Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Άλλοι κάνουν μπάνια, και η Ελισάβετ Σπανού πήγε για σπουδές στο Λος Άντζελες

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Στην Αμερική βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ελισάβετ Σπανού και ο λόγος δεν είναι οι διακοπές, όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, αλλά η παρακολούθηση ενός κύκλου σπουδών μιούζικαλ σε ακαδημία που εδρεύει στο Λος Άντζελες.

Μετά από έναν ιδιαίτερα φορτωμένο επαγγελματικά χειμώνα, καθώς, εκτός από τις μουσικές της υποχρεώσεις, τα πρωινά συμμετείχε στο «Πρωινό mou» η γοητευτική Ελισάβετ, αρνήθηκε τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας, προκειμένου να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ως τραγουδίστρια. Για έναν περίπου μήνα έχει αφοσιωθεί στην παρακολούθηση σεμιναρίων πάνω στο θέατρο, το τραγούδι και το χορό, ενώ φροντίζει να ξεκλέβει και λίγο χρόνο, προκειμένου να θαυμάσει από κοντά ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πολύχρωμης και πολύβουης πόλης.

Διαβάστε περισσότερα ...

Μαντόνα: Έρχεται Ελλάδα τέλος Αυγούστου

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Ετοιμάζει τις βαλίτσες της και πάλι για την Ελλάδα η Madonna. Φαίνεται ότι το λαμπερό ελληνικό φως και το μαγικό καλοκαίρι των νησιών μας έχουν μαγέψει την ιέρεια της pop, η οποία καταφθάνει στη χώρα μας προς τα τέλη του μήνα. Αυτή τη φορά, η παγκοσμίου φήμης star θα εξερευνήσει τις Κυκλάδες έχοντας ως βάση τη Μύκονο, σύμφωνα με το Secret. Η Madonna που έχει λατρευτεί όσο καμία άλλη από τους εκατομμύρια fans της σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγες μέρες στο νησί των ανέμων και έχει ήδη κλείσει μέσω του ατζέντη της τη βίλα όπου θα μένει.

Διαβάστε περισσότερα ...

Γιώργος Δάσκαλος: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ μετά το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ

  • Δημοσιεύτηκε στην Media

Έφυγε από τον Alplha αλλά δεν άργησε όπως φαίνεται να βρει τηλεοπτική στέγη.

Ήταν μέλος της ομάδας του Δέστε τους και πλέον θα ανήκει σε άλλο κανάλι. Ο λόγος για τον Γιώργο Δάσκαλο, τον οποίο βλέπαμε τα απογεύματα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real, ο Γιώργος Δάσκαλος θα παρουσιάζει μια καινούρια εκπομπή που θα έχει τίτλο «Σαν τον σκύλο με τη γάτα» στον ΣΚΑΪ και θα αφορά τους τετράποδους φίλους μας και ότι έχει να κάνει με αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα ...

Celine Dion: Ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι!

  • Δημοσιεύτηκε στην Life Style

Βάζοντας σε προτεραιότητα την οικογένεια της η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion αποσύρεται από τη μουσική σκηνή επ΄αόριστον, όπως η ίδια ανακοίνωσε...


Με δημοσίευμα στις 13 Αυγούστου 2014 η μεγάλη καλλιτέχνης πληροφόρησε το ευρύ κοινό ότι θα επικεντρωθεί στα θέματα υγείας του συζύγου της, Rene Angelil.


Ο επί 20 χρόνια σύζυγος της Dion, 72χρονος Angelil, υπέστη σοβαρή χειρουργική επέμβαση για όγκο στο λαιμό, τον περασμένο Δεκέμβριο. Είχε διαγνωστεί από το 1999 ότι πάσχει από καρκίνο κι έκτοτε κάνει θεραπείες.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Celine Dion ανέφερε ότι ήταν μια πολύ στρεσογόνα και δύσκολη περίοδο γι΄αυτήν να αγωνίζεται με την αρρώστια του συζύγου της, να ασχολείται με την καριέρα της και να μεγαλώνει τρία παιδιά, τον Rene-Charles, 13, και 4χρονα δίδυμα Eddy και Nelson.


Επίσης η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας "Because You Loved Me" έχει και η ίδια θέματα υγείας. Προσφάτως έχει ακυρώσει πολλές παραστάσεις εξαιτίας μιας αρρώστιας που της προκάλεσε φλεγμονή στους μύες του λαιμού της.


Όπως είπε"Θέλω να αφιερώσω κάθε ίντσα του εαυτού μου, της δύναμης και της ενέργειάς μου στην θεραπεία του συζύγου μου. Είναι σημαντικό για μένα αυτή την περίοδο να βρίσκομαι κοντά σε αυτόν και στα παιδιά μας. Απολογούμαι σε όλους τους fans μου που όλα τα χρόνια μου έδωσαν την στήριξη και την αγάπη τους»

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed