρια επιτηδείων. Τους ένωσε κι έφτιαξε ένα κοντάρι ύψους 12,5 μέτρων, το οποίο και τοποθέτησε με τη βοήθεια γερανού.

Χθες, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης, επισκέφθηκε την Κεραμίτσα και παρέδωσε τη σημαία, η οποία έχει διαστάσεις: 5,5 μέτρα πλάτος και 3,5 μέτρα ύψος. Ο ίδιος μαζί με τον Δημήτρη Κοψίδη, το νέο πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Θανάση Κόντη και τη συμβολή του Δημήτρη Μπέλλου, που σκαρφάλωσε στον ιστό, έκαναν την έπαρση της σημαίας ως μια συμβολική πράξη, ενώπιον και κατοίκων της περιοχής.

«Στηρίξαμε το αίτημα των κατοίκων που είναι και κοντά στα σύνορα και τοποθετήσαμε τη σημαία να κυματίζει όλο το χρόνο, να τη βλέπει ο κόσμος, να θυμόμαστε σε ποια χώρα είμαστε», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πιτούλης, ο οποίος παρέδωσε και μια δεύτερη σημαία -ίδιων διαστάσεων- ως εφεδρική για αντικατάσταση της πρώτης σε περίπτωση φθοράς της από τις καιρικές συνθήκες.

Η Κεραμίτσα, από τα κεφαλοχώρια της Μουργκάνας, σε υψόμετρο 580 μέτρων έχει σήμερα 120 κατοίκους το χειμώνα που το καλοκαίρι αυξάνονται σε 200. Σε αυτό το υψόμετρο η ελληνική σημαία είναι ορατή από χιλιόμετρα μακριά, ξεχωρίζει σε όλη τη γύρω περιοχή και αποτελεί πλέον ένα χαρακτηριστικό της. Αυτό ήθελε να πετύχει και ο Δημήτρης Κοψίδης, ο οποίος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Μας άρεσε αυτό το σημείο και το επιλέξαμε, επειδή έχουν γίνει και πολλές μάχες στην περιοχή».

«Θα συνεχίσω το έργο του προκατόχου μου. Αρέσει στον κόσμο η τοποθέτηση της σημαίας, έρχονται και τη βλέπουν», δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, Θανάσης Κόντης.
shmaia31072014 2

Διαβάστε περισσότερα ...

Η παιδεραστία μάλλον έγινε μόδα στην εκπαίδευση !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

paiderastis31072014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ !!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ "ΒΑΖΕΤΕ" ΧΕΡΙ !!!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (31.07.2014) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος ανήλικης ( Σχετική η από 01.08.2014 Ανακοίνωσή μας).

Πρόκειται για τον ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
paiderastis31072014 2

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed