Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

Αντώνης Βαρδής: Δήμος και Περιφέρεια του στέρησαν την τελευταία επιθυμία!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Ο Αντώνης Βαρδής, πάλεψε πάνω από 20 χρόνια με τον καρκίνο που τελικά έχασε την άνιση αυτή μάχη. Κι όμως, στάθηκε δυνατός μέχρι το τέλος. Το τέλος το οποίο το είχε προβλέψει και το περίμενε, καθώς είχε δύο επιθυμίες που αποκάλυψε στους δικούς του ανθρώπους.

Η πρώτη ήταν να μην σταλούν στεφάνια την ημέρα του αποχαιρετισμού του, και η δεύτερη, να κηδευτεί στο σπίτι του στην Παιανία.

Η πρώτη επιθυμία του θα γίνει πράξη αύριο το πρωί στο Κοιμητήριο της Παιανίας, και αντί για στεφάνια, όσοι θέλουν, μπορούν να κάνουν δωρεές στους άστεγους και άπορους της περιοχής τους. Στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/SYNENTEYXEIS/item/73986-konstantinos-polyhronopoylos-synenteyxi-me-ton-anergo-poy-taizei-3000-synanthropoys-mas. Και να δώσουν Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού http://www.mkiellinikou.org/

Όσο για την δεύτερη επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, που ήταν να κηδευτεί στο σπίτι που έμενε χρόνια ολόκληρα, ναυάγησε εξαιτίας γραφειοκρατίας για ακόμα μια φορά. Δήμος και Περιφέρεια αδιαφόρησαν και δεν έβαλαν τις υπογραφές που απαιτούνταν ώστε να κηδευτεί ο Αντώνης Βαρδής κοντά στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Το παραπάνω έκανε γνωστό η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, που πέρα από τον πόνο της, είχε να αντιμετωπίσει και την αδιαφορία της πολιτείας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

 

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed