Menu

daily news gr facebook icon daily news gr twitter icon daily news gr youtube icon daily news gr scribd icon

A+ A A-

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 - DAILY NEWS GR - dailynewsgr.com

ΣΟΚ ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 32ΧΡΟΝΗ στην Καλαμάτα !

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

albanosdolofonia17022015

ΣΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος που ο ΑΛΒΑΝΟΣ δολοφόνησε την 32χρονη γυμνάστρια από την ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Χθες το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη γυμνάστρια Ελίνα Βαχαβιόλου, η οποία δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα από τον 30χρονο πρώην φίλο της…

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Μάλτας Αβίας.

Η Ελίνα Βαχαβιόλου πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον Αλβανό Ismagil με τον οποίο μέχρι πριν από δυο μήνες διατηρούσε σχέση.

Η άρρωστη ζήλια του 30χρονου ήταν –σύμφωνα με πληροφορίες- η αιτία που η 32χρονη γυμνάστρια αποφάσισε να τον χωρίσει.

Ο Ismagil ποτέ δεν πήρε απόφαση, όπως λένε αστυνομικές πηγές, το χωρισμό με αποτέλεσμα τους τελευταίους μήνες να προσεγγίζει διαρκώς την 32χρονη γυμνάστρια και να καυγαδίζει έντονα μαζί της.

Το αποκορύφωμα των καυγάδων είχε τραγικό επίλογο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Καλαμάτα, όπου ζούσε το πρώην ζευγάρι.

Ο Ismagil σε κατάσταση πανικού πήγε στο σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Αβίας και της έστησε ενέδρα έξω από την αυλή. Χωρίς να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Την ώρα του εγκλήματος ο πατέρας του θύματος βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού και το μόνο που πρόλαβε να ακούσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν τα τελευταία λόγια της κόρης του: «Μπαμπά έλα γρήγορα έξω. Θα με σκοτώσει».

Ο τραγικός πατέρας έτρεξε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε αιμόφυρτη στον δρόμο την κόρη του. Δίπλα της βρισκόταν γεμάτος αίματα ο 30χρονος, ο οποίος κρατούσε ακόμη το πιστόλι. Ο δράστης εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ενώ η Ελίνα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν,σύμφωνα με το patratora.gr, ότι ο 30χρονος Αλβανός είχε γίνει τον τελευταίο καιρό έξω φρενών όταν έμαθε ότι η πρώην φίλη του είχε συνάψει σχέση με άλλον άνδρα.

Τότε ήταν που οι ενοχλήσεις προς τη γυμνάστρια εντάθηκαν, παρότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και περίπου δύο μήνες. Ένα από τα ψέματα του δράστη που, σύμφωνα αστυνομικές πηγές, είχε πειράξει την 32χρονη ήταν ότι της είχε αρχικά συστηθεί ως Ιταλός υπήκοος με το όνομα Erisiano Capetano αποκρύπτοντας τα πραγματικά του στοιχεία. Το Μάιο του 2014 ο 30χρονος είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα για παράνομη είσοδο στη χώρα γιατί δεν είχε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Τον Ιούνιο όπως προβλέπεται από τον νόμο του δόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα προκειμένου να εγκαταλείψει την Ελλάδα εντός 30 ημερών. Την Ελίνα την γνώρισε σε γυμναστήριο της Καλαμάτας, όπου μοιράζονταν την κοινή τους αγάπη για τη γυμναστική.

Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=278628

Διαβάστε περισσότερα ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Γερμανία αποτρέπει τους τουρίστες να κλείσουν τώρα διακοπές στην Ελλάδα, γιατί σε λίγο θα πάει στη δραχμή!

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

«Πόκερ για την Ελλάδα» βλέπει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και προσπαθεί να διερευνήσει πρακτικά οικονομικά παραδείγματα, όπως για παράδειγμα το κόστος των διακοπών στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων η εφημερίδα προτείνει στους αναγνώστες της να μην κάνουν ακόμη την κράτησή τους για τις καλοκαιρινές διακοπές, ώστε να επωφεληθούν σε μία ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ:

«Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδωθούν και η Ελλάδα βρεθεί σύντομα εκτός ευρώ, τότε οι τιμές θα μειωθούν αισθητά για όσους πληρώνουν με ευρώ.

Είναι σίγουρο ότι η δραχμή θα υποτιμηθεί και μάλιστα πολύ. Δεν είναι βέβαιο ότι οι τουρ οπερέιτορς θα μετακυλίσουν τη διαφορά τιμής στους πελάτες τους, αλλά τουλάχιστον μερικοί από αυτούς μάλλον θα το προσπαθήσουν ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό.

Όσοι κάνουν κράτηση απευθείας στο ξενοδοχείο τους σίγουρα θα επωφεληθούν, αφού οι ξενοδόχοι θα υπολογίζουν τα κόστη τους με το νέο νόμισμα.

Πάντως οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων δεν πρόκειται να αλλάξουν, καθώς τα κόστη των εταιρειών υπολογίζονται σε δολάρια ή σε ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα ...

Σενάρια για εκλογές αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους;

Κατηγορηματικά διαψεύδονται από την κυβέρνηση σενάρια που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγεί τη χώρα σε νέες εκλογές, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους για το ελληνικό πρόγραμμα.

Κύκλοι του Μαξίμου, απαντώντας στα δημοσιεύματα αυτά, ξεκαθαρίζουν πως οι εκλογές έγιναν στις 25 Ιανουαρίου και η λαϊκή εντολή εκφράστηκε με τον πλέον σαφή και καθαρό τρόπο, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν παραίτηση και αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη σε περίπτωση αποτυχίας σε συμφωνία με τους εταίρους. Οι ίδιοι οι εταίροι, θεωρούν πως ο κος Βαρουφάκης, μπήκε στον χορό των εκλογών για να βρει δουλειά, σκεπτόμενοι τις απόψεις και τις προτάσεις του στο Eurogroup, παρά να βοηθήσει τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα ...

Απλήρωτοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογών

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Απαράδεκτη χαρακτηρίζουν την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής τους για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και με επιστολή τους προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ζητούν την συνδρομή του.

Όπως μάλιστα υπογραμμίζουν στην επιστολή τους:

« η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Σας» ενώ κάνουν λόγο για « τραγελαφικές» δικαιολογίες από την πλευρά του υπουργείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Κύριε Υπουργέ,

Μετά από ερωτήματα που υποβλήθηκαν από συναδέλφους μας, στο Υπουργείο Σας και στη Γ. Γ. Π. Σ για την πληρωμή της αποζημίωσης των αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής για τις Βουλευτικές Εκλογές που έγιναν στις 25/01/2015, η απάντηση ήταν, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι πληρωμές, δεν υπάρχουν Γενικοί Γραμματείς για την υπογραφή των σχετικών εντολών πληρωμής και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά.

Θεωρούμε απαράδεκτη την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής στους συναδέλφους μας, από την στιγμή μάλιστα που η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Σας.

Όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα αυτά και πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πληρωμής, δε δεχόμαστε τις δικαιολογίες που μας λένε, σας καλούμε να δώσετε λύση στο πρόβλημα αυτό τώρα.

Διαβάστε περισσότερα ...

Από την πρώτη ψηφοφορία βλέπουν Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Πρ. Παυλόπουλο. Δείτε ποιοι θα στηρίξουν και ποιοί όχι

Δεν αναμένονται εκπλήξεις στην αυριανή ψηφοφορία.

Με 238 ψήφους, και με την πρώτη ψηφοφορία, αναμένεται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Διαρροές από την πλευρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν αναμένονται και ο κ. Παυλόπουλος θα ξεπεράσει με ευκολία τον «μαγικό» αριθμό 180.

Τον Προκόπη Παυλόπουλο αναμένεται να ψηφίσουν οι 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι 76 της ΝΔ και οι 13 των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ θα καταψηφίσουν οι 19 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Οι 19 βουλευτές του Ποταμιού και οι 13 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν τον επίσης συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο, που εκτιμάται ότι θα λάβει 32 ψήφους,

Το ΚΚΕ θα δηλώσει «παρών».

Διαβάστε περισσότερα ...

Βαριά καμπάνα, για τον οδηγό νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην Εγνατία.

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 29,5 ετών σε βάρος του 40χρονου Ρουμάνου οδηγού που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα τον Οκτώβριο του 2014 στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ήταν έξι νεκροί και 31 τραυματίες.

Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή. Επειδή όμως τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε είναι σε βαθμό πλημμελήματος, η ανώτερη εκτιτέα ποινή είναι τα 10 χρόνια (από τα οποία εξέτισε ήδη 4,5 μήνες ως προσωρινά κρατούμενος).

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την εκτιτέα ποινή προς 5 ευρώ ημερησίως, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον συγκεντρώσει και καταβάλει τα χρήματα θα αφεθεί ελεύθερος, καθώς η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η νταλίκα που οδηγούσε ο 40χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δεκάδες οχήματα που εκείνη την ώρα ήταν ακινητοποιημένα, στο ύψος της Μέσης Ημαθίας, περιμένοντας να ολοκληρωθούν εργασίες της ΔΕΗ και να δοθεί στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας. Στην απολογία του ο οδηγόε της νταλίκας επικαλέστηκε βλάβη στα φρένα της νταλίκας και υποστήριξε ότι ήταν ελλιπής η προειδοποιητική σήμανση.

Πάντως, η έρευνα, για περαιτέρω ευθύνες γύρω από τις συνθήκες του πολύνεκρου δυστυχήματος, συνεχίζεται από τον ανακριτή Βέροιας.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα ...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με ρουκέτα στην Κύπρο. Πληροφορίες για νεκρούς

  • Δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγα λεπτά στην Λευκωσία έπειτα από επίθεση με ρουκέτα που σημειώθηκε λίγα μέτρα από την αστυνομική διεύθυνση της κυπριακής πρωτεύουσας. Η επίθεση σημειώθηκε στο Στρόβολο, κοντά στο συνοικισμό Άσπρες.

στο Στρόβολο, κοντά στο Συνοικισμό Άσπρες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για "γκανγκστερικό" χτύπημα με τραυματίες ενώ υπάρχουν αναφορές για έναν νεκρό, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

kontranews.gr

Διαβάστε περισσότερα ...
Εγγράψου σε αυτό το RSS feed