Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Τελετή άφιξης της φλόγας των Special Olympics στην Καβάλα !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

specialolympics  

Ο συντονιστής της Τελετής για την Υποδοχή της Φλόγας των Special Olympics «Φλόγα της Ελπίδας», Στράτος Αδάμ, βρέθηκε στο studio του Ράδιο Εnergy 96.6 και μίλησε για όλα εκείνα που θέλουμε να μάθουμε για τις 5 Σεπτέμβρη, όπου και θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, η υποδοχή της Φλόγας της Ελπίδας. 5 Σεπτεμβρίου στις 11:00, στην Πλατεία Ελευθερίας. Θα είμαστε όλοι εκεί.
(Δείτε το σχετικό βίντεο)

 

Σχετικά με τους Special Olympics, οι οποίοι για πρώτη φορά έρχονται πλέον μέσω μιας δημιουργικής πρωτοβουλίας, μιας θα έλεγα θαυμάσιας συντονιστικής ομάδας που εδρεύει εδώ στην Καβάλα, στις 5 Σεπτεμβρίου θα δεχτούμε την Φλόγα Ελπίδας των Special Olympics. 
Οι Special Olympics έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, ούτως ώστε να χαρούν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, προπαντός αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν το σύνδρομο Down να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία.
Οι Special Olympics έχουνε τώρα, εδώ και αρκετά χρόνια, από όπου ασχολούνται μοναδικά και ειδικά με το θέμα αυτών των παιδιών, διοργανώνοντας αγώνες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Φέτος οι Πανευρωπαϊκοί θα γίνουνε στις 12 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα στο Βέλγιο. Εμείς εδώ φέτος αναλάβαμε να υποδεχτούμε την Φλόγα της Ελπίδας, στέλνοντας ένα μήνυμα χαράς και ελπίδας σε όλα αυτά τα παιδιά. Και όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, αλλά γενικά ανά την υφήλιο.
Μετά την λήξη της πομπής η οποία θα λάβει χώρα εδώ στην Καβάλα, θα φύγει να πάει φροντίσαμε να γίνει και μια άλλη εκδήλωση στην Κεραμωτή και από εκεί η φλόγα θα ταξιδέψει, θα πάει στη Θάσο. Μετά επιστροφή Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Αθήνα, και από την Αθήνα αεροπορικώς θα φύγει να πάει για την Αμβέρσα του Βελγίου.
Εκείνο που είναι για εμάς το σπουδαιότερο, είναι η συμμετοχή όλων των Καβαλιωτών. Είναι μια ημέρα εκδήλωσης από την οποία το πρόγραμμα πλαισιώνεται, έχει διάφορα πολιτιστικά και αθλητικά συμβάντα, και εκείνο το οποίο εμείς σαν διοργανωτική επιτροπή και ομάδα, κάνουμε μια κλήση σε όλους τους Καβαλιώτες στις 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00, να δώσουν το παρόν στην Πλατεία Ελευθερίας όπου εκεί θα γίνει η τελετή, παρουσία των Τοπικών Αρχών και της Περιφέρειας και εκεί θα δώσουμε ένα στίγμα του Πολιτισμού μας και της αγάπης μας για αυτά τα παιδιά.
Πηγή: www.energy966.com
Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed