Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Έφερνε στο σπίτι κόπρανα ζώων και κατουριόταν πάνω του.

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις καθαρίστριες του Michael Jackson

Η Neverland το «βασίλειο» του Michael Jackson, φαίνεται πως έκρυβε πολλά και κυριολεκτικά βρώμικα, μυστικά. Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στην ποπ μουσική είχε μια πλευρά που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί: ήταν βρωμιάρης.

Ένα άρθρο της New York Post κάνει τον γύρο του κόσμου αποκαλύπτει πως ο βασιλιάς της ποπ δεν είχε καθόλου καλή σχέση με την καθαριότητα.

Η εφημερίδα μίλησε με πέντε πρώην καθαρίστριες οι οποίες ισχυρίζονται ότι ο Michael Jackson κουβαλούσε κόπρανα ζώων από τους στάβλους μέσα στο σπίτι και μάλιστα τις απειλούσε ότι εάν του πάνε κόντρα θα τα έκανε μπάλες και θα τους τα πέταγε.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως ήταν τακτικός και καθαρός μέχρι και το 1993 οπότε ο 13χρονος Jordan Chandler τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση αναγκάζοντας τον σταρ να πληρώσει στην οικογένειά του το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεκουμπώσει το φερμουάρ του και να ουρήσει μέσα στο σπίτι, όπου ήθελε, όποιος κι αν ήταν μπροστά. Επίσης ουρούσε στο κρεβάτι του το οποίο ήταν γεμάτο μισοφαγωμένα γεύματα και σκουπίδια. Παράλληλα απαιτούσε να μην του αλλάζουν τα σεντόνια.

«Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά» είπε μία από τις καμαριέρες. «Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεββάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε».

Στη συνέχεια οι πέντε γυναίκες αναφέρονται και στον εθισμό του στα ναρκωτικά λέγοντας ότι ο βασιλιάς της ποπ ήταν συνεχώς υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που προφανώς τον ωθούσαν σε αυτές τις πράξεις.

«Αντιδρούσε ουρλιάζοντας και απαιτούσε καθαριότητα μόνο όταν οι καναπέδες του σπιτιού έπιαναν κοριούς».

Οι πρώην εργαζόμενες αποκαλύπτουν επίσης πως μισούσε τους ιδρυτές της DreamWorks (Steven Spielberg, David Geffen, Jeffrey Katzenberg) επειδή έλεγε πως του είχαν κλέψει για το λογότυπο την ιδέα με το αγόρι που ισορροπεί στην άκρη του φεγγαριού. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, είχε φτιάξει στο υπνοδωμάτιό του έναν στόχο με τις φωτογραφίες τους και πετούσε βελάκια.

Αποκαλούσε άσπλαχνες βδέλλες τους συγγενείς του και έβαζε τους υπαλλήλους του να του αγοράζουν τα περιοδικά που είχαν φωτογραφίες τους, τις οποίες και έσκιζε και τις έκανε κομφετί.

Όσο για τα πιο περίεργα πράγματα που αρνιόταν να πετάξει, ήταν μια μουσκεμένη, χρησιμοποιημένη πάνα μωρού, κι ένα φορεμένο εσώρουχο σε μικρό μέγεθος.

Διαβάστε περισσότερα ...

Αυτές είναι οι νέες ταινίες του Ρόμπιν Ουίλιαμς που θα δούμε χωρίς αυτόν!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Προτού το αστέρι του σβήσει άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες

Μπορεί εκείνος να έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως το βράδυ της Δευτέρας -βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, η οποία προήλθε από ασφυξία-, ωστόσο το έργο του παραμένει ζωντανό για να μας υπενθυμίζει το πηγαίο ταλέντο του.

Προτού το αστέρι του σβήσει για πάντα, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες, που αναμένεται να προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Αρχή γενομένης στις 7 Νοεμβρίου με την αμερικάνικη πρεμιέρα της κωμωδίας «Merry Friggin’ Christmas». Ένα μήνα μετά, στις 19 Δεκεμβρίου, θα τον απολαύσουμε για ακόμη μία φορά στο ρόλο του Τέντι Ρούσβελετ στην ταινία «Night at the Museum: Secret of the Tomb» με τον Μπεν Στίλερ, ενώ μέσα στο 2015 αναμένεται η παιδική ταινία «Absolutely Anything», όπου ο ηθοποιός χάρισε τη φωνή του στον ήρωα Dennis the Dog.

Να σημειωθεί πως αναμενόταν επίσης να συμμετάσχει σε δύο ταινία, όμως δεν πρόλαβε… Πρόκειται για το φιλμ «A Film By Alan Stuart Eisner» και για το σίκουελ του «Mrs. Doubtfire», που σχεδίαζε να κυκλοφορήσει η εταιρεία παραγωγής «20th Century Fox».

Διαβάστε περισσότερα ...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ SUPER GAME ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ!

  • Δημοσιεύτηκε στην Media
Εχθές το βράδυ, δεν με έπιανε ύπνος και άνοιξα την τηλεόραση. 

Έβαλα ANT1 και εκείνη τη στιγμή έπαιζε μια εκπομπή που ονομάζεται super game.
Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία και απατεωνιά !
Το κουίζ αφορούσε μια απλή αριθμητική παράσταση σαν αυτές που κάναμε στην 1η γυμνασίου…. Πρώτα οι πράξεις εντός της παρένθεσης, μετά οι πολλ/σμοι κλπ….
Επομένως η σωστή απάντηση, που την έδωσαν ορισμένοι τηλεθεατές, ήταν 77. Δεν ήταν όμως η σωστή κατά την παρουσιάστρια και το κοντρόλ !
Στο τέλος η παρουσιάστρια, αφού το προσφερόμενο ποσό έφτασε τις 4.000 € και κανείς δεν απάντησε σωστά, αναγκάστηκε «στεναχωρημένη» να αποκαλύψει την λύση…
Ανοιξε το φάκελό της και έδειξε το νούμερο 398 !
Γι’ αυτό λέω ότι πρόκειται περί αρχιαπατεώνων και κοπρόσκυλων.
Η εταιρία μάλιστα που παράγει αυτό το τηλεπαιχνίδι ονομάζεται audiotex sa και ανήκει στον όμιλο ANT1.
Μάλιστα αν κανείς πληκτρολογήσει στην αναζήτηση του google τη λέξη audiotex, βγάζει αυτόματα audiotex απάτη.
Επίσης σε πολλά φόρουμ γίνονται συζητήσεις σχετικά με την απάτη της εν λόγω συμμορίας. Κάποιοι λένε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την audiotex sa αλλά απαντά τηλεφωνητής και τα e-mail δεν παραδίδονται ποτέ.

Νιώθω αηδία πρώτα για τη συμπεριφορά αυτών των αρπακτικών και δεύτερον για την αδιαφορία των εισαγγελέων που θα έπρεπε να τους έχει σφραγίσει την εταιρία.

Υ.Γ. ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 5Χ2Χ(7+3)=100 ΚΑΙ -23 = ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 77 !
(ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΑ, ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ !).
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ QUIZ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 2+2=? ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ !!!

 

ΠΗΓΗ

 

http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/supergame.html

 

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Άφησε φέσι 2 γεμίσματα σε βενζινάδικο στην Πάτρα !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

sorras12082014

Ρε Αρτέμη, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη θα είσαι στο Λευκό Οίκο, καλεσμένος του Ομπάμια και της Ομπάμιενας, για να εισπράξεις τα Μαϊμουδόχαρτα που στην αρχή ήταν Ομόλογα, μετά έγιναν CDR και στο τέλος ΙΒΟΕ ;;;

Ρε Αρτέμη, θάχει ο Ομπάμιας τόσα λεφτά να σου δώσει, ή θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος επειδή θα καταρεύσει εξ' αιτίας σου η Αμερική ;;;

Ρε Αρτέμη, τι θα γίνει ρε συ με τα διαστημόπλοια, μόλις σε κλείσουν στο ψυχιατρείο ή στη φυλακή ;;;
Από που θα βάζουν καύσιμα οι αστροναύτες ;;;
Να τους πούμε νάρχονται στο βενζινάδικο στην Πάτρα, εκεί που άφησες φέσι 2 γεμίσματα ;;;

Ρε Αρτέμη, ποιος θα μου χαλάσει τώρα εκείνο το κωλο500ρικο, που σε παρακαλάω να μου χαλάσεις από πρόπερσι ;;;

Ρε Αρτέμη, ποιος θα αυγατίζει μετά τον 15Αύγουστο τα μηδενικά στα καταπιστεύματα ;;;
Ποιος θα προεδρεύει στις επόμενες γενικές συνελεύσεις της Deutsche Bank ;;;
Ποιός θα τραβήξει το αυτί της Μέρκελ ;;;
Ποιός θα κλέβει τυρόπιτες από τα Everest στην Πατησίων ;;;

Ρε Αρτέμη, ποιος θα πληρώσει τον ντελιβερά στην Καλλιθέα, μ'εκείνους τους κωλοκαφέδες που παραγγείλατε μαζί με τον άλλο μεγιστάνα, το δικηγόρο σου, στο σπίτι του Γιώργου Σαρρή ;;;
Θυμάσαι που του έδωσες ομόλογα αλλά δεν είχε ο χριστιανός ρέστα και έμεινε απλήρωτος ;;;

Ρε Αρτέμη, ποιος θα ψεκάζει από την ερχόμενη Πέμπτη τους Έλληνες ;;;
Ποιος θα τους κρατάει ήσυχους στον καναπέ, να περιμένουν τα 600 Δις από τα χεράκια σου για να σωθούν ;;;

Ρε Αρτέμη, έχουν ορίσει αντικαταστάτη σου οι Υπηρεσίες που σε έβαλαν να κοροϊδεύεις τον κοσμάκη επί 2,5 ολόκληρα χρόνια ;;;
Ποιος θα στήνει τώρα μαϊμού δίκες με τον Άδωνι, για να βγάζει άλλα γι'άλλα αποφάσεις, που όμως θα επιβεβαιώνουν ότι λεφτά υπάρχουν ;;;

Ρε Αρτέμη, θάσαι στην Αθήνα στις 25 που θα βγει το ένταλμα, ή θάχεις καβαλήσει το διαστημόπλοιο και θα την κάνεις για τζάμπα καφέδες και τυρόπιτες αλλού ;;;

Καλά ο Αρτέμης, τη δουλειά του έκανε.
Μεροκάματο από τις υπηρεσίες έβγαζε.
Του τρόμου μεν, αλλά πάντα μεροκάματο.
Εσείς όμως όλοι, πως μπορέσατε να πιστέψετε τόσες παπαριές και τόσα ψέμματα ;;;
Και να πει κανείς ότι δεν σας ενημερώσαμε ;;;
Μάλλιασε η γλώσσα μας να σας τα λέμε και να τα ξαναλέμε !!!
Ήταν πιο εύκολο να πιστέψετε στα διαστημόπλοια, παρά στον εαυτό σας ;;;
Ήταν πιο εύκολο να πιστέψετε στα δις των μαϊμουδόχαρτων του Αρτέμη, αντί να σηκωθείτε από τον καναπέ και να διεκδικήσετε τα δις που σας κλέβουν οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί απατεώνες, εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια ;;;
Ήταν πιο εύκολο να περιμένετε την είσπραξη των καταπιστευμάτων, αντί να διεκδικήσετε το καταπίστευμα της προσωπικής σας αξιοπρέπειας ;;;

sorrasobama12082014

Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αργά.
Αρκεί το πάθημα να γίνεται μάθημα και οι νεώτεροι να ακούν και να μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους.
Έχει γεννήσει πολλούς Αρτέμηδες η Ελλάδα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Και ο πιο διάσημος δεν ήταν ο Ψώρρας.
Ήταν ο Εφιάλτης !!!

Του Κυριάκου Τόμπρα
πηγή: http://www.kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/14082014.html#more

E.N.D. : The End

Διαβάστε περισσότερα ...

Αντώνης Ρέμος: Έρχεται με συναυλία στην πόλη σου, για να... ξεχρεώσει τον Ηρακλή ή για να σε διασκεδάσει;

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ο Αντώνης Ρέμος, όπως δήλωσε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του Mega, πλούτισε, έβγαλε πάρα πολλά λεφτά και μεγαλώνοντας φτώχυνε. Δουλεύει χειμώνα καλοκαίρι για να μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη του Ηρακλή στην οποία ομάδα, ήταν πρόεδρος για πολύ καιρό και η οικονομική καταστροφή δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα να μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι για την ολιγόωρη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή.

Όπως διαπιστώνετε όλοι, ο Αντώνης Ρέμος δε σταματάει να κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα (θυμώμαστε και τα υπέρογκα ποσά στη συναυλία με τον Ιγκλέσιας - 2 εκ. Ευρώ), με σκοπό προφανώς, να ξεχραιώσει τον Ηρακλή.

Τελικά αγοράζοντας εισιτήριο για τον Ρέμο (που έρχεται στην πόλη σου)... μήπως παίρνεις κουπόνι στήριξης για τον Ηρακλή;

 

Διαβάστε περισσότερα ...

Στον εισαγγελέα δύο άτομα για την τραγωδία στην Μύκονο με τα φουσκωτά

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Στον εισαγγελέα Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου, για την τραγωδία που σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Καλό Λιβάδι Μυκόνου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 10χρονου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το άτυχο παιδί που συνοδευόταν από συγγενή του, επέβαινε σε ένα φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι σε σχήμα καναπέ και όχι μπανάνας, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Όταν το ταχύπλοο άρχισε να σέρνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του μικρού κυματισμού στην περιοχή, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα νερά.

Ο χειριστής του σκάφους αντιλήφθηκε τι συνέβη και γύρισε για να ανασύρει τον 10χρονο, αλλά δεν κατάλαβε σε ποιο σημείο ακριβώς είχε πέσει, με αποτέλεσμα το παιδί να παρασυρθεί και να τραυματιστεί από την προπέλα του σκάφους.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε περισσότερα ...

Νεκρός ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι πρώτες ενδείξεις σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, όσον αφορά στο θάνατο του 63χρονου ηθοποιού, κάνουν λόγο για προφανή αυτοκτονία «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία». 

Η εκτίμηση αυτή φέρεται να έχει γίνει τις ιατροδικαστικές αρχές, αν και τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Ο ηθοποιός, ο οποίος ζούσε με τη σύζυγό του, κηρύχθηκε νεκρός στις 12:02 τοπική ώρα κατά την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

«Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο προσωπικός βιογράφος του και προστίθεται: «Είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν και εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Από την Athens Voice

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed