Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αντικατάσταση ταυτότητας! Το ΥΠΟΥΛΟ σφράγισμα! Όποιος δεν υπακούσει ή θα πάρει τα βουνά η θα πάει ΦΥΛΑΚΗ!!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

antikatastashtaytothtas06082014

Πολύ μεγάλη σύγχυση υπάρχει στον ορθόδοξο λαό σχετικά με τα όσα συμβαίνουν και βιώνουμε στις ημέρες μας, με την ραγδαία επιβολή αντιχριστιανικών μέτρων (“κάρτα καταναλωτή” – “”κάρτα του πολίτη ” αντί ταυτότητας) και την εκπλήρωση σημείων των καιρών για τα οποία ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος μας προειδοποίησε σχετικά.

Σημείων που έχουν να κάνουν με την επιβολή παγκόσμιας δικτακτορίας και εμφάνισης του “υιού της απωλείας”…

Ταυτόχρονα, βλέπουμε να ολοκληρώνονται και κάποια σημάδια σχετικά με τα γεγονότα της Πόλης και τα ελληνοτουρκικά γενικότερα, απομένοντας όμως κάποια ακόμη όπως η “η ανακήρυξη αυτόνομου κουρδικού κράτους εντός της Τουρκίας”.

tayto

Η σύγχυση που υπάρχει είναι εάν τελικά, αντί για τα γεγονότα της Πόλης έχουμε την εμφάνιση του τελικού “υιού της απωλείας”. Το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί με τα λόγια του γέροντα Παΐσιου νομίζω πως ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά ως προς το τελευταίο. Μιλάει ξεκάθαρα για “πρόβα” επιβολής του Αντιχρίστου – όχι του τελικού! – η οποία θα κρατήσει συνολικά 3 – 3,5 χρόνια χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αντίστοιχα την πορεία των γεγονότων της Πόλης… Προσοχή : ο άγιος γέροντας, από όσο καταλαβαίνω, δεν αναφέρεται στα χρόνια του τελικού Αντιχρίστου, κατά την εξουσία του οποίου τα 3,5 πρώτα χρόνια θα είναι εύκολα και 3,5 μετέπειτα δύσκολα αλλά για μια “πρόβα” επιβολής του που θα κρατήσει συνολικά 3-3,5 χρόνια!!

Νομίζω πως αξίζει να διαβαστεί όλο το κείμενο από τον καθένα αφού περιγράφει γλαφυρά αυτά που ζούμε τώρα και άλλα που μένουν να ζήσουμε γιατί αυτή η “πρόβα” όπως όλα δείχνουν, ξεκινάει – όσο κι αν μοιάζει απίστευτο! – από την χώρα μας! Πουθενά σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχει επιβληθεί εώς τώρα το σύστημα αγοράς και πληρωμών με κάρτα όπως σχεδιάζουν να επιβάλλουν οι δικοί μας άθεοι κυβερνήτες Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου. Εάν η εκκίνηση της προσπάθειας ήταν η 5η Οκτωβρίου του 2009 ήδη φάγαμε τον έναν χρόνο, εάν εκκίνηση είναι η 1/1/2011 με την έκδοση της “Κάρτας Καταναλωτή” έχουμε ακόμη δρόμο…

Ας κάνουμε υπομονή με τον Χριστό στην καρδιά κι όπως λέει ο άγιος γέροντας Παΐσιος “θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντιχρίστου.”

Υπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος (π. Παϊσιος )

Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα (σ.σ. : “κάρτα καταναλωτή” – “κάρτα του πολίτη” σε ρόλο ταυτότητας), δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνη τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορή ούτε να πουλάη ούτε να αγοράζει. Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο , που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.

Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : «Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν.

Δεκαπέντε Κελλιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν, για να τον ληστέψουν. ΄Ετσι θα βρη τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήση και να πάρη ό,τι θέλει. Ας πούμε, αν θέλη να καταπατήση ένα χωράφι, θα πη ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι , οπότε άντε να βρης άκρη. Θα πουν μετά οι αρμόδιοι: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνη», και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάη μετά το κομπιούτερ, θα βλέπη αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι.

Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι’ αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή.

Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο. Από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν : «Μας συγχωρής, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος, θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο».

- Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα;

- Μέχρι εκεί η …ευγένειά τους δεν θα φτάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι …Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους , αλλά δεν θα μπορή να ζήση ο άνθρωπος , αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε : «Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν» . Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολλάρια, αν έχη, θα μπορή να τα χρησιμοποιή.

Γι’ αυτό, αν φροντίση κανείς να ζη από τώρα απλά, λιτά, θα μπορή να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχη κανένα χωραφάκι, για να μπορή να καλλιεργήση λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλη λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμμιά κατσίκα, λίγες κότες θα μπορή να αντιμετωπίση τις ανάγκες της οικογενείας του. Γιατί και προμήθειες να κάνης, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν. Χαλούν γρήγορα. Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέση λίγο, τρία-τριάμισι χρόνια. Θα συντομευθούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο.

- Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβη ο Χριστός;

- Ναι. Εδώ, βλέπεις, σε έναν αδικημένο που έχει καλή διάθεση, επειδή δικαιούται την θεία βοήθεια, παρουσιάζονται πολλές φορές οι Άγιοι, η Παναγία, ο Χριστός, για να τον σώσουν, πόσο μάλλον τώρα που θα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση ο καημένος ο κόσμος. Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντιχρίστου σατανά. Θα φάη μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό , θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθη η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία για να σωθή το πλάσμα Του. Θ’ αφήση το πλάσμα Του ο Χριστός; Θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντιχρίστου. Θα επιστρέψουν στον Χριστό και θα έρθη μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια. Μερικοί συνδυάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία. Εγώ δεν μπορώ να το πω.

Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθει ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβει ο Χριστός , θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα , θα πατάξη όλο το κακό και θα το βγάλη σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πης για το Χριστό! Έτσι θα κυρηχθή το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθη ως Κριτής να κρίνη τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μία επέμβαση του Χριστού , για να βοηθήση το πλάσμα Του.

Πηγή : Βιβλίο,

“ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ Β’ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ”

( Σελ. 186 – 188 ),

Εκδόσεις Ιερόν Ησυχαστήριον “Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος” – Σουρωτή Θεσσαλονίκης

volcanotimes.com

Διαβάστε περισσότερα ...

Θύμα παρενόχλησης από εισπρακτικές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

tsimtsili06082014

Θύμα παρενόχλησης από εισπρακτικές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή !!!
Την κάλεσαν στον αέρα της εκπομπής.
Δείτε εδώ το ΒΙΝΤΕΟ !!!

 

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ !!!

Χτύπησε το κινητό της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά την διάρκεια της εκπομπής της Happy Day.
Η παρουσιάστρια τσέκαρε ποιος ήταν και αμέσως το έδειξε στην Ελένη Τσολάκη.
Η Ελένη, έκπληκτη είδε ότι η Σταματίνα είχε αποθηκεύσει το τηλέφωνο της… Τράπεζας για να μην το σηκώνει.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:
«Το έχω αποθηκεύσει για να μην το σηκώνω! Για να μη νομίζετε, τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε φίλοι μου…»


ΠΗΓΗ
arouraios.gr/2014/08/oi-eispraktikes-kinigoun-tin-stamatina-tsimtsili/#sthash.QHgkQXMa.dpuf

Διαβάστε περισσότερα ...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ! ΠΕΤΑΞΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !)

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

exoshdaneionefropathis06082014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ !!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!!
ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!!
Αυτή είναι η κεντρική ιδέα του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!
Έξωση σε τετραμελή οικογένεια ανέργων στη Λειβαδιά λόγω ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !!!

Δηλώστε συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των τραπεζών, πριν συμβεί το ίδιο και στη δική σας οικογένεια !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/2-1012-4870.html

Τετραμελής οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο μετά την αναγκαστική έξωσή της από την πρώτη κατοικία που είχε αποκτήσει με στεγαστικό δάνειο του ΟΕΚ και λόγω τραγικών συγκυριών το έχασε σε πλειστηριασμό το 2009.
Η οικογένεια αδυνατούσε να καταβάλλει και το μίσθωμα που είχε επιβάλλει η ιδιοκτήτρια τράπεζα του ακινήτου της.
Η τράπεζα αρνήθηκε ακόμη και το αίτημα της οικογένειας που κατατέθηκε μέσω εγγράφου του πληρεξούσιου δικηγόρου της, να καταβάλλει τα ενοίκια που οφείλει και να παραμείνει στο σπίτι μέχρι τα τέλη του 2014 οπότε και λήγει η μίσθωση της γκαρσονιέρας που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο για να μπορέσει να μετεγκατασταθεί.


Έξωση τετραμελούς οικογένειας ανέργων με... από LAMIASTARGR
Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΠΟΛΥΣΤΕ, ΞΕΣΠΙΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

xespitosteellines06052014

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Αυτά έρχονται από το Σεπτέμβριο.
Θα σας αφήσουν χωρίς δουλειά, θα σας πάρουν σπίτια, καταθέσεις και αυτοκίνητα και, όσοι δεν μπορείτε να πληρώσετε, ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !


Μοναδική Λύση η μαζική και οργανωμένη κινητοποίηση και ο αγώνας με τη συμμετοχή όλων στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2014/07/2-1012-4870.html

Διαβάστε περισσότερα ...

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και στα ΠΟΔΗΛΑΤΑ !!!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

telhkykloforiaspodhlata06082014

Σε λίγο θα βάλουν τέλη κυκλοφορίας και στους πεζούς !!!

Ποδηλατοπορείες διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα..Έρχεται νέα φορο-επιδρομή, αυτή τη φορά με στόχο την τσέπη όσων οδηγούν ποδήλατο… Όπως όλα δείχνουν, οι παράλογες απαιτήσεις της τρόικας δεν έχουν σταματημό…
Η επιστολή που απέστελλαν οι εκπρόσωποι των διεθνών δανειστών με τα προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση εντός τους έτους, λίγο έως πολύ έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Όπως όμως πρώτο αποκαλύπτει σήμερα το theblob.gr, την επιστολή αυτή συνοδεύει ένα απόρρητο έγγραφο,όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η καταβολή τελών κυκλοφορίας οχημάτων απαιτείται να επεκταθεί, από φέτος κιόλας, και στους κατόχους ποδηλάτων.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της τρόικας και με βάση τα δημοσιονομικά στοιχεία που παραθέτει στο απόρρητο σκέλος της επιστολής της – το οποίο έχει στη διάθεσή του το theblob.gr – η αύξηση των τελών κυκλοφορίας την τελευταία τριετία δεν έχει αποδώσει τα δέοντα στα κρατικά ταμεία.
Όπως σημειώνουν, ο αριθμός των οδηγών ΙΧ και μοτοσυκλετών που επιλέγουν να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματός τους στην εφορία, έχει αυξηθεί ανησυχητικά. Μεγάλη μερίδα εξ αυτών, αντί να στραφούν όπως ήταν αναμενόμενο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (όπου επίσης σχεδιάζεται αύξηση της τιμής του εισιτηρίου), έχουν αντικαταστήσει το αυτοκίνητο ή την μηχανή με το ποδήλατο.
Χαρακτηριστικό της τάσης αυτής είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις ποδηλάτων έχουν σημειώσει το τελευταίο έτος μόνο, αύξηση της τάξης του 1.245%. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της τρόικας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κυκλοφορούν περισσότερα από 1 εκατ. ποδήλατα (εκ των οποίων το ένα τέταρτο περίπου είναι ηλεκτρικά), για τα οποία οι κάτοχοί τους δεν πληρώνουν κανέναν απολύτως φόρο.

Διαβάστε περισσότερα ...

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ ! ΠΡΟΣΤΙΜΑ φωτιά στον ΚΑΡΕΛΙΑ, για τα πριμ που έδωσε στους εργαζόμενους!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

karelias05082014

Κανένας επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του !!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της για το 2013, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο !!!
Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις. Έχουν πάρει εντολή να παραδώσουν καμμένη γη και επινοούν και τον πλέον απίθανο φόρο ή πρόστιμο, προκειμένου να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με θεότρελες φορολογήσεις όχι μόνον δεν πρόκειται να πατήσει στη χώρα μας κανείς νέος επενδυτής (κορόιδο είναι να χάσει τα λεφτά του) αλλά και όσες επιχειρήσεις επιβιώνουν σήμερα, νιώθουν εντονότερα τη θηλιά του κράτους-δήμιου να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους!

Ήδη, ανάμεσα στους υγιείς επιχειρηματίες, ακόμη και στους λεγόμενους μεγάλους, επικρατεί έντονος προβληματισμός μια και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους φόρους που επιβάλλει η κυβέρνηση από 1/1/2014. Οποιαδήποτε διευκόλυνση προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενό της θεωρείται «δώρο», παροχή υπηρεσιών και φορολογείται. Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με δυσβάσταχτο φόρο αυτή τη διευκόλυνση! Έτσι, στο τέλος του χρόνου ο εργαζόμενος καλείται να πληρώσει περίπου 800 ευρώ φόρο επειδή η εταιρεία του έδωσε αυτοκίνητο!!! Και επειδή συνήθως οι υγιείς εταιρείες καλύπτουν για λογαριασμό του προσωπικού τους τέτοιες δαπάνες, ο φόρος αυτός πληρώνεται από την επιχείρηση!


Για πόσο όμως καιρό και για πόσους υπαλλήλους μπορεί μια υγιής εταιρεία ν’ αντέξει αυτά τα απίστευτα χαράτσια; Ούτε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν σκαρφίζονταν τέτοιους εξοντωτικούς φόρους! Και όμως, αυτά γίνονται το 2014 που υποτίθεται θα έχουμε …ανάπτυξη! Αυτήν που έχουν υποσχεθεί με βεβαιότητα οι Σαμαράς, Στουρνάρας, Σταϊκούρας και άλλοι υπηρέτες των τροϊκανών! Με τέτοιους όμως εξοντωτικούς φόρους όχι ανάπτυξη δεν έρχεται αλλά αργοσβήνουν και οι υγιείς επιχειρήσεις.

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ: 3 ΕΚΑΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, 35 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟ 2013. ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2012-2013!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Η ομιλία του κ. Ανδρέα Καρέλια (Διευθύνοντα Συμβούλου της Καρέλια Α.Ε.) αφενός μεν δείχνει την εντυπωσιακή πρόοδο που σημείωσε η καπνοβιομηχανία μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης, αφετέρου δε τα προβλήματα που της δημιουργεί η κυβέρνηση με τους συνεχείς φόρους στα τσιγάρα, την μη πάταξη του λαθρεμπορίου και τις κρατήσεις-φόρους που επιβάλλει ακόμη και στα πριμ-bonus που παρέχει η εταιρεία στους εργαζομένους της.

Προσέξτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Καρέλια:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία μας ξεπεράσαμε τα 16 δις τσιγάρα σε πωλήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και φτάσαμε τα 16.8 δις τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Μια αύξηση περίπου 8%.

Οι πωλήσεις μας εκτός Ελλάδος ξεπέρασαν τα 14.6 δισ τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την Εταιρεία μας.

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι στην ελληνική αγορά, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης, και με εχθρική για εμάς φορολογία στα τσιγάρα, καταφέραμε να έχουμε αύξηση πωλήσεων κατά 2%, πράγμα ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Για άλλη μία χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις μας στον καπνό για στριφτό τσιγάρο. Στην ελληνική αγορά ξεπεράσαμε τους 340 τόνους και καταλάβαμε την τρίτη θέση, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 15%. Στο εξωτερικό οι πωλήσεις μας καπνού για στριφτό τσιγάρο έφτασαν τους 86 τόνους παρουσιάζοντας θεαματική αύξηση 144%.

Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση κατά 10 ολόκληρες περίπου ποσοστιαίες μονάδες, το οποίο και αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και για την οποία πρέπει να σας συγχαρώ όλους σας, ιδιαίτερα του εργαζομένους εκείνους που πέτυχαν σταθερά πολύ υψηλές αποδόσεις, τους τεχνικούς των συγκροτημάτων για την συμβολή τους στην αύξηση αυτή των αποδόσεων, όπως επίσης πρέπει να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής διεύθυνσης, και της διεύθυνσης παραγωγής.

Προχωρήσαμε, μέσα στο 2013, σε νέες επενδύσεις 3.000.000 ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητάς, την βελτίωση της ευελιξίας στην παραγωγή και την περαιτέρω τόνωση των εξαγωγών μας, ενώ πρόσθετες επενδύσεις ύψους 1.900.000 ευρώ έχουν ήδη δρομολογηθεί για τις αρχές του 2014.

Σε μια εποχή όπου 3 στους 10 Έλληνες ζούνε καθημερινά την απόγνωση της ανεργίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι εμείς αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας κατά 35 άτομα ήτοι ποσοστό κοντά στο 8%. Λόγω των αυξημένων κρατήσεων σε φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις, η συνολική δαπάνη των έκτακτων παροχών της περσινής χρονιάς για την εταιρεία έφτασε τα € 2.250.000 περίπου. Φέτος με τις αυξημένες, στις περισσότερες περιπτώσεις παροχές, αλλά και την αύξηση του προσωπικού, υπολογίζω ότι η συνολική δαπάνη των παροχών που ανακοίνωσα θα είναι της τάξεως των € 2.500.000 περίπου. Αν υπολογίσει κανείς και τα διάφορα bonus που δόθηκαν σε στελέχη και εργαζομένους κατά την περσινή χρονιά αλλά και αυτά που θα δοθούν για φέτος, τότε για την διετία 2012-2013, οι οικειοθελείς έκτακτες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζομένους της, ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ.

Μέσα στο 2013 η Καπνοβιομηχανία Καρέλια εισέφερε στα δημόσια ταμεία € 400 εκ. από έμμεσους και άμεσους φόρους, και € 7,1 εκ. στα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε 170 εκ. ευρώ σε συνάλλαγμα από τις διεθνείς μας πωλήσεις. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη κοινωνική δράση της εταιρείας υπέρ των συνανθρώπων μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, με την διαρκή οικονομική ενίσχυση συλλόγων, σχολείων, και άλλων αξιόλογων φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Η στήριξη που είχαμε στον αγώνα αυτό, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, καθώς και της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στις Βρυξέλλες, υπήρξε καθοριστική και τους ευχαριστούμε.

Είναι χρέος μου να πω ότι μετά από πολύ καλά συντονισμένες προσπάθειες όλων των παραπάνω φορέων, καταφέραμε το βασικό μας σκοπό που ήταν η συνέχιση της κυκλοφορίας των slims τσιγάρων. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τομέα, διότι το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο προέβλεπε την κατάργησή τους, αποτελούσε «σημαία» για το αντικαπνιστικό λόμπυ.

Τελειώνοντας θέλω από την θέση αυτή να υπενθυμίσω ότι η μεγάλη αύξηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων αλλά και τελευταία του χύμα καπνού είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα της υπερβολικής φορολόγησης τόσο των οικονομικών τσιγάρων αλλά και της τεράστιας αύξησης φορολογίας του καπνού για τα στριφτά. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε πολλαπλώς προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, συνεχώς, ότι θα συνέβαινε. Πρέπει άμεσα να μειωθούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης, όχι για την δική μας ευμάρεια, αλλά για την ομαλοποίηση της αγοράς και την αύξηση των δημοσίων εσόδων. Ο συνεπής Έλληνας φορολογούμενος έχει πλέον εξαντληθεί από την συνεχή απομείωση του όποιου πλέον εισοδήματος του».


ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013!

Ο κ. Ανδρέας Καρέλιας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας προς το υπαλληλικό προσωπικό της

1. Επίδομα «γαλοπούλας» € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.

2. Επίδομα παρουσίας € 800,00. Αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.

3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00

4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 525,00.

5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2013.

6. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750,00

7. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00

8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.570,00

9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.600,00

10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.550,00

11. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 2.600 ευρώ.

Επίσης:

12. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1201.00 έως 1700.00 ευρώ, και έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750.00

13. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450.00 για κάθε ανήλικο παιδί.

14. Ο κάθε λαχνός της χριστουγεννιάτικης γιορτής ήταν 800 ευρώ

Οι παραπάνω παροχές δίνονται «καθαρές» στους εργαζομένους, αφού η Εταιρεία θα καλύψει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές κρατήσεις.

Του Μάκη Βραχιολίδη

Διαβάστε περισσότερα ...

6 χρόνια ΦΥΛΑΚΙΣΗ και 24 εκατομύρια ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ στον ΜΕΣΙ για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !

  • Δημοσιεύτηκε στην Κόσμος

mesiprostimo05082014Άδοξο τέλος σε μία λαμπρή καριέρα θα μπει αν τελικά ο Λιονέλ Μέσι κριθεί ένοχος για φοροδιαφυγή από την ισπανική δικαιοσύνη.
Ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση μαζί με τον πατέρα του και οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα βαριές για τον ίδιο.
Με πρόστιμο που φτάνει έως και τα 24.000.000 ευρώ κινδυνεύει ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αλλά και με έξι χρόνια φυλάκιση, σε περίπτωση που η απόφαση του δικαστηρίου είναι αυτή που απεύχονται όλοι οι φίλοι της Μπαρτσελόνα και οι θαυμαστές του «κοντού».

Διαβάστε περισσότερα ...

"ΑΝΤΙΟ" στις συντάξεις από το 2016 !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

syntaxeistelos05082014

Η σύνταξη απονέμεται με ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
Η δε ΑΝΑΚΛΗΣΗ νομίμων επωφελών Ατομικών Διοικητικών Πράξεων, όπως φερ’ ειπείν η Σύνταξη, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ για ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Τη νομιμότητα της ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ τέτοιας Ατομικής Διοικητικής Πράξεως έχει αποφανθεί το Ανώτατο Διοικητικό Ακυρωτικό (ΣτΕ) με τις υπ’ αρ. 1974/1974, 2190/1978, 1061/1982 αποφάσεις του και δη όταν το Δημόσιο Συμφέρον κρίνεται ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ (ΣτΕ 616/1966, 1269/1966).
ΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ;;;;;
Προ του ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ το ατομικό συμφέρον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ (ΣτΕ πορίσματα νομιλογίας 1961 σελ. 200).
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 2003 (π.χ.)
Ανεξάρτητα από το εάν έχει παρέλθει μακρύ χρονικό διάστημα από την έκδοση της Ατομικής Διοικητικής Πράξεως (ΣτΕ 2708/1977), η αντίθεση προς το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ μπορεί να στηρίζεται σε στοιχεία μεταγενέστερα από εκείνα που υπήρχαν κατά την έκδοση της πράξης (όπως στο παράδειγμά μας το 2003) (ΣτΕ 441/1984, 3818/1987, 4084/1988, 3402/1989) ή και στην ουσιαστική επανεκτίμηση των πραγματικών περιστατικών και συνθηκών που υπήρχαν ή συνέτρεχαν κατά την έκδοση της πράξης.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ;;;;
ΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ !!!!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ;;;;;;
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝHΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ …..;;;;
ΔΗΛΑΔΗ… ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ !!!!!!!!
ΑΡΑ …..;;;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ;;

Διαβάστε περισσότερα ...

Η ΔΕΗ δολοφόνησε τετραπληγική γυναίκα που ζούσε με μηχανική υποστήριξη. ΠΕΘΑΝΕ λίγη ώρα αφού της έκοψαν το ρεύμα “λόγο οφειλής”

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

dehreymapethane05082014

Με τη ζωή της τελικά πλήρωσε τις οφειλές της στη ΔΕΗ μια τετραπληγική γυναίκα από τα Χανιά, καθώς πέθανε λίγες ώρες μετά την διακοπή ρεύματος που έκανε η ΔΕΔΔΗΕ στο σπίτι της, εξ αιτίας απλήρωτων λογαριασμών…

Η Χανιώτισσα Ευτυχία Παπαδάκη, όπως αναφέρουν τα haniotika-nea.gr, ήταν τετραπληγική τα τελευταία 15 χρόνια και είχε ανάγκη μηχανικής υποστήριξης για να διατηρηθεί στη ζωή. Οι συγγενείς που, μετέβησαν στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων για να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. υποστηρίζουν πως από την ώρα που διεκόπη η παροχή ρεύματος στο σπίτι, η γυναίκα δεν άντεξε και έσβησε.

Και την ίδια στιγμή που μια τετραπληγική γυναίκα πεθαίνει επειδή απλά είναι φτωχή, κόμματα, οργανισμοί, και ιδιωτικές επιχειρήσεις τεραστίων μεγεθών της οφείλουν δισεκατομμύρια, χωρίς να τολμά κανείς καν να τους ακουμπήσει…

Ούτε μια συγνώμη δεν περίσσεψε στους ανάλγητους γραφειοκράτες της ΔΕΗ για την εγκληματική τους ενέργεια να κόψουν το ρεύμα σε μεσήλικα τετραπληγική γυναίκα, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα, αφού κρατιόταν στη ζωή από μηχανήματα υποστήριξης.

Με μια ανακοίνωση κυνισμού ανάλογου με εκείνου της ίδιας της πράξης τους, η ανακοίνωση της ΔΕΗ ούτε λίγο-ούτε πολύ επιρρίπτει σαφώς τις ευθύνες στην ίδια την άτυχη γυναίκα που δεν είχε… φροντίσει να σηκωθεί από το κρεβάτι του πόνου στο οποίο ζούσε μέχρι σήμερα, για να περιμένει στην ουρά και να τους δηλώσει πως είναι… κατάκοιτη !

“Ήταν πρακτικά αδύνατο για τη ΔΕΗ να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας της τετραπληγικής γυναίκας, η οποία πέθανε την Τετάρτη στα Χανιά μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού της”, έλεγε η κατάπτυστη ανακοίνωση της ΔΕΗ, καθώς, σε μια πόλη όπως τα Χανιά, οι πάντες γνωρίζουν τους πάντες, και ήταν απολύτως αδύνατον να μη γνωρίζουν πως την ώρα που σταματούν το ρολόι της παροχής της, την ίδια στιγμή σταματούν και το ρολόι της ζωής της…

Ακόμη όμως και αν όντως ΔΕΝ γνώριζαν, τότε ίσως θα έπρεπε η ΔΕΗ να βρίσκει έναν άλλο τρόπο, ώστε πριν διακόπτει τις παροχές, να έρχεται σε άμεση επαφή με τους ενοίκους, για να δεί ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ, και αν από αυτό εξαρτάται η ίδια τους η ζωή, όπως στην τραγική περίπτωση της 56χρονης Ευτυχίας Παπαδάκη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι συγγενείς της 56χρονης κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ τα αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν μετά από νεκροψία.

Διαβάστε περισσότερα ...

Ποδοσφαιριστής της Super League σε μεγάλη ΠΑΡΤΟΥΖΑ αξίας 15.000 Ευρώ και ο δονητής που χάλασε το πάρτι !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

superleaguedonhths05082014

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΩΝ 15.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!
Δεν δηλώθηκε ούτε ο Δονητής, ούτε τα 15.000 ευρώ !!!
ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΣΔΟΕ !!!
Ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ.
Με τατουάζ, ψιλοαλήτικη μπαλαδόφατσα, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;

Μπαίνει στο αμάξι του και κατευθύνεται στη Βούλα.
Στην εντυπωσιακή βίλα, τον περιμένει πρώην γυναίκα Έλληνα επιχειρηματία μαζί με άλλες έξι 45 άρες φίλες της…
Το σκηνικό έχει στηθεί και οι εντυπωσιακές MILF μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν τον βλέπουν να βγαίνει από μια τούρτα.
Το πάρτι παίρνει φωτιά και ο ποδοσφαιριστής, με τη βοήθεια ενός πρωταγωνιστή της Sirina, βγάζει τα μάτια του. Τ
ο θέμα, όμως, δεν είναι τι βγάζει, αλλά το τι… βάζει.
Μέσα σε λίγη ώρα το πάρτι «σπάει» και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρεται σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να του αφαιρέσουν ένα ερωτικό βοήθημα από τα σωθικά του.
Η αφαίρεση πέτυχε, ο ασθενής επιβίωσε.
Και τσέπωσε και 15.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του… Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νάσου Γουμενίδη τις οποίες και κατέγραψε στο blog που διατηρεί στο www.gossip-tv.gr.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής :
από πού μπήκε τελικά το… γκολ;

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed